מושיקו, נשמתי!!

מושיקו, נשמתי!!

היי לכולם.. אני עוז בן 18 מפ"ת.. הומו גאה(עד כמה שאפשר),עושה מופעי דראג פה ושם.. וזהו.. רק רציתי להגיד שאני מת על דנה, ולאו דווקא בגלל השירים שלה.. אלא בגלל את העובדה שהיא שמה את נושא הטרנסג'נדריות על הפרק וגרמה לאנשים להבין יותר את ה"תופעה".. עד שדנה הגיעה אני חושב שהיו המון אנשים שלא ידעו בכלל שקיימת אפשרות כזאת לגבר זכר לתפקד כאישה לכל דבר (אולי לא כנקבה לכל דבר) בהתחלה אנשים היו נורא סגורים לנושא, אבל כשהם למדו להכיר את דנה הם ראו מעבר לזה שהיא אישה טרנסקסואלית הם ראו כישרון אדיר.. אז מושיקו אני באמת שמח שנפתח "פורום דנה אינטרנשיונל" (מושיקו, התמונה בשבילך..הנה אני בהופעה שלי בורטיגו במסיבה בה עופר ניסים תקלט{אני עם הבגד הכסוף})

אהלן מותק ../images/Emo24.gif

המון המון המון תודה על הפרגון, אני מקווה בכך שבזה הרגע הפכת לגולש קבוע ופעיל בפורום הנכבד
דרך אגב אתה נראה ממש הורס על דראג בצמונה הבגד יפיפה שיא הגלאמור . אז נשיקות בנתיים, ואנחנו כבר נשתמע, WELCOME TO DANA INTERNATIONAL PLACE....

תודה מאמי..../images/Emo9.gif

כשאני לוקח על עצמי משהו אני הולך איתו עד הסוף.. בכל מקרה..הרבה אנשים תוהים(וגם אני) מהם בדיוק המילים של צ'ינקוומילה אני אשמח אם אחד המצ'וטטים יפרסם סוף סוף את הליריקה המדוייקת(למרות הג'יבריש) אז מישהו יודע?

עוז....

יאלה, למה אתה מחכה? ישר לדיווה! חחחחח אהבתי את הדראג...(בתוא אחת שמכורה לזה ולדיווה)

KristineW

New member
איזו מתוקה!../images/Emo25.gif

מותק, את פשוט מהממת!!
כבר מזמן לא ראיתי דראגיסטית כזאת סטייליסטית, מתוקה ופשוט יפה!!! שיהיה לך מה זה
ולכי תדעי, אוליי תהיי אנינה הבאה...
או שיותר מזה...

תודה על המחמאות..../images/Emo24.gif

אני כרגע לא ממש מופיע הרבה משום שאני דראג קווין מתחיל.. אבל היו לי כמה הופעות.. בורטיגו בכמה מסיבות פרטיות בחיפה בדיפ(שהיה ונסגר) ובדום(פעם אחת ויחידה לצידן של אנינה וניקול) בסך הכל אני בדרך הנכונה לכיבוש..

למעלה