מושב מסתובב...

אלון פ

New member
מושב מסתובב...

שלום, מושב האופניים שלי מסתובב חופשי ימינה ושמאלה, ואני לא מוצא שום בורג שניתן לחזק על מנת לפתור את הבעיה. אשמח לעזרה בפתרון המצב, אלון.

andnem

New member
הכוונה שמושב מסתובב יחד עם המוט?

אני מניח שיש לך שיחרור מהיר. אם כן, יש לו בצד אחד זרוע, בצד השני - ראש בורג(בד"כ בנוי ככה שאפשר לסובב אותו עם היד, אין צורך בכלים). אפשר לפתוח את הזרוע, להדק בורג בכמה סיבובים ולסגור שוב.

אלון פ

New member
המושב מסתובב ללא המוט...

למיטב הבנתי המצב ניתן לפיתרון בשני דרכים: א. להדביק. ב. לקדוח חור קטן לאורך המוט + החלק של המושב שנכנס בתוכו, ולהכניס שם בורג עם שייבה... (מה שימנע מהחלק של המושב שנכנס לתוך המוט להסתובב בתוכו).

nintense

New member
יש לך במקרה אופני מדבקה ?

אתה יכול לצרף צילום של המוט באיזור החיבור למושב ?

אלון פ

New member
כן, אבל מדבקה שווה לאללה... ../images/Emo8.gif

Specialized Hardrock Sport 2007. האמת היא שכרגע חזרתי ממצמן בת"א שם קניתי אותם, ופשוט ברגע שנכנסתי והראיתי להם איך הכסא רוקד בתוך המוט, הם פשוט הוציאו מושב (יחד עם המוט והכל) מזוג אופניים חדש, נתנו לי אותו, ואמרו לי "סע לשלום". בכל מקרה הייתי שמח לשמוע מה הפיתרון המומלץ מבחינתכם למצב הנ"ל (חוץ מלהחליף לחדש
)

nintense

New member
זה מה שהיה צריך לעשות...

להחליף את המוט. רוב המוטות מיוצרים משני חלקים: מוט וראש, לעיתים המוט מאבד את הראש וזה מה שקורה.

benny l

New member
אני לא מאמין שאתה מעוניין באלתור...

על חשבונך כשיש כשל ביצור ועוד במצב שיכול לעלות ביוקר בזמן הרכיבה. זו הסיבה שהוחלף לך המוט! בני

למעלה