מושיקוווווו

niya

New member
מושיקוווווו../images/Emo124.gif

אז כמו שהבטחתי, אני מהללת כאן בפורום, קבל עם ועדה את מושיקו א. הפיתות היו הסוף של הסוף של הדרך. רכות, בשרניות, עסיסיות
ב. הזיתים - עוד לא ראינו כאלה זיתים - בגודל ובטעם
טוב יאללה, מספיק התחנפנויות, עכשיו תביא מתכונים!
 
אז ככה

המתכונים ינתנו לכל המרבה מחיר (ובלי צ'ונה)
לגבי הזיתים קודם תמסקו ואח"כ נדבר
תודה ושבת שלום מושיקו
 

niya

New member
../images/Emo88.gifמושיקו!

את תהיה קמצן! תביא ת'מתכונים וזהו!
 

פרויז1

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifטוב, בלי צ'נה

קח. זה מספיק
תן ת'מתכון לפיתה
 
../images/Emo71.gifטוב אז ככה

2 ק"ג קמח קוביית שמרים 2 כפות מלח כ 20 גרם זעתר עם שומשום במידה ויש משפר אפיה אז גם 2 כפות מים פושרים לפי הצורך מערבבים את כל החומרים (כמובן שממיסים את השמרים) עד שמתקבלת עיסה דביקה. מורחים שמן זית למעלה ונותנים לתפוח פעמיים עד שלוש יוצרים עיגולים בגודל של כדור טניס ונותנים שוב לתפוח. אחרי כחצי שעה משטחים כל עיגול לגודל פיתה רק בעזרת הידיים ( בלי מערוך) ונותנים לתפוח עוד כ 20 דקות ולחלק הסופי לי יש תנור בגודל של טוסטר אובן שנקנה בעזה (כן כן ) בשנות השמונים המוקדמות ע"י גיסי המרוקאי ועכשיו אבי שיחיה נתן לי אותו אני מניח 3 פיתות על התנור ואחרי כדקה אני מכניס אותן פנימה ובמקביל שם עוד 3 פיתות למעלה וכך הלאה. כשהפיתות מתנפחות ומקבלות צבע יפה אני מוציא אותן יש אפשרות לשדרג עם שמן זית וזעתר/ בצל בתיאבון
 
למעלה