מושפלת ועצובה.

מושפלת ועצובה.

אני פשוט חייבת לפרוק.

אני לא יכולה לחיות עם זה יותר. לא יכולה לחיות עם הוגיניסמוס.

ניסיתי שוב לשכב, בסטוץ, ואחרי שהאקט נכשל הבחור הלך בלי להגיד שלום.

אני מרגישה נורא. אני מרגישה פגומה.

אולי בגיל 28 זה כבר מאוחר מדי ופספסתי את הרכבת.

not lonely

New member
שום דבר לא מאוחר מדי

ולמה את מחפשת סטוצים?
זה לא יפתור את הבעיה.

אולי עדיף כבר לפנות לטיפול מקצועי

Berethor

New member

avi1283

New member

הבחור נשמע מניאק.
לא מבין בזה מספיק כדי לייעץ, אבל בכל מקרה בכל בעיה בקיום יחסי מין לא משנה אם זה של גבר או אישה, נראה לי ברור שצריך פרטנר קשוב וסבלני.
וסטוצים זה בדיוק ההפך, כך שאי אפשר לצפות שזה יפתר שם.

אף פעם לא מאוחר, ויש כאן הרבה בלי ניסיון באותם גילאים.
גם אם איכשהו הבעיה לא ניתנת לפתרון תמיד תוכלי לחפש זוגיות עם מישהו שפחות מעונין בסקס, כך שממש לא צריך להתייאש.

אבל יש ניתוח שמטפל

אני מכיר שני חברים שהיו עם חברה שלהם ולשתיהן היה את המצב הזה, הן ביצעו את הניתוח, הייתה תקופת המתנה, אבל לבסוף שלום על ישראל. אני בטוח ששמעת על הפתרונות האלה, אז למה להגיע לגיל 28 בלי להתייעץ עם מומחה?

כמובן שההודעה שלי בטלה ומבוטלת אם יש לך מצב שלא מאפשר ניתוח, אני לא מכיר את המצב הרפואי שלך, פשוט שיתפת בו ואני מכיר דוגמאות (ברבים) שהסתיימו באקורד מוצלח, אבל של נשים בסוף שנות העשרה או תחילת ה-20 שלהן...

כבר עברתי ניתוח ביתוק קרום הבתולים

וזה לא פתר את הבעיה.

מה גם שההודעה שלך רק מחזקת אצלי את הדעה שאולי בגיל 28 זה כבר מאוחר מדי להתחיל לטפל ולקיים יחסי מין.

Berethor

New member
שוב פעם הגישה הפסימית..

28 מאוחר מדיי? מה את בת 60? 80? 100? אם תמשיכי לאמין בזה, ברור שלא תצליחי לתגבר על הבעיה.

שילגיה, את מלחיצה את עצמך

וזה אומר שאין כניסה לאף אחד

את רוצה לקיים יחסי מין? יופי. לצורך הדיון גם אני רוצה לעשות את זה איתך.
העניין הוא שהגוף שלך מהסס ואת לא מכירה אותי וזה מפעיל אצלך מנגנון הגנה בילתי מתפשר.
אני חושב שאפשר להוכיח את זה, שאת יכולה להוכיח את זה באופן מדוד במספר פרמטרים.

ואז אפשר יהיה להסיק את המסקנות המתבקשות ולעקוף את אותו מנגנון.
תוך הבנת התפיסות החשיבתיות שלך ושלי כגבר (שוב לצורך הדוגמא)

Berethor

New member
דרך 'הטיפול' שלך כרגע היא שגויה לדעתי

מקווה שקראת תכתובות שאני וnot lonely שמנו לך בנושא(אני שמתי לך בשרשור הקודם שלך). סטוצים זה הדבר האחרון שמישהי שסובלת מוגיניסמוס צריכה, זה לא יעזור, זה רק מחמיר את המצב. את מבינה שמישהו שמחפש רק סטוץ לא יהיה לו הרבה סבלנות או הבנה למישהי שקשה לה לקיים יחסי מין. פתרון הבעיה פה היא הרבה יותר מורכבת, "מאני ינסה לשכב וזה יעבור", למעשה כל פעם שזה נכשל, אני סבור שזה רק מחמיר את החשש וחוסר הביטחון שלך בכך שזה יכול להצליח בעתיד, מה שבדיעבד רק מחמיר את הוגיניסמוס. את צריכה לנסות את כל שיטות הטיפול האפשריות לוגיניסמוס, ולא להתעקש רק על מין, ועוד עם אנשים שלא מגלים כל הבנה למצבך. את כבר טיפלת באחד האספקטים הפיזיים של הבעיה, אני סבול שעכשיו זה יותר מסיבות נפשיות מאשר פיזיות, וכל הגישה הפסימית והכשלות לא בדיוק תורמים למצב הנפשי, לכן בסופו של דבר הם רק מגבירים או משאירים את הבעיה על קנה.

9צב

New member
לא פספסת שום דבר!

את כולה בת 28. מצטער, אבל זה לא מאוחר לשום דבר עדיין.

קודם כול חשוב שאל תרגישי רע בגלל זה.
יש לך בעיה מסוימת שצריכה התמודדת מתאימה.
זה כולל טיפול מתאים בהנחיית איש\אשת מקצוע שמתמחים בכך ומציאת פרטנר מתאים.
פרטנר מתאים למצב כזה, שמצריך סבלנות ועבודה זוגית, לדעתי לא יהיה מישהו מהיום למחר או סטוץ כזה או אחר אלא מישהו שילך איתך כברת דרך מסוימת ויסכים ויבין (הכי חשוב) שזה תהליך שאת עוברת לאט לאט.
אי אפשר למהר בכזה מצב והוא חייב להבין את זה וסתם אחד שרוצה לשכב איתך - פשוט לא יהיה בראש הזה אלא בראש של "וואי אני חייב לזיין", אז כמובן שלא יהיה לו סבלנות.

לדעתי, את צריכה לחפש מישהו לקשר מעט קבוע יותר, או מישהו שאת מכירה ושהיית רוצה כיזיז (למשל, אם לא תתנגדי לעניין של לשכב עם אחד הידידים שמכירים אותך ואוהבים אותך), מכיוון שחשוב שזה יהיה מישהו שיש לו את הסבלנות עד שתתמודדי עם הבעיה כמו שצריך.

תראי, אפשר להשוות את זה (בערך) לגבר שלא עומד לו.
גם במקרה כזה, כדי לעבור מחסומים פסיכולוגיים או משהו בסגנון, צריך להיות עם מישהי שתהיה לה את הסבלנות הדרושה לתהליך הזה.

Bazooka Jane

New member
שלום שלגיה. ממש לא מאוחר.

אני מציעה לך לקבל טיפול, לאו דווקא טיפול ע"י סקסולוג. מדאיגה אותי הרבה יותר תחושת חוסר הערך כי "את לא נחדרת". זו לא דרך שאדם נמדד בה.

חלק מהתהליך הוא להבין שהמיניות שלך ובוודאי הערך העצמי שלך לא תלויים בכך שאת נחדרת או לא, וש"יחסי מין" זה ממש לא רק חדירה. אני מכירה בחורה נהדרת, גם היא בגילך, שמתמודדת בעצמה עם התופעה והדבר בנפשה (ובכלל היא אדם אמפתי, ועובדת במרכזי סיוע לנפגעות תקיפה מינית וכד' כך שהיא תשמח לשוחח). אשמח לקשר בינכן, אמשיך במסר.

dori78

New member

1. הבחור אידיוט.

2. אף פעם לא מאוחר מדי, אם זה באמת מה שאת רוצה.

3. סקס לא חייב לכלול חדירה, בטח לא בסטוץ.
מרבית הנשים ממילא לא גומרות מחדירה, ככה שזה ממש לא העניין.
הייתי ממליצה לך לחכות לגבר קשוב ורגיש, לספר לו מההתחלה על מה שמציק לך ולהתחיל בדברים אחרים, לא בחדירה.

4. הבחור אידיוט.
אני יודעת שכבר אמרתי את זה, חשתי צורך להדגיש את הנקודה.

5.
בסוף - יהיה טוב

לא לוותר!

היום הוא היום הראשון לשארית חייך.
אבל אם לא היום, אז גם מחר זה יום.

כל יום, את יכולה להחליט אם לוותר או להמשיך לנסות. כל יום את יכולה להחליט לגרום לסבל שלך להסתיים. את יכולה להחליט לתת לעצמך סיכוי. זאת החלטה משמעותית, בין אם הנסיון מצליח ובין אם לא.

ההוא שהלך בלי להגיד שלום, אני מבין שאת מרגישה עם זה רע, אבל מי שלא היה בסדר זה הוא. ברור שאת צריכה מישהו שמבין את הבעיה ומוכן להיות איתך בעניין לזמן ארוך.

הכתבות שהצביעו אליהן - מומלצות, גם לגברים שיכולים להיתקל בבעיה.

מחר זה יום חדש.

למעלה