מושיק עפיה

geger

New member
מושיק עפיה

איזה שיר שלו הכי אהבתם? והאם שיר "החוטיני" יפגע או אמה ההפך בעתיד לקריירה שלו?

אור בת 18

New member
חחחחחחח "החוטיני"

איך הייתי שרה ת´שיר הזה בבית ספר כמו איזה פרחה חחחחחחחחח איזה שיר חחחחחחח איך אהבתי אותו פעם והיום שאני חושבת על זה אני נקרעתתתתתתתתתתתת מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

geger

New member
אמה = שמה

ואם כבר אז עוד שאלה: איזה גירסה יותר טובה של "סך הכל נשיקה", של מושיק עפיה או לידור יוספי?

יעליייי

New member
השיר הכי יפה של מושיק עפיה..!!

אני עומד על הבמה ומסתכל לתוך עינייך את מביטה אליי ילדה וליבי רוצה אליך ניפגש ניפגש זה כתוב לך בעיניים את ידך עוד אבקש,ונאהב עד השמים אני אפגוש אותך ילדה כי המבט שלך נוגע אם לא היום אולי מחר עוד נפגש אני יודע *אהבתי את המילים מאוד..* מושיק עפיה סיפור אהבה.. אוהבת יעליייייייייייייייייייי

דודו21

New member
וווואווו יעלייייי

מי זאת עולה מן החלומות מתרפקת היא עטופת סודות סביבה תחוש כמו באגדות מעלה בי צחוקקקקקקק יעלייי אהבתי את השיר...

תגובה להכל בקשר למלך הגדול../images/Emo116.gif

קודם כל אין על הגירסה של מושיק לשיר הנשיקה ולדעתי השיר הכי יפה של מושיק הוא בדואט עם שימי מיזרחי וגם בדואט עם קובי פרץ

השיר של מושיק עפיה שהכי אהבתי? ../images/Emo79.gif

"סיפור אהבה"
לילה כבר ירד, והשמיים נתעטפו בעננים, ברחובות הדליקו את הפנסים ובשלכת, גם עצים ועלים ורוח סתיו. מול ביתך עובר יש אור בחלונך עוד לא כבה הנר ולאורו אהבת לך מישהו אחר ואת ידעת ילדה, שזה אותי שובר וזה כואב, כן זה כואב כואב לי ומוזר ואיך סיפור של אהבה נגמר נתת הכל, לגבר זר אני לבד בוכה לבד בסתר פגעת ילדה, בלב של גבר כאן הכל נגמר אני הולך... לילה מאוחר את צל גופך רואה מבעד לחלון אני הולך מבלי לומר שלום אלך מכאן ולא אראה אותך לעד מסך ירד הכל הרסת מעולמך אני יוצא ונעלם וכל סיפור האהבה ביננו תם אני הולך ולא אשוב עוד לעולם אני נשבר......... זה השיר שלי.

למעלה