מושא הערצה (לחנונית ו
בלבד)

so be it

New member
מושא הערצה (לחנונית ו../images/Emo34.gif בלבד)

מושא הערצתי העכשווי הוא לא אחר מטרנט... וואו, אם הוא היה אמיתי מה הייתי עושה לו
הוא גם חמוד, גם מוכשר+ יש לו להקה והשירים שלהם אדירים,השיער שלו ממש מגניב (אומנם לא ארוך, אבל נסתדר), הוא מעיין שילוב של חנון ביישן ואנרכיסט, הוא אנרכיסט קשוח ומגניב, יש לו "גישה" מגניבה... הוא פשוט מושלם
... הוא הגבר היחיד שאני אשקול, כשאני אשתלט על העולם, שישלוט לצידי.... אני בעד שהוא יהיה המלך שלנו, אני בעד שהוא ינהל את הפורום במקום החבר המנהל... אני בעד להקים כת סגידה, שכוללת טקסים המ.... "פגאנים"...
יווווווווו.. הוא הגבר המושלם... מי לדעתכן הגבר המושלם?!?!?!?!?!?!?! http://uk.geocities.com/pumpkinsmasheruk/trentvinyl.gif

gray wolf

New member
את פנויה?

אני נשבע לך, אני בדיוק כמוהו... למה לי לא הולך עם בנות?

so be it

New member
אם אתה כזה, ואתה יודע שאתה כזה

אתה כבר לא כזה בכלל!

so be it

New member
נהההההה.... אסור להם לדעת שהם כאלו

אבל בהחלט יש עניין של ביטחון עצמי

so be it

New member
הוא שטני... והוא בעל חיים

אז עם כבר בעלי חיים, רובין המצוייר... או כמו שחברה שלי אמרה עליו "אם הייתי שועלה אז,וווואו!!!!"

so be it

New member
לא לימדו איתך שזה לא רק השק

זה מה שאת העושה איתו?!? ומזו החתימה הזו? אם אתה אונס מישהו אתה לא בסדר בדיוק כמוהו? ולמה לך לאנוס מישה ובכלל? זה לא כיף? אלא אם הוא מסכים!

סתם בדיחה סוטה בין חברים שניגמרה

בטראומה.. דיי מצחיק.. התחיל בקשר לאסטרטגיה כלכלית ובאתי עם יציאה.. יש לי פה מלוכלך מה לעשות? :-\

so be it

New member
אני לא בטוחה שאני רוצה להבין...

אני רוצה להבין את זה?

אין יותר מידי..

אני אישית אמרתי אונס בקטע של מונופול אזורי והעלת מחירים.. אחרי זה כבר השיחה גלשה לכיוון לא חיובי וחבר שלי הוריד חולצה קפץ על חבר שלי אחר והוריד חולצה.. אני אישית מצאתי את זה דיי משעשע לא יודע אם זה היה רגע של אופוריה של אלכוהול או מצב כפית אבל צילמתי תמונת אחרי ..קיצר כיום הוא ניראה כך

טרנט? חנון ביישן?../images/Emo12.gif

לא נראה לי... הוא לא ביישן, יותר לכיוון מחוק מסמים/אלכוהול, וחנון הוא בטח לא
חוץ מזה תמיד חיבבתי את הדמות שלו אבל לא הייתי ממליכה אותו למלך/מנהל פורום... הוא די סטלן מעופף שנתקע בגיל 14.. עוד משהו, אנרכיזם לא מתנגש קצת עם רעיון הממלכה הגלובלית שלך? ממלכה=היררכיה=חוקים.

chuchi46

New member
נממ... לא יודעת.

אממ... אם מישהו יודע את פרוש המילה "בישי" זה עיעזור... בישים הכי שווים! אני לא מעריצה מישו או משו. לאמשנה.

למעלה