מושב החורף של הכנסת
T trigotrigo New member 17/10/06 #2 ביבי ממציא את הגלגל הכצעקתה? "רפורמה, רפורמה, רפורמה" נדמה ששוב ביבי שם לב למה שכל אידיוט יכול, והוא לכך שמה שהמשק בישראל, החינוך, הביטחון, הכלכלה, הפוליטיקה - צריכים שינוי מהותי ועכשיו. יפה לו שהוא שם לב!
ביבי ממציא את הגלגל הכצעקתה? "רפורמה, רפורמה, רפורמה" נדמה ששוב ביבי שם לב למה שכל אידיוט יכול, והוא לכך שמה שהמשק בישראל, החינוך, הביטחון, הכלכלה, הפוליטיקה - צריכים שינוי מהותי ועכשיו. יפה לו שהוא שם לב!
F Fasz New member 17/10/06 #5 דו"ח דוברת היה חיובי ביסודו, ועם כל הכבוד, אני לא רואה את יולי תמיר משנה את פניה של מערכת החינוך. היא ממשיכה באותו הקו בו נקטה לימור לבנת (פרט לכמה שינויים בחומר הלימוד המוגש לתלמידים).
דו"ח דוברת היה חיובי ביסודו, ועם כל הכבוד, אני לא רואה את יולי תמיר משנה את פניה של מערכת החינוך. היא ממשיכה באותו הקו בו נקטה לימור לבנת (פרט לכמה שינויים בחומר הלימוד המוגש לתלמידים).
T trigotrigo New member 17/10/06 #8 אהבתי את הבדיחה גם אני חשבתי עליה אולי הוא עשה שינוי, אבל לא שינוי חיובי.
T trigotrigo New member 17/10/06 #10 עניתי, קרא שוב את התגובה. או שאתה רוצה מילון אנגלי-עברי כדי להבין שרפורמה פירושה שינוי?