מושיק עפיה-גשם טיפטף

דודו21

New member
מושיק עפיה-גשם טיפטף

אל תלכי ביקשתי אל תלכי עוד תיראי ששנינו נסתדר בלילות כאבתי עם עצמי בימים חיפשתי את אושרי אם הכאב היה יכול לדבר היית מבינה אותי יותר זמן שעובר את שיננו שובר בואי ננסה להתגבר את הולכת וחוזרת את ידעת ברגשות פגעת התקרבנו התרחקנו מי יאמר לי להיכן נעלמת - גשם טיפטף משבר סוחף שבוי אני בכאב אל תיעלמי קיראי בשמי כל זה נגמר הכל עבר מסתובב ובתוכי כאב לא מוצא פינה שקטה ללב השמיים גם בוכים עליי את הלכת ונהרסו חיי אם הכאב היה יכול לדבר היית מבינה אותי יותר זמן שעובר את שיננו שובר בואי ננסה להתגבר את הולכת וחוזרת את ידעת ברגשות פגעת התקרבנו התרחקנו מי יאמר לי להיכן נעלמת - גשם טיפטף משבר סוחף שבוי אני בכאב אל תיעלמי קיראי בשמי כל זה נגמר הכל עבר

דודו21

New member
מאותו פס יצוררררר

מושיק עפיה - סך הכל נשיקה ---------------------------- היית יפה כמלאך וכשראיתי אותך שעות יכולתי להביט ביופי שלך צוחקת ומתוקה היית כזו מדליקה אני רציתי פשוט לך לתת נשיקה ואת חשבת שאני כזה בחור רציני רק נשיקה אחת ממך רציתי הלכת סיפרת בשכונה שעוד מעט חתונה איך עשית בלאגן רק תעני לי - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה הגידי לי נערה רק שאלה נשארה על מה היתה מהומה ודבר לא קרה הנשיקה לא נתת באהבה לא נגעת אח נערה זה חבל שאותי לא הבנת ואת חשבת שאני כזה בחור רציני רק נשיקה אחת ממך רציתי הלכת סיפרת בשכונה שעוד מעט חתונה איך עשית בלאגן רק תעני לי - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה

וואי, היה לנו פעם אחת טיול

ואני וחברים שלי כל הטיול "גשם טפטף" ורק את זה כי לא זכרנו את ההמשך. אחרי זה סוף הטיול שכולם התעצבנו מאיתנו השמענו את השיר באוטובוס וזה היה כזה מצחיק

דודו21

New member
כןןןןןןן

לפעמים הלב רוקד לצלילי המנגינה ולפעמים הלב רועד לשמוע קול תפילה כשהרוחות נושבות רחשי גלים שוב סוערים והדמות שבמוחה הוא לא חלום רק צליל של אהבה יחפה פוסעת לאיטה לצד החוף ומנגינה כה נעימה נגינה היא שירי תפילה עקבותיה חתומות לאורך הסביבה שבו פסעה צופה באופק שוקעת בקסם מנגינה וממתינה לצליל קולה באהבה

tal89

New member
חח.חחח......! אתם רואים מה עשיתם.

סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הורדתי עכשיו את השיר שיר חמוד!!!!! ייאלה תמליצו על עוד שירים......

למעלה