מושי - מדריך טלפונים?

טלכספי

New member
מושי - מדריך טלפונים?

מדוע לא מפורסם באתר מדריך טלפונים ישובי הכולל את מספרי הטלפון השונים - פרטיים, גני ילדים, בית הספר, מזכירות ואחרים? אולי כדאי לבדוק אם אין התנגדות ולערוך אחד כזה (אני בטוחה שהמשימה לא קשה במיוחד ומוכנה לעזור)

לארי

New member
מדריך הטלפונים=השימושון כמובן. אשמח

להוספה של כל מספר טלפון ציבורי (ופרטים אחרים) שהתושבים נזקקים לו בחיי היום יום. לגבי המספרים הפרטיים- ישנו עניין של פרטיות ולא בטוח שאנחנו רוצים להגיש לכל הגופים המסחריים והארגונים למינהם את בסיס הנתונים המרוכז של כל תושבי הישוב,בפורמאט דגיטאלי לצרכי פילוחים שונים. בנוסף,צריך לקבל הסכמה של התושבים כפי שציינת. טל, את עורכת את זה ושולחת לי
בטוח שמושי והמזכירות עושים במספרים אלו שימוש יום יום וישמחו לתת לך אותם במרוכז לצרכי עריכה.
לארי

טלכספי

New member
לארי,

ראשית - תודה על התגובה המהירה. לענייננו - בכל בית מצוי ספר טלפונים של בזק שבו מופיעים כל התושבים הרשומים בכל ישוב, כתובותיהם ומספרי הטלפון (למעט אלה שחסומים מסיבותיהם שלהם ושכמובן ישארו כאלה גם אם יפורסם מדריך טלפון ישובי בפורום). הפרטים שלנו מגיעים לכל מי שחפץ בהם - זאת לפי מספר הטלפונים של הסוקרים למיניהם שמקבלים מידי יום. בנוסף, כל גולש אינטרנט יכול להכנס למודיעין 144 ולחפש כל טלפון שיחפוץ (וזה, אגב, בדיוק מה שאני עושה כשאני מחפשת מספר טלפון של מישהו בישוב שאין לי את מספרו). ולכל המשתתפים בפורום שמופיעים בשמות שונים ומשונים - הרי שאם תמשיכו להופיע כך אף אחד לא יקשר את שמכם האמיתי לכינויכם בפורום. כמובן שאם יוחלט כן ליצור מדריך באתר, כל תושב יצטרך לתת הסכמתו. אני פשוט חושבת שמדריך מסוג זה יהיה שימושי מאוד, נוח וזמין. לשיקולכם והחלטתכם. אם יוחלט שכן, אשמח לעזור בעריכה.

לארי

New member
ספר הטלפונים ../images/Emo26.gif

היי טל, הדגש הוא על מידע דיגיטאלי. אמנם ספר הטלפונים הידני מצוי בכל בית,אבל כל מי שנרשם אליו הסכים ששמו יפורסם במאגרי המידע החוקיים של בזק בלבד על פי חוק מאגרי המידע ולא בשום מאגר אחר (מצרף קישור לאתר 144,שימו לב להצהרת הפרטיות והאיסור לשימוש במידע). בנוסף, אם תשימי לב, באתר 144 ברשת של בזק, את יכולה לחפש רק עפ"י שם משפחה,קרי אם אינך יודעת את שם המשפחה הספציפי לא תקבלי תוצאות. את לא יכולה לחפש לפי שם רחוב(כל האנשים המתגוררים באותו רחוב) ובטח שלא לפי שם ישוב (כל האנשים המתגוררים בכפר האורנים). לכן בעצם, אין מאגר מלא ברשת עם כל פרטיהם של התושבים ,אשר בלחיצת מקש הכל מופיע, מוכן ומזומן לכל דיכפין,ולא כדאי שאנחנו נפרסם אחד כזה. יצירת מאגר כזה ופרסומו מעל במה ציבורית סותר חוק זה ואת חוק הגנת הפרטיות. בכל אופן ,תודה על הנכונות לעזור ! יום טוב, לארי

למעלה