מושב צפרה?

אורלי222

New member
מושב צפרה?

הי לכל הראשל"צים.... אולי תוכלו לעזור לי... אני מחפשת שם של מושב קרוב לאיזור מגורכם... משהו כמו (יותר עיוות של) "ציפורה", צפרע", משהו בסגנון... מישהו שמע? מכיר?

אמ..השניים היחידים שעלו לי לראש זה

סטריה,או נצר סירני אבל אני לא בטוחה שזה מה שאת מחפשת

gesus

New member
לא יודע משהו באיזור ביל"ו../images/Emo54.gif

או שאולי אני מתבלבל עם סתריה? היתה לך משמרת טובה היום?

gesus

New member
חבל על הזמן../images/Emo54.gif

הקפיצו אותי אז ויתרתי על ריצה בגלל זה,שכחתי לקחת חולצה ארוכה וזה היה נורא קריטי בדרך לבית חנן ופארק המדע. בנוסף לא אכלתי כלום כי יש לי עוד שאריות בחילה מהצום. אבל הטיפים מפצים פחות או יותר. פרדי מספר לי שאת כבר לא מסתכלת במפה,כנראה שאת לא באמת בלונדינית

אתמול לא היה קר וגם היום לא .

וגם עד סוף השבוע יהיה קיצי ! איזה אושר ! אפשר להמשיך עם הכפכפים והגופייה . אני רק חצי בלונדינית , גוונים . חוץ מיזה,בחורה ללא חוש כיוון שנה וחצי על הכביש , הגיע הזמן . למרות שעדיין קורה לפעמים שאני רוצה לצאת מהדירה וכמעת פותחת דלת של חדר במקום

gesus

New member
את זוכרת ש...../images/Emo54.gif

הייתה לך בעיה עם הקטע הזה של לאן לסובב את המפתח של הדלת?

מה אתה צוחק ?

יש לי חברה ואנחנו בקשר כבר איזה 5 שנים ואני עדיין לא מסתדרת עם הפלדלת שלהם . היה איזה פרק בנשואים פלוס שבאד לימד את קלי לבגרויות ובגלל שנכנס לה הרבה מידע חדש למוח , היא היתה נעצרת מול הדלת ופשוט לא יודעת מה לעשות .

gesus

New member
אז מה יותר חשוב לך ?../images/Emo54.gif

לדעת איך מגיעים לרחוב דרבלה או לזכור איך קושרים שרוכים?

gesus

New member
חכמולוגית../images/Emo54.gif

בואי נראה אותך בלי מפה. מכירה את הקיצור לפול ברג?

צפריה,

מושב צפריה זה די ליד בית-דגן, אבל יותר דרום-מערבה... אגב, במושב יש את בית הספר האולפני "צפירה" - שם לומדות רוב תלמידות ראשל"צ הדתיות...

למעלה