מושבת מאונס

מושבת מאונס

בחייאת אני הולך לפנות למוקד לסיוע למקרי אונס כל פם מישו אחר\ת מודיע כאן שהוא מושבת רפואית אז הנה אני גב רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר איזה באסה נורא אתמול בבוקר נתפסתי חזק אחצ רציתי ללכת תפוס לספין בשיניים נאבקתי בעצמי לא ללכת להקשיב לגוף וכאלו והיום... היום יש לי שלוש שעות של תענוג צרוף על ה-F16 ושוב... לא הלכתי ובליבי בליבי אני יודע שאני צריך כעת לא ללכת שבוע ימים האם אעמוד בזה? נראה... רע רע לי

P u s s i c a t

New member
לעמוד אסור לך.. אז כנראה שלא ../images/Emo8.gif

וברצינות - ליבי ליבי לך
מבינה אותך יותר ממה שתדע... עושים החלפות הא? לי נגמר לך מתחיל. מה יהיה הסוף? מחזיקה אצבעות

תרגיש טוב.. ../images/Emo184.gif

המלצה חמה... לך למסג'יסט/ית. יפרקו לך את הגב במשך שעה
אך למחרת תרגיש כמו חדש
. (אם תחליט שאתה מעוניין אני יכולה להמליץ לך על כמה). בכל מקרה, שתהייה החלמה מהירה!!!

P u s s i c a t

New member
גרררר....

החתולה - מכורה למסאז'ים. אפילו שקלתי פעם ללכת ללמוד בצורה מקצועית - רק בשביל שלב האימונים הקבוצתיים

P u s s i c a t

New member
שמופיץ...

מכורה - אומר אוהבת לקבל (ותרגיע עם האסוציאציות...
) אבל... חייבת להודות. היה לי אקס פעם. למד רפואה אלטרנטיבית... עיסויים בין השאר. חודשים ארוכים החתולה היתה הסטאז' שלו...
ויש אנשים... אתה יודע... שמצליחים ללמוד מנסיון אישי

גב תפוס../images/Emo186.gif

לא מסזיסט ולא בטיח. רק למי שמבין מה עושה ולא יגרום להחמרה. כירופרטק על פי המלצות בלבד. או פיזיוטרפיסט מומחה לשיקום גב עם רקע נרחב בטיפול בספורטאים. המלצות במסרים

P u s s i c a t

New member
לא מתיימרת

להיות מקצועית (לא במסאז'ים בכולופן...) הכל בהומור כמובן... כשלי נתפס הגב לפני כחודש קיבלתי מסאז' שהציל לי את החיים - ל-8 שעות בערך... בבדיקה מקיפה יותר הסתבר שזה לא גב תפוס אלא winging כתוצאה מ(בין היתר) רכיבה על אופניים במידה לא נכונה... היום מטפלת בתרגילי גומיה במים והמון שחיה מבטיחה לעצמי כל שבוע להתחיל עם פילאטיס / פלדנקרייז/ שיעורי מתיחות אולי עכשיו כשעזבתי סופסוף את הקבוצה שלי - יהיה לי זמן לטפל גם בעצמי כמו שצריך... ולגבי מסאז'ים... יש מליון ואחד סוגים. החל ממסאז' שמנים מפנק ועד עיסוי ספורטאים מפרק... הראשון עוד לא הזיק לאף אחד. ולמקרה של המוכתר - גמני הייתי ממליצה להשיג מישהו מקצועי וטוב. כי אם הוא מושבת, כנראה שזה ממש כואב...

beeyourself

New member
שיחרור מהיר../images/Emo122.gif

קרה לי החודש אחרי ריצה מאומצת מידי בבוקר קפוא. לא יכולתי לזוז 6 ימים (!!!) מאחלת לך שבכל יום זה ישתחרר עוד קצת - כמה שיותר מהר ועם כמה שפחות כאבים

למעלה