מושגים בעיצוב פנים
היי, אני כותבת חדשה כאן. אמנם פסיבית מפעם לפעם, אוהבת את הפורום, וזקוקה כעת לדעתכם. אנחנו מתקדמים לשלב הסיום של הבית. עבדנו עם אדריכל מצוין התוצאות נהדרות. לשלב עיצוב הפנים קיבלתי כמה המלצות טובות מחברים על מעצבים ומעצבות שעבדו איתם בעבר בשלב שבו אני נמצאת. נפגשתי כבר עם שנים מהם. אחד מעצב והשניה מעצבת. שניהם עושים רושם מצוין ועם עבודות נהדרות שהציגו לי מרפרטואר העבודות שכבר ביצעו. כעת אני בשלב של שיעורי בית לאחר שתי הפגישות והמושגים קצת מתבלבלים לי. מה לעשות אני לא שוחה בתחום
ישנם פערים בין ההצעות הראשוניות שקיבלתי א. אני מבינה שזהו שוק חפשי שבו כל מעצב יכול לקחת לפי מה שהוא חושב שהוא שווה ואין לי בעיה עם זה. ב. כל אחד בונה את המחיר בצורה שונה. אצל אחד זה כולל פיקוח ואצל השני יש "פיקוח על" בלבד. ואילו לפיקוח פרטני או צמוד כמו שהם קוראים לזה יש מחיר לפי שעות. שאלותי הן א. תוכלו לכוון אותי לאיזושהי סקאלת מחירים הגיונית לעיצוב שכולל סלון מטבח וכניסה. חדר הורים וחדר ילדים. כולם יחד או כל אחד לחוד. (זה מה שאבצע בשלב זה) ב. איך הייתם ממליצים לי מניסיונכם להתייחס לפיקוח. אני רוצה פיקוח של מי שמתכנן אבל מה עדיף, לסכם על תכנון כולל "הכל" שאז אולי נוצר מצב של נידנוד למעצב על כל פעם שנרצה שיבא. או שעדיף באמת לסכם על שעות עבודה ואז כולם יוצאים נשכרים? תעשו לי סדר במושגים תודה בת יער
היי, אני כותבת חדשה כאן. אמנם פסיבית מפעם לפעם, אוהבת את הפורום, וזקוקה כעת לדעתכם. אנחנו מתקדמים לשלב הסיום של הבית. עבדנו עם אדריכל מצוין התוצאות נהדרות. לשלב עיצוב הפנים קיבלתי כמה המלצות טובות מחברים על מעצבים ומעצבות שעבדו איתם בעבר בשלב שבו אני נמצאת. נפגשתי כבר עם שנים מהם. אחד מעצב והשניה מעצבת. שניהם עושים רושם מצוין ועם עבודות נהדרות שהציגו לי מרפרטואר העבודות שכבר ביצעו. כעת אני בשלב של שיעורי בית לאחר שתי הפגישות והמושגים קצת מתבלבלים לי. מה לעשות אני לא שוחה בתחום