מושלמתתתתתתת חולה עליההההההההההה
ב ברודי New member 16/10/02 #3 *מנצלת שירשור* אני מחפשת תמונה, (גם של מושלמת) פשוט שזה כמו לחפש מחט בערמה של... נו מילא. תמונה של זינה לבד בפוזה עצובה ככל האפשר משהוא בסיגנון של התמונה המצורפת רק שעדיף שהיא תהייה לבד ושברקע יהיה כמה שפחות פרטים...
*מנצלת שירשור* אני מחפשת תמונה, (גם של מושלמת) פשוט שזה כמו לחפש מחט בערמה של... נו מילא. תמונה של זינה לבד בפוזה עצובה ככל האפשר משהוא בסיגנון של התמונה המצורפת רק שעדיף שהיא תהייה לבד ושברקע יהיה כמה שפחות פרטים...
D Dafi the Mighty New member 16/10/02 #6 עצובה?! היא פשוט קצת בשוק שם... לא הייתי קוראת לזה עצובה... כשבחור שכזה עומד מולך... המממ...
ב ברודי New member 16/10/02 #16 אוקי תרשו לי להסביר... כי התמונות באמת יפות פשוט שאני צריכה ספציפית תראו אני צריכה זינה קטנה שתעמוד לי על ראש הצוק... חיפשתי בהתחלה מקליפ הפתיחה ( ואוו ברק) אבל מצאתי באכות לא משהוא וזה לא התאים לי...
אוקי תרשו לי להסביר... כי התמונות באמת יפות פשוט שאני צריכה ספציפית תראו אני צריכה זינה קטנה שתעמוד לי על ראש הצוק... חיפשתי בהתחלה מקליפ הפתיחה ( ואוו ברק) אבל מצאתי באכות לא משהוא וזה לא התאים לי...