מורררררררררררררררררר רררררררררררררררררררררררררררררררררר אולי הפעם זה יעבוד?
0 0vsr0 New member 18/10/03 #1 מורררררררררררררררררר רררררררררררררררררררררררררררררררררר אולי הפעם זה יעבוד?
T Torn New member 18/10/03 #3 ../images/Emo12.gif לא נורא, עקב המחסור כאן בהודעות ההודעה הזאת לא תפריע לאף אחד
M michalas New member 18/10/03 #4 ../images/Emo6.gif חחחחחחחח...סתם סתם...די עם זה טיפשה חחח...קרעתי אותי
T Torn New member 19/10/03 #8 כי כבר חודש שלא רואים אותך כאן../images/Emo10.gif טוב כל הפורום הזה גוסס.....
A anastacia the voice New member 19/10/03 #11 אנחנו צריכים להכניס לפורום סקס../images/Emo70.gif כןכן כן צריכים לעשות מהפורום הזה פורום סקס לנעללים\ מגפיים\ סנדלים ואפילו גרביים
אנחנו צריכים להכניס לפורום סקס../images/Emo70.gif כןכן כן צריכים לעשות מהפורום הזה פורום סקס לנעללים\ מגפיים\ סנדלים ואפילו גרביים
H Human Nature New member 20/10/03 #13 הממ... הממ... |טל| † לימודים, דכאונות, לימודים, נסיון לקיים חיים, דכאונות.
M michalas New member 19/10/03 #9 יווו בדיוק חשבתי עליך היום../images/Emo70.gif שאלתי את עצמי "מיכל" עניתי "מה " "תגידי...מה עם אבי שהיה בפורום למה לא רואים אותו כבר " אז אמרתי: "מאיפה לי בטח פרש..." "הממ...טוב...שיהיה..." והנה אתה שוב כאן וולקאם השב
יווו בדיוק חשבתי עליך היום../images/Emo70.gif שאלתי את עצמי "מיכל" עניתי "מה " "תגידי...מה עם אבי שהיה בפורום למה לא רואים אותו כבר " אז אמרתי: "מאיפה לי בטח פרש..." "הממ...טוב...שיהיה..." והנה אתה שוב כאן וולקאם השב
H Human Nature New member 20/10/03 #12 ../images/Emo6.gif |טל| † תודה, תודה אני מקווה שלא ניהלת את הדיאלוג עם עצמך בקול רם