היא אשונאת ישראל, וטוב שהיא במיעוט.מי שאוהב את נתניהו, אינו אוהב את ישראל.
מפירות התקשורת הישראלית. יש לי הרגשה שאם מישהו יישב עם הגב' בנאי לשיחה רצינית, היא תתקשה להסביר את דבריה באופן ענייני.מי שאוהב את נתניהו, אינו אוהב את ישראל.
היא אמרה, התקשורת לא שמה לה מילים בפה!!מפירות התקשורת הישראלית. יש לי הרגשה שאם מישהו יישב עם הגב' בנאי לשיחה רצינית, היא תתקשה להסביר את דבריה באופן ענייני.
מפירות התקשורת = ניכר מדבריה שהיא מתבססת על עמדת התקשורת ביחס לנתניהו, מבלי להפעיל את המוח שלה באופן אישי ומתוך כך דבריה אינם ענייניים וכאמור, היא כנראה תתקשה להסביר אותם עניינית.היא אמרה, התקשורת לא שמה לה מילים בפה!!
הטעות שלך שאתה יוצא מנקודת הנחה שיש לה מוח.מפירות התקשורת = ניכר מדבריה שהיא מתבססת על עמדת התקשורת ביחס לנתניהו, מבלי להפעיל את המוח שלה באופן אישי ומתוך כך דבריה אינם ענייניים וכאמור, היא כנראה תתקשה להסביר אותם עניינית.
האמירה לגמרי שלה ולא חלקתי על כך. אני רק טוען שהיא מעידה שהגב' צורכת יותר מדי תקשורת ומפעילה פחות מדי את המוח.
מאחל לה ללכת בעקבות מתי כספימפירות התקשורת הישראלית. יש לי הרגשה שאם מישהו יישב עם הגב' בנאי לשיחה רצינית, היא תתקשה להסביר את דבריה באופן ענייני.
לא יודע מה קרה למתי כספי, אבל מאחל לה רק טוב.מאחל לה ללכת בעקבות מתי כספי
היא לא רוצה שיבינו אותה, היא רוצה שלא יבינו וינסו לפענח וכך היא תישאר בתודעה. זה מבריק.מי שאוהב את נתניהו, אינו אוהב את ישראל.
כן, גברי בכלל שמאלן מובהק.רגע, היא אמרה את זה או הכלב שלה??
מה הפלא עם גברי הדוד שלה??
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.