מושגי יסוד ביהדות

אור78

New member
מושגי יסוד ביהדות

מישהו יודע אם יש איפשהו ברשת סיכומים שמהם ניתן ללמוד למבחן מושגי יסוד ביהדות (מבחנים כבר יש לי אבל השאלה היא מאיפה להביא תשובות לשאלות האלה.....) תודה אור

izabu

New member
ישנה חוברת שאפשר לרכוש באגודה

יש בה כל מה שצריך על מנת ללמוד למבחן בהצלחה ונראה אותך במבחן

EFRAT1H1

New member
לימודי מידע

שלום, אני אפרת ואני סטודנטית שנה ראשונה, ורציתי לשאול על החוברת שאת מדברת עליה. איזו חוברת זו וכמה היא עולה? אנא עני לי, אפרת

אור78

New member
15 שח

באגודת הסטודנטים זהחוברת עם כל המושגים שצריך ושאלות לדוגמא וזה ועכשיו לפינת הידעת אם אני מצילה תינוק מטיבעה בשבת -זורקת רשת וככה עולים יחד איתו כמה דגים אז זה בסדר ואפילו אם אני הולכת לדוג בשבת כמו כופרת ועל הדרך מצילה גם תינוק טובע ברשתי אז זה גם בסדר LOL אור

EFRAT1H1

New member
פרטים על חוברת לימודי מידע

הלכתי לאגודה והם לא מכירים את החוברת הזו, אז תביאו לי בבקשה יותר פרטים על החוברת של לימודי מידע בבקשה. אפרת

chayahd99

New member
../images/Emo140.gif אפרת יקירתי

צר לי לבשר לך שמדובר בחוברת להכנה למבחן במושגי יסוד ביהדות. אין לזה שום קשר ללימודי מידע

אור78

New member
LOL

אולי זה באמת יהיה טקס הקבלה מהיום במחלקה? לשלוח סטודנטים לחפש באגודה חוברות ? בכל אופן אפרת - החוברת היא חוברת למידה למבחן שאותו תצטרכי לעשות מתישהו במהלך התואר הראשון (וההרשמה למבחן הזה אגב זה פושט להתקשר למחלקה של לימודי יסוד ביהדות ולבקש להרשם.....אבל - יש לך שלוש שנים לזה.... בהצלחה אור

אור78

New member
אגב עד הץשובה של חיה

אפילו לא שמתי לב שכל הזמן את דברת על חוברת ללימודי מידע - אני המשכתי להתייחס לחוברת של הרב

Loren21

New member
מושגי יסוד ביהדות

יש חוברת שבה סיכומים ומבחנים לדוגמה

אור78

New member
על החוברת והמבחנים אני יודעת

אבל אני אהיה באוניברסיטה רק ביום ה והמבחן ביום א אחרי זה וחשבתי אולךי יש עוד מקום שממנו אוכל להתחיל ללמוד (סיכומים מהחוברת או משהו) טוב נו נחרוש יומיים ונקווה לטוב אור

shahare3

New member
לפי מה שהבנתי (היום)

יש משהו חדש שבעיקרו זה דו-שיח בן 4 שעות שבועיות במשך סימסטר, זה מחליף את אחד הקורסים (עדיין 7 קורסים לתואר אך אחד מהם יהיה דו-שיח) ולפי מה שאמרו לי היום, אם לוקחים את זה אז לא צריך לעשות את מבחן המושגים. שווה בדיקה לדעתי, אני מתכוון לבדוק את זה שנה הבאה

למעלה