מושבניק

nati1818

New member
מושבניק

בקשר להודעה שלי על הגירה עם פרויפל 21 לפני כמה ימים אז רציתי לשאול שאלה אחרונה הסעיף שהשתחררתי עליו זה "קשיי הסתגלות מלווים בדיכאון" מה אתה חושב שיהיה לי עם סעיף כזה בבדיקות במילוי הטפסים ובבדיקת המסמכים וכו' ?

lion53

New member
שאלה אליך.

נניח את שרת הקליטה. את מתעסקת בעליית אתיופים. לאתיופים יש מנהג לרקוד סביב מדורה. אתיופי אחד לא רצה לעשות זאת. הוא טען כי מפחד מאש. זה יפריע לך לקלוט אותו או לא? מתרגם: אין להם גיוס חובה. הם לא יודעים איך לאכול אותך. הם לא מודעים לעובדה שזה לא טוב להתחמק מהצבא. בקיצור ממש לא אכפת להם.

nati1818

New member
האמת אני יחסית משוחרר טרי אז עוד לא יצא לי

לדעת אבל בכל מקרה אני רוצה לשמוע דיעות של עוד אנשים פה ובמיוחד של מושבניק כדי להיות בטוח

nati1818

New member
תודה רבה על המידע ואני מצטער

שפתחתי שירשור חדש ואני באמת מודה לכם ובמיוחד למושבניק אתה מאוד מאוד עוזר לי

Astroo

New member
אם אובחנת כדיכאוני ע"י פסיכיאטר

ואתה לא מדווח על כך בבדיקות הרפואיות להגירה - לדעתי זה מהווה הסתרת מידע / מסירת מידע כוזב.

נדמה לי שאתה טועה.

הרופא שואל האם היית מאושפז ב 10 שנים האחרונות, האם אתה נוטל תרופות, האם יש לך מחלה כרונית. אם התשובה לכל אלה שלילית, הרופא לא שואל הלאה. דיכאון חולף, כמו מחלת עור שחלפה אינו חייב בדיווח לדעתי.

אני מכיר לפחות שני אנשים, שבנעוריהם היה להם

אירוע בודד של דיכאון חריף בגלל אירוע (אחד התמוטטות של עסק והשני בגלל שירות צבאי), ושניהם כבר 20 שנה אחרי, ומעולם לא נטלו תרופות או שהיה להם צורך לבקר אצל פסיכיאטר או פסיכולוג, ושניהם מתפקידים נפלא מאז חלוף הדיכאון.

nati1818

New member
האמת לא הייתי אצל פסיכיאטר בכלל

הפסיכולוג הצבאי קבע לי את זה למרות שדיכאון לא היה לי אבל אין מה לעשות ככה כתוב ואני תקוע עם זה וחס וחלילה לא אושפזתי ולא נטלתי שום תרופה אף פעם בחיים שלי לא נפגשתי עם פסיכיאטר בסדר מקסימום יבדקו את זה אני יגיד שהיה לי קשה במערכת הצבאית והיו בעיות בבית אז יצאתי לא הייתה לי ברירה

nati1818

New member
רגע אז אבחנה אצל פסיכולוג

גם נחשבת בבדיקות הרפואיות וכל השאר? או שרק אבחנה אצל פסיכיאטר?

אם לא היה אשפוז פסיכיאטרי, ולא היה טיפול

תרופתי, זה לא מחלה כרונית ואתה לא צריך להגיד לרופא כלום. אסור לרופא לשאול מה הפרופיל שלך או שאלות על השירות הצבאי. הבעיה תהיה אצל קצין ההגירה, אם הוא ירצה לשאול שאלות על הנסיבות של השירות הקצר. אבל אם תהיה תעודת מקצוע, או תואר, ציון טוב באנגלית ומכתבי מעסיקים מכובדים, 99% שלא יזמנו אותך לראיון בכלל ו ה PR יאושר. לך ללמוד מקצוע מבוקש. הרשימות בשאלות הנפוצות בסרגל הכחול למעלה. בהצלחה.

למעלה