מור מלכלכת על ההפקה.

ברודי

New member
מור מלכלכת על ההפקה.

בעיתון מעריב של היום נכתב שלמור היו הרבה טענות כלפי ההפקה כולל ציטוט שלה שבו היא אומרת- "בהפקה לא אהבו אותי והכשילו אותי בכוונה, בעריכה תמיד דאגו להוציא אותי לא טוב, ואם כבר מישהי היתה צריכה לעוף זאת מימי" היא אומרת בכתבה שבהפקה ניסו לגרום לה להתעצבן ולהראות כמה שהיא מפונקת בצילומים של הפרסומת עם רודריגו בכך שהכניסו והוציאו אותה מלא פעמים, והיא רצתה לחזור הביתה כבר יום לפני ההדחה אבל בהפקה ביקשו שהיא תישאר בטענה שגם ככה התוכנית עומדת להסתיים ויום אח"כ העיפו אותה. עוד היא אומרת שאת מי שההפקה אהבה הם פירגנו לה ומי שלא אהבו, כמוה, אז הם כל הזמן ניסו להכשיל ולהפריע ולא לתת לה זמן מסך ראוי. "את כל הפעמים שהשופטים החמיאו לי הם השאירו בחוץ, כל פעם הם גם היו מתקילים אותי בכוונה. לכולם היו נותנים זמן מסוים להתאפר ולי נתנו פחות כדי שאני לא אספיק ואתחיל להתלונן" לשאלה- את מי היו צריכים להעיף לדעתך. היא עונה- "אני בחרתי בניראל, אבל היו צריכים להעיף את מימי" ... "כי היא לא יודעת לזוז להתראיין ולרקוד" לדעתי גם אם ההפקה היו יודעים לעשות קסמים הם לא היו מצליחים להוציא ל"סתם" בחורה, כזה שם של מפונקת. אינספק שמור מפונקת. מאוד. אבל האם הטענות שלה מוצדקות? האם העריכה באמת מגמתית וגורמת לנו לראות את הדברים לא כמו שהם באמת? אני חייבת לציין שאולי בשינוי תדמית שהבנות עברו מור הגזימה עם הבכיות שלה, אבל ביום צילומים של הפיות, באמת עשו אותה הכי מכוערת שמה
. יכול להיות שאחרי שהם ראו איך שהיא מגיבה לשינויים בשיער החליטו להתעלל בה קצת...?

ImZ

New member
אין ספק שקיימת עריכה מגמתית,

השאלה היא באמת עד כמה ההפקה עושה שימוש בה. סך הכל מדובר ברייטינג, וברור שכאשר מתעורר משבר או ריב או כל דבר שיכול להיות מעניין, אז יראו את אחר כך. אגב, דווקא לא חשבתי שהיא הייתה נראית הכי רע בצילום הפיות, אפילו נראתה טוב מאוד לדעתי. אני חושבת שממש לא טוב יצאו מימי ושרון. מימי בגלל הבחירה בהלבשה, כמו שכבר אמרו השופטים, וגם הפוזה הייתה מאוד לא ברורה (רקדנית בלט היא ממש לא). שרון יצאה לא טוב בגלל הפוזה.

niva99

New member
אוי הריצפה עוקמה...................

נו כמה תירוצים. כולם אשמים חוץ ממנה. אז אלה הם החיים האמיתיים- בלי משרתים- בלי אבאל'ה- שתתרגל שלא כולם חייבים לכרכר סביבה.

דעתי היא

שבהחלט ייתכן וההפקה מוציאה את ה"רע" באמצעות העריכה, אבל אני לא חושבת שיש לה פייבוריטיות שהיא חסה עליהן ושנואות שהיא מתנכלת להן. אני לא חושב, שההפקה תוותר על איזושהי הזדמנות לערוך את התוכנית באופן שיבדר את הקהל על חשבון המשתתפת. ולגבי מור? בהחלט יכול להיות שלא הציגו אותה בצורה מאוזנת, אבל את מי כן? את ניראל לא מתאמצים להראות כתוקפנית? את קריסטין לא מתאמצים להראות כקלולס? את קרן לא מתאמצים להראות כפתטית? אז את מור מראים כצווחנית ומפונקת, נכון. אני בטוח שבכל אחת יש מינון מסוים של התכונות שההפקה מבליטה, אבל אחרי הכל הגרעין הוא גרעין של אמת.

דווקא למדתי לחבב את קרן לאחרונה

היא ניראת לא רע, מלבד שיני האוגר שלה, והיא קצת שחצנית, אבל בסך הכל חמודה, יחסית חכמה - אמרתי יחסית - ופלפלית כזו.

היא לא שחצנית

היא מנסה לעצב לעצמה תדמית של מצליחנית עם ביטחון עצמי, אבל הייתה צריכה בשביל זה איזו פגישה או שניים עם מנחה קבוצות או פסיכולוג או משהו בסגנון. כי אדם שמצהיר בכל הזדמנות "יש לי ים של ביטחון עצמי", "כולן מקנאות בי" ממש לא משדר ביטחון - אולי חוסר יכולת לזהות מצבים חברתיים. מצליחן אמיתי לא זקוק להצהרות. הוא משדר הצלחה לקילומטרים. קרן - אמרו לה כנראה "תשדרי ביטחון", אז היא החליטה שכך משדרים ביטחון. חכמה יחסית? יחסית למה? לבקבוק מים מינרליים אולי.

ת'אמת? תלוי למה קוראים שכל.

לכריסטין אוצר מילים דל, היא זורקת דברים שקל ללעוג להם. אבל יש לה יחסי אנוש מעולם, היא הצליחה במשימות לא רע בכלל (יותר טוב מקרן, בממוצע), וגם יצרה תדמית חביבה, לא מאיימת, הפכה לשיחת היום. לדעתי - חכם הוא מי שיודע להשיג את המטרות שלו, ומהבחינה הזו כריסטין לא פחות חכמה מקרן, לדעתי אפילו יותר.

אני דווקא מאמינה לה.

כמו שמוציאים אותה מפונקת ככה גם את קריסטין- מטומטמת קרן- עם ביטחון עצמי מופרז ניראל- אלימה ועצבנית

למה ציפיתם?

אין לכם מושג איך הילדה הזו חיהה... היא מקבלת ה כ ל ... אז למה שכמה ספריםם הכי נחשבים בארץ וכמה מעצביםם ישנו לה?

למעלה