מושל ניויורק ונושאים נוספים

roi251

New member
מושל ניויורק ונושאים נוספים

הי מה שלום כולם? האם יש בשורות טובות בקשר לפעילות של מושל ניויורק? מה דעתכם על קורס הכנה לפסיכומטרי בעלה והיחס של המרז הבחינות להקלות שמגיע?

amitk80

New member
לא הייתי ממליץ לך

להכנס לקוס הכנה לפסיכומטרי של על"ה. אתה יכול ללכת גם למכונים הרגילים ולבקש את ההקלות מול המרכז הארצי לבחינות. ברגע שתקבל אישור המכונים צריכים לתת לך את ההקלות שקיבלת מהמרכז הארצי. אני יודע שבמחזור שלי בקורס הכנה רוב הסטודנטים הוציאו ציונים בסביבות ה 400.

roi251

New member
שאלה לל amitk80

הי בקורס פסיכומרי של עלה הוציאו 400? מה אתה לומד ואיפה? מה דעתך על מושל ניויורק?

amitk80

New member
אכן כך

אני לא ממציא לך את הנתונים האלו. אני הייתי בן הבודדים שהצליחו להוציא ציון מעל הממוצע. בגלל על"ה נאלצתי ללמוד סטטיסטיקה ודרך סטטיסטיקה להכנס למערכות מידע (התחום שאני רציתי ביחד עם כלכלה). כיוון שלא נתנו לי להכנס לכלכלה ולמערכות מידע נתנו באמצעות אפיק מעבר מסטטיסטיקה אז העדפתי להשאר עם מערכות וסטטיסטיקה. אני לומד באוניברסיטת חיפה שנה שניה. מה אתה רוצה שאני אגיד על מושל ניו יורק? שהוא מושחת? ?

roi251

New member
המשך נושא

אני לומד הנדסאי תוכנה פורום פה יבש בעלה אמרו שאין כבדי ראייה ועיוורים שלומדים מחשבים נראה נכון חבל שאין כבדי ראייה שהם מנהלים

amitk80

New member
סליחה?

מה זאת אומרת על"ה אמרו שאין כבדי ראיה ועיוורים שלומדים מחשבים? תסלח לי שלא יבלבלו במוח כי מערכות מידע, תעשיה וניהול נחשב למקצועות מחשבים. רואים שהם כל כך לא מחוברים למציאות סביבם...

roi251

New member
המשך נשוא

הם התכוונות שאין הרבה שלומדים תכנות זה נכון? ואמרו שמי שלומד תעשנה ניהול לומדים הנדסאים זה נכון?

למעלה