מושיקו>>שאלה מתי יש מיפגש מעריצים עם דנה?

מושיקו>>שאלה מתי יש מיפגש מעריצים עם דנה?

שאלה מתי יש מיפגש מעריצים עם דנה? ואים ביכלל יש כזה דבר? מלא חברים ומעריצים מהשוקס מעונינים ואני בטוחה שגם בפורום אני בטוחה שזה רעיון מוצלח תעשה משהו בנידון תשפיע בבקשה

שירשור והפעלת לחץ על מושיקו לקיים מיפגש

כל אומן בסדר גודל כמו דנה צריך לקיים מיפגש עים מעריצים,בחול זה קורה חברת ההפקות מפיקים מיפגשים כאלה בצורה מסודרת,אני חושבת שדנה צריכה לקיים מיפגש כזה בסך הכל זה מקדם אותה בהרבה ערוצים כשהולכים להופעה אתה רחוק מהאומן>>דרך מיפגש המגע יותר קרוב וזה שונה לכל אחד מאיתנו צצות כל יום מאה שאלות,מי מאיתנו לא היה רוצה מיפגש כזה, אני יכולה ליראות את דנה כל שבוע,אני מציעה בישבילכם אז קדימה להפעיל לחץ נוווווווווווווווווווווווו!!!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifיאללה! מושיקו, אנחנו לוחצים עליך. ../images/Emo6.gif

יש המון דיבורים על כך ../images/Emo13.gif

דנה אמרה שהיא רוצה לקיים את המפגש בזמן הנכון והמתאים, אני חושב שהיא רוצה לסיים את תקופת הכל זה לטובה ולסגור מעגל עם טקס פרסי המוסיקה ואז שהלחץ מעט יירגע נוכל להתפנות ולקיים מפגש גדול ומסודר, אעלה את הנושא שוב בפני דנה וצוות ההפקה ונראה מה ניתן לעשות

nerod 72

New member
ואם כבר דברנו על סגירת מעגל....

קשה להאמין איך הזמן עובר אבל תראו הנה הגענו לסיום שנת 2007 ואיזה מהממת 2007 היתה לדנה ... הרבה מאיתנו שכחנו איך בדיוק עכשיו לפני שנה, הרבה אנשים התלוננו ויצאו בטענות וביקרו את הקריירה של דנה והנהאף אחד לא ניחש ששנה אחרי אנחנו נשב פה ונסכם שנה שלדעתי בתור אחד שעקב אחרי הקריירה של דנה למעלה מעשור , אני חושב ש 2007 תזכר לעד כאחת השנים הכי מדהימות של דנה בקריירה יחד עם שנים כמו 95' ו98'... עוד 3 שבועות נפרד מ 2007 ומעניין מה 2008 טומנת בחובה בגזרת האינטרנשיונל....

מושיקו כמה כייף שהקפצתי אותך

חשבתי שאני אקבל תשובה רק מחר הפתעת הלילה לילה טוב חיים שלי מה שלומך? זה מאוד חשוב שיקרה מיפגש כזה לחץ לחץ אמון בין המעריצים לדנה אינטרנשיונל

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאני חושב שדנה לא תאכזב

אבל זה לא חכם ללחוץ עליה עכשיו, דווקא עכשיו כלומר, כשזו תקופה כזו עמוסה בשבילה.

לילה טוב ממי ../images/Emo29.gif ... ../images/Emo13.gif

אצלי הכל נפלא , מה שלומך את ממי ....? שבוע טוב ומבורך לנו .....

m o r a m i r

New member
גם אני מצטרפת לבקשה...

מתי נפגשים עם דנה????????????????????? ודנה אמרה בראיון...ששנת 2008 היא השנה שלה......וכל זמרת אחרת היא תשים לה רעל.....ככה היא אמרה בראיון.....

גם אני מצטרפת... ../images/Emo13.gif אבלל מושיקו אתה יודע

אנחנו משתדלים לא ללחוץ עליך כי אנחנו יודעים שגם לך וגם לדנה יש תקופה עמוסה אז אנחנו מקווים שהיא תגמר בקרוב ושנוכל לקיים את המפגש מעריצים :] מורני חחח באמת דנה אמרה בריאיון ששנת 2008 שלה ושהיא מתכוונת להוציא אלבום חדש הקייץ הבא נראה לי והיא תשים רעל לזמרות אחרות חח

TheMashMash

New member
סקפטי קצת לגבי אלבום בקיץ הבא..

אבל מחכה לזה לא פחות מכם :) ולפגישה... טוב אתם יודעים.. שאלתי אותה את השאלה הזו בשמוליק טיאר ענתה : "אני רוצה לאסוף עוד סיבות משמחות ולעשות מסיבה אחת עם שמחה כפולה ומשלושת"

חחח כן שמעתי את הריאיון הזה שהיא אמרה לך תזה

חחח איזו מאמי ..
הלוואי שבאמת ייצא לקראת הקייץ הבא עוד אלבום 2008 בטוח שלה !

למעלה