מושיק עפיה

מורנוש

New member
מושיק עפיה../images/Emo26.gif

"הדמעות שבעיניים כמו הגשם הוא בשמיים לבדי איך אתמודד בואי אלי ונתאחד הדמעות שבעיניים כמו הגשם הוא בשמיים לבדי איך אתמודד בואי אךי אני פוחד"

שיר ענק.

יש לו גם את "כבו הכוכבים" "...כבו הכוכבים כבתה לי גם השמש, לא יכול להירדם עוד מליל אמש... "
ויש לו גם את "כאב גדול" "...כאב גדול, אני בוכה בלי קול..."
זמר גדול!

אור בת 18

New member
משה חמוד שלי...

אין אבל איןןןןןן על השירים הישנים של מושיק עפייה... ואני ארשום פה את אחד השירים ה-כי יפים שלו... מושיק עפייה/תמיד איתי לא חשוב ילדה מי במי פגע לומר את האמת לך אני נשבע עברנו בעבר תקופה קשה אתמול היית ילדה היום אישה רק תהיי חזקה נשמה טובהההההה הדמעות בלילות הן לא משמחה זה מוזר לבקש שלא תבכיייייי בטוב ובר את תמיד איתייייי לאט לאט ערב בא חושך מתקרב מסתובב בודד כמו זאב בטוח שהכל עוד יתהפךךךך בי שבכה היום מחר יחייך אני יודעת שהחסרתי בתים והחסרתי מילים פשוט אני כבר לא זוכרתתת פעם פעם פעםםםםםםם הייתי שומעת את זה אז מי שרוצה מוזמן לכתוב מחדש...

דודו21

New member
אור הגדולהההההה../images/Emo127.gif

נשמה של הפורום שיר מדהים לפתוח אייתו את השבועעעעעעעעע המשכי כךךךךךך שבוע טוב לך יקרה

אור בת 18

New member
תודה דודו ממיייייייייי

נכון שיר פצצה??? אין הייתי חולה על הקסה הזו שהייתה לי לפני איזה 6 שנים ככה אבל היא אבדה לי :( שבוע טוב דודוווווווו

דודו21

New member
חחחחח מותר לא?.....

בחורה כה מתוקה אז למה לא להתחנףףףףףף אוררררררר איפה שאר השירים?

דודו21

New member
אור ילדת פלא....

אילו הייתי צייר,אפילו חובב הייתי מצייר אותך על משכבך. אילו הייתי מעצב,אפילו חובב הייתי תופר לך את מלבושך. אילו הייתי פסל,אפילו חובב הייתי מפסל את גופך המושך. אילו הייתי משורר,אפילו חובב הייתי שר לך שירי הלל... ואם זה מה שאני אעשה האם תיאותי אותי לקבל?

דודו21

New member
וווווווואווווווווו../images/Emo144.gif../images/Emo141.gif

מה מחכים לו ומצפים לו ומבקשים תמיד שוב את הטעם של אותה פעם שאת הלב תרעיד פתע מופיע מבלי להודיע רגע נפלא וגזזזזזזזז ונשארים שוב ומבקשים שוב רגע יקר של אזזזזזז קרה זה רק הפעם היה זה רגע כה מתוק היה לרגע טעם צרב הוא כה עמוק מדוע הוא חולף משאיר תמיד כאב בלבבב תמיד מכה גלים אותה תשוקה ללא מילים קרה זה רק הפעם זה לא קרה לי מעולם היה לרגע טעם הסעיר בי את הדם ומאז רק אבקש את אותה שלהבת אששששש קרה זה רק הפעם ליבי לי כה לוחש.

למעלה