מושפעים

מושפעים

אתם סתם מושפעים של טוקיו הוטל כל פרחה שנייה שומעת טוקיו הוטל כייי טום וביל ממש חתיכים וכל המושפעות שמשחקות אותה אוהבות רוק/פאנק/מטאל וכו' , בכללל שונאות את זה נגיד אני שואלת ילדות למה אתן הולכות להופעה של טוקיו הוטל , ואני מדבלת תשובות כ"כ דפוקות שזה מפליא אותי למשל : כי הם חתיכים כי ביל הוא מהמם אוו שאני שואלת איזה שירים אתן מכירות , אז אני מקבלת מכל אחת את אותה התשובה : MONSOON טוווווווובבבב :/ וואנבי
טטטטטטטוב הקייצר דייי אתם מושפעים של טוקיו ההוווווטלל ללללללללהיית' D=

Adi1993

New member
זה ממש לא נכון$#^

אוליי את הבהנות ששאלת הן לא מעריצות אמיתיות או שהן סתם פרחות בנות 12 !! אני יכולה להגיד לך שיש מלאאאא בנות נורמליות שדמעריצות אותם לא ר-ק בגלל שביל וטום חתיכיםםם... הם חתיכים אבל לא בגגלל זה הרבה בנות אותהבות אותן..אלא בגלל השירים שלהםם! ואם שאלת בנות שהן מעריצות אמיתיות- הן לא היו עונות לך רק את השיר Monsoon ......

yana45

New member
נוווווו עוד זונה שחושבת שהיא יותר מכולם.

טוקיו הוטל להקה מעולה ודי לחפור! זה שילדות פרחות אוהבות אותם, לא אשמתנו דמאט סתמו כבר.

נו באמת..

מה כל מי ששומעת טוקיו הוטל היא ילדה פריחה בת 12 שלא מכירה אף יר שלהם חוץ ממונסון? זה לא אומר שכולנו כאלה יש שירים פי אלף יותר יפים ממונסון שהם שלהם ואני מכירה את כולם וגם מבינה אותם אז זה לא נכון שאנחנו ילדות מושפעות כי זה כ"כ דבילי להגיד את זה...!!!!!! וחוץ מזה מה אכפת לך אם הם חתיכים?!

מורל33

New member
זה ממש לא נכון!!

יש מלאא בנות שמעריצות את טוקיו הוטל והם לא פרחות... ומלאא בנות שלא אוהבות אותם רק בגלל שהם חתיכים!!(והם חתיכים) אלה בגלל השירים שלהם! וכנראה הבנות ששאלת אותן לא מבינות מהחיים שלם ובימיוחד בטוקיו הוטל!!...

ilove FOB

New member
אולי..

אבל, חצי מהמעריצות הם פרחות קטנות שאוהבות אותם רק בגלל שהם יפים ולא בגלל המוזיקה, וזאת הסיבה בעצם שהם צריכות לאהוב אותם. אבל לא משנה, שיעשו מה שבא להם הפרחות הקטנות

מורל33

New member
יכול להיות..

יכול להיות שיש בין המעריצות פריחות קטנות שאוהבות אותם רק ביגלל שם חתיכים... אבל הרוב אוהבות אותם ביגלל המוזיקה..

למעלה