מושיקו שאלה ובבקשה אל תמחק:)

ZOOMALE199

New member
מושיקו שאלה ובבקשה אל תמחק:)

רציתי לדעת אם יש מצב בעולם שעופר מנחם ישה אחורה פנה וישחרר שיר אחר כמו חורבות האהבה כסינגל חדש או שיר אחר...תראו כמה תגובות מפרגנות זה מקבל לדעתי לא צריך ללכת ראש בראש עם הקהל... אלא לתת לו מה שהוא רוצה.. והתגובות מדברות בעד עצמן.. נקודה למחשבה ואני באמת אוהבאת דנה חלילה לא ממקום רע

Glamorousss

New member
הפעם ההחלטה לשחרר את "את מוכנה"היא של דנה ושי

אז ככה שלעופר אין יד בהחלטה הזו
ונכון שזה שיר מדהים אבל גם את מוכנה יפה צריך לשמוע כמה פעמים

לדנה השיר מאוד חשוב ../images/Emo13.gif

דנה מאוד רצתה להוציא את את מוכנה כסינגל, ואני חוזר על זה שוב, לא במוך כוונה שהשיר יהפוך ללהיט השנה היא מודעת היטב לקושי לעכל , פשוט היה חשוב לה לבוא עם שיר כזה שמראה צד מעט שונה ואחר ומביא ואמירה מאוד חשובה.... השיר הוא אינו שיר קליט הדבר אינו אומר שלא מדובר בשיר טוב , אני מאמין שברגע שתתנו לו מספר ימים ומספר השמעות לאט לאט ץעכלו ותבינו שמדובר בחתיכת יציאה ... ואגב לכל אלו שלא אהבו , זכותכם המלאה לא לאהוב ואין לי שום בעיה עם כך, גם אני לא רואה באת מוכנה שיא השיאים , אני פשוט חושב שהוא מדליק ומיוחד מאוד , כל ביקורת שלילית מתקבלת חשוב לי לציין זאת , אך בדרך מכובדת ונאותה ...

Glamorousss

New member
השיר טוב הוא לא ככ גרוע המון אהבו אותו

ויש תגובות די טובות לגביו. דנה החליטה להוציא אותו כמחאה לכל אלה שהספידו אותה . והנה היא מראה להם שהיא כאן והיא האחת והיחידה... ואחרי הצלחה כמו של לאב בוי תאמינו לי שיסתכלו על "את מוכנה " בצורה אחרת.. אני אישית כבר אוהב אותו.. אומרים שלום דנהה מה נשמעע
הוא בטח לא נורמלי

את מוכנה..

שיר של מסר.. יותר אני חושב שהוא יצא כרגע רק בגלל המסר שלו אחריי לאב בוי.. זה הכל.. כי המסר בשיר הוא מאוד מאוד ברור.. אחריי ששומעים אותו כמה פעמים.. הכי אהבתי בשיר "את מוכנה" "רוצים עוד סיבוב?! אז את מוכנה"

ZOOMALE199

New member
תודה רבהההה

סבבה:) שמח לשמוע תגובות כאלה ...כי תכלס כולם פה אוהבים את דנה...

מצד אחד נכון,מצד שני בעייתי

את מוכנה יהיה מושלם בתור סינגל חמישי.בתור סינגל שלישי מעמדו קצת בעייתי כי הוא יכול לבלום את ההצלחה לה לאב בוי זכה.אפשר לעשות פשרה-לשמור את את מוכנה להמשך השנה בתור סינגל חמישי(ואם יהיה לנו מזל אז אפילו שישי,בהנחה שישוחררו ששה סינגלים,ואם האלבום כזה טוב אין סיבה שלא) וביינתיים לשחרר שיר אחר כסינגל.חורבות האהבה מתאים מאוד,ועם הקידום הנכון יש לו סיכוי ענק להצליח,למרות שהבלדות של דנה נחשבות למצליחות פחות.

היי אנשים אני רוצה להגיב על "את מוכנה"

אני מתנצל שלא יצא לי לכתוב פה יותר בזמן האחרון אבל המחשב שלי בבית השתגע לדעתי השיר אינו מתאים להיות כסינגל , לא יודע מה יש בו בדיוק , כל ההפקה לא נשמעת לי מתאימה והלחן נשמע לא נכון זה נשמע כאילו דנה מוציאה את זה כסינגל בשביל לסגור חשבונות על מחיר שהסינגל לא ילך טוב הלוואי שאני יתבדה אבל לא נראה לי פשוט בחירה גרועה וחבל כי באמת שאר השירים באלבום מדהימים למה להתעקש להוציא סינגל לא חזק ? חוץ מזה רציתי לציין גם דברים טובים , חורבות האהבה ויום הולדת מקסימים סרט הודי ויאללה בלגן הולכים להיות שלאגרים ענקיים במיוחד עם עידן יניב לאב בוי היה הסינגל המושלם קליט , פופי וכייפי ושם דנה צריכה להשאר איפה שהיא ראש לאריות. ומגיע לו להיות הלהיט הגדול ביותר בישראל בעשור האחרון - וזה מה שמוכיל שזה הסגנון של דנה!!!!!!!!!!!!! ולא יעזרו כל המילים על הגיוון...

למעלה