*מושפעת קשות מפורום רומחהדרקון*

KagomeSama

New member
*מושפעת קשות מפורום רומחהדרקון*

ד"א, מזלטוף לי, אימצתי אייקון זמני, לזכר אהובי משכבר הימים שננטש באכזריות, וחזר אליי בצורת מדבקה. קבלו את: |קוגה-קון| ועכשיו, אחרי שהיה שאלון בפורום רומחהדרקון... החלטתי לכתוב גם שאלון כי אני לא מכירה אתכם בכלל. *הודעת מערכת: השאלון כתוב בלשון נקבה אך מיועד גם למאיר* שם: גיל: תאריך יומולדת: מקום מגורים: ספר אהוב: סרט אהוב: תכנית טלוויזיה אהובה: דמות אהובה מספר: דמות אהובה מסרט: דמות אהובה מתוכנית טלוויזיה: מאכל אהוב: משקה אהוב: ממתק אהוב: פרי וירק אהובים: חיה אהובה: מה היה הדבר שהכי גרם לך לחייך השבוע? הסרט האחרון שראית ואיך הוא היה: כנ"ל על ספר: כשתהיי גדולה תהיי: שיעור אהוב: שיעור שנוא: דברים שנואים בכלליות: דברים אהובים בכלליות: ים או הרים: לישון או לקום מוקדם: לחסוך כסף או לבזבז: הדבר שהכי מרגש אותך: הדבר שהכי מפחיד אותך: בוכה בסרטים, כן או לא? ואם כן, באיזה בכית לאחרונה: קול אהוב של חיה (קוואק, האו, מו): סדרת ילדות אהובה: גיבור ילדות אהוב: צבע אהוב: סרט דיסני אהוב: גיבור דיסני אהוב: הסרט הכי טראומתי שראית: הספר הכי טראומתי שקראת: איזה מוזיקה את שומעת? (טנקס מאיר!) מה התוכניות שלך לחופש? כלי מטבח אהוב: חדר אהוב בבית: איך את מגדירה את עצמך: ושאלה אחרונה: ... הוא השטן! השלימי ^_^:

KagomeSama

New member
התשובות שלי! |קוגה-קון|

שם: גיל: תאריך יומולדת: מקום מגורים: ספר אהוב: סרט אהוב: תכנית טלוויזיה אהובה: דמות אהובה מספר: דמות אהובה מסרט: דמות אהובה מתוכנית טלוויזיה: מאכל אהוב: משקה אהוב: ממתק אהוב: פרי וירק אהובים: חיה אהובה: מה היה הדבר שהכי גרם לך לחייך השבוע? הסרט האחרון שראית ואיך הוא היה: כנ"ל על ספר: כשתהיי גדולה תהיי: שיעור אהוב: שיעור שנוא: דברים שנואים בכלליות: דברים אהובים בכלליות: ים או הרים: לישון או לקום מוקדם: לחסוך כסף או לבזבז: הדבר שהכי מרגש אותך: הדבר שהכי מפחיד אותך: בוכה בסרטים, כן או לא? ואם כן, באיזה בכית לאחרונה: קול אהוב של חיה (קוואק, האו, מו): סדרת ילדות אהובה: גיבור ילדות אהוב: צבע אהוב: סרט דיסני אהוב: גיבור דיסני אהוב: הסרט הכי טראומתי שראית: הספר הכי טראומתי שקראת: איזה מוזיקה את שומעת? (טנקס מאיר!) מה התוכניות שלך לחופש? כלי מטבח אהוב: חדר אהוב בבית: איך את מגדירה את עצמך: ושאלה אחרונה: ... הוא השטן! השלימי ^_^:

KagomeSama

New member
פורום מטופש.. מחשב מטופש.. |קוגה...

-קון| הנה התשובות: שם: ענת גיל: 15 וכמעט וחצי תאריך יומולדת: 17.2.88 מקום מגורים: שהם ספר אהוב: ה"פ, רומח הדרקון, חוות החיות, ילדת הגבעות, פרחים בעליית הגג וכו וכו וכו סרט אהוב: Toki o koeru Omoi, מעודדות צמודות תכנית טלוויזיה אהובה: כל אנימה שיש... (פרויטס באסקט, לאב הינה, אינויאשה, פרינסס טוטו, יאמי נו מאטסוי, ראנמה 1/2, גראוויטיישן, פיטהטן, רורוני קנשין וכו וכו) דמות אהובה מספר: רייסטלין, דאלאמר, דראקו, טאם (ילדת הגבעות), לורי (נשים קטנות) סאאסקי או איך שלא קוראים לה... דמות אהובה מסרט: הפרפר הזה מטוקי או קוארו אומוי דמות אהובה מתוכנית טלוויזיה: זה ארוך... קנשין, היסוקה, טסוזוקי, אינויאשה, מירוקו קוגה, סאשומארו, ריויצ'י, שויצ'י, הירו, יוקי, יוקי אחר, קיו, אקיטו, שיגורה, איאמה, מוראקי, מיוטו, פאקיה, רוו, ריריה, פיקה, ראנמה, ריוגה, אקאנה, שמפו, קאגומה, ועוד רבים אחרים... מאכל אהוב: היה ספגטי בולונז, אבל אני צמחונית גאה עכשיו! אז... פיצה! משקה אהוב: מים ודיאט קולה. ממתק אהוב: שוקולד פרי וירק אהובים: גאמבה כי זה אדום ושמח, ופסיפלורה כי יש לזה שם מגניב. חיה אהובה: חתול. מה היה הדבר שהכי גרם לך לחייך השבוע? עשיתי נטמיטינג עם ידיד ונתתי לו להשתלט על המחשב שלי, זה משו שאפשר לעשות שם, והוא היה נורא חמוד וסידר לי את האנטי וירוס. וגם העובדה שהחתולה שלי עמדה בקצה אחד של המסדרון, רצה רצה ונתקעה בדלת הזכוכית בצד השני. הסרט האחרון שראית ואיך הוא היה: טוקי או קוארו אומוי, סרט מושלם. פשוט מושלם. אינויאשה כל כך יפה בו... כנ"ל על ספר: אממ... ה"פ, אני עדיין קוראת... וחוץ ממנו, חוות החיות. זה ספר קשה. כשתהיי גדולה תהיי: זקנה. וחוץ מזה סופרסטאר בקנה מידה אוניברסלי. שיעור אהוב: ספרות והיסטוריה. שיעור שנוא: לשון. דברים שנואים בכלליות: מורות לספרות, מורות ללשון, שקרים. דברים אהובים בכלליות: אנימה, לצייר, לשיר, החתולה הפסיכית שלי. ים או הרים: ים לישון או לקום מוקדם: לישון לחסוך כסף או לבזבז: לבזבז ^_^ קיץ או חורף: חורף, אפקורס הדבר שהכי מרגש אותך: דברים קטנים שאנשים שאני אוהבת עושים במיוחד בשבילי. הדבר שהכי מפחיד אותך: עכבישים... ברר בוכה בסרטים, כן או לא? ואם כן, באיזה בכית לאחרונה: ברור. כל הזמן. קוראים לי סם, מלך האריות, כל מיני. אני בוכה גם מספרים. בכיתי כשקראתי נשים קטנות והנערים מרחוב פאל. ולמרות שקראתי אותם מיליון פעמים אני בוכה כל פעם מחדש. קול אהוב של חיה (קוואק, האו, מו): בזז. ואם לא בזז אז... בעעעע (קול של עז) סדרת ילדות אהובה: דלפי, המומינים ופיטר פן גיבור ילדות אהוב: דלפי!
סנופקין!!!!
צבע אהוב: כחול כסף ושחור סרט דיסני אהוב: אלדין, בת הים הקטנה, סינדרלה. אצבעונית (למרות שזה לא דיסני) גיבור דיסני אהוב: אלאדין, פיטר פן, הנסיך מאצבעונית. הסרט הכי טראומתי שראית: אממ... פרחים בעליית בגג... הספר הכי טראומתי שקראת: פרחים בעליית הגג, והמשכיו החולניים. איזה מוזיקה את שומעת? (טנקס מאיר!) מטאל, רוק, פאנק, מוזיקה גותית ומוזיקה יפנית. מה התוכניות שלך לחופש? כל יולי אני במחנות שונים, בשאר אני מקווה לסדר את החדר ולהגמל מהמחשב. כלי מטבח אהוב: מערוך ופומפיה. חדר אהוב בבית: החדר שלי! כי יש בו מחשבוש! איך את מגדירה את עצמך: מיוחדת, שונה, וכו... ;) ושאלה אחרונה: ... הוא השטן! השלימי ^_^: בריטני ספירס, המורה שלי לספרות לשעבר! נאראקו, והמורה שלי ללשון לשעבר הם השטן. פשש יצא ארוך...

אחלה שאלון

שם: מאיר בן אלישע גיל: 15 ועשרה חודשים תאריך יומולדת:31.08.1987 מקום מגורים:פתח תקוה ספר אהוב:ספר? מה זה? סרט אהוב:ונילה סקיי תכנית טלוויזיה אהובה:מאד TV דמות אהובה מספר:מרקו דמות אהובה מסרט:דיוד(טום קרוז) מונילה סקיי דמות אהובה מתוכנית טלוויזיה: מאכל אהוב:סלט משקה אהוב:דיאט קולה לימון ממתק אהוב:לא אוהב שוקולד
פרי וירק אהובים:לא יודע... חיה אהובה:כלבים מה היה הדבר שהכי גרם לך לחייך השבוע?נשמור את זה לדמיון שלכן... הסרט האחרון שראית ואיך הוא היה:מהיר ועצבני1 אצל חבר שלי במחשב... סרט פשוט א ד י ר כנ"ל על ספר:אנימורפס 17... היה בסדר כשתהיה גדולה תהיה:שאלה טובה... שיעור אהוב:ספרות שיעור שנוא:לשון דברים שנואים בכלליות:אנשים צבועים דברים אהובים בכלליות:גם את זה נשמור לדמיון שלכן... ים או הרים:ים לישון או לקום מוקדם:לישון לחסוך כסף או לבזבז:לבזבז... הדבר שהכי מרגש אותך:לא זוכר הדבר שהכי מפחיד אותך:את זה רק אני יודע
בוכה בסרטים, כן או לא? ואם כן, באיזה בכית לאחרונה:לא קול אהוב של חיה (קוואק, האו, מו):?? סדרת ילדות אהובה:הייתי מכור לצבי הנינג'ה גיבור ילדות אהוב:רפאל מצבי הנינג'ה (איך אני זוכר איך קוראים לו??) צבע אהוב:אדום כהה סרט דיסני אהוב:מלך האריות גיבור דיסני אהוב:סימבה החמוד הזה
הסרט הכי טראומתי שראית: הספר הכי טראומתי שקראת: איזה מוזיקה את שומעת? היפ הופ ישראלי (סאבלימינל והצל, מוקי די, הדג נחש...) מה התוכניות שלך לחופש?לעשות את הדבר שאני הכי טוב בו - כלום
כלי מטבח אהוב:?? חדר אהוב בבית:החדר שלי כמובן
איך את מגדירה את עצמך:סתם אחד... ושאלה אחרונה: ... הוא השטן! השלימי ^_^: השאלון הזה הוא השטן ^_^

Silver Fox

New member
כמה פעמים כבר עברתי את זה?../images/Emo82.gif

ארג... שם: לילך וויזלי/מוטו/אישתר/דוולין/ריו תאריך לידה: 11.12 מקום מגורים: כפר סבא ספר אהוב: אנימורפס, הארי פוטר, טרילוגיית האלף האפל (דריזט לשלטון!) סרט אהוב: סופרסטאר תכנית טלוויזיה אהובה: יוגי או, לאקי לוק, נשואים פלוס, פאוור פאף גירלז, סאות'פארק, באפי, כל מה שיש בקארטון נטוורק... דמות אהובה מספר: מרקו, ג'ורג' וויזלי דמות אהובה מסרט:
דמות אהובה מסדרת טלוויזיה: *לוקחת נשימה עמוקה* יוגי, מיצי יוגי, באקורה, מאליק, דוק, איקיס, סמיילי, אד, דאבל די, באטרקאפ, קייל... מאכל אהוב: פיצה משקה אהוב: קולה ממתק אהוב:קרטיב פרי וירק אהובים: מלפפון כי אין לזה טעם בכלל, אבטיח כי זה עסיסי ונהדר. חיה אהובה: כלב מה הדבר שהכי גרם לך לחייך השבוע? האתר החדש של יוגי
הסרט האחרון שראיתי ואיך הוא היה: סופרסטאר, סרט נהדר. כנ"ל על ספר: ילדת הגבעות - ספר מאדהים כשאני אהיה גדולה אני אהיה: מעצבת פנים שיעור אהוב: גיאוגרפיה שיעור שנוא: מתמטיקה
דברים שנואים בכלליות: ביצפר, מתמטיקה, ירקות, ערוץ הופ דברים אהובים בכלליות: יוגי או, אבטיח, גיאוגרפיה, אד אד ואדי, מפלצות אמיתיות, חופרי הקברים, הפאוור פאף גירלז ים או הרים: ים לישון או לקום מוקדם: לקום לחסוך כסף או לבזבז: להשאיר בקופה במשך שנתיים
הדבר שהכי מרגש אותך: אהמ.
הדבר שהכי מפחיד אותך: סיום החופש הגדול בוכה בסרטים, כן או לא: לפעמים קול אהוב של חיה: מֶהההה סדרות ילדות אהובה: נילס הולגרסון גיבור ילדות אהוב: סליחה?? צבע אהוב: כחול סרט דיסני אהוב: חתולים בצמרת גיבור דיסני אהוב: אהמ. הסרט הכי טראומתי שראית: לא זוכרת הספר הכי טראומתי שקראת: כנ"ל איזה מוזיקה את שומעת: מוניקה סקס! מה התוכניות שלך לחופש: לטוס ללונדון, להתבטל, לאכול אבטיחים כלי מטבח אהוב: כפיתתתתתתת חדר אהוב בבית: חדר מחשב איך את מגדירה את עצמך: מוזרה ושאלה אחרונה... מתמטיקה זה השטן!

Silver Fox

New member
האייקון היה תקף עד יום חמישי..../images/Emo82.gif

אמרתי לך את זה לונורא... העיקר שזכית להיות אייקון שלי!

Silver Fox

New member
אם תהיי המסר ה-500../images/Emo123.gif../images/Emo82.gif

(זאת אומרת עוד 92 מסרים
)

RaistGirl

New member
לילך...|ברית|

מה ה-"גיבור ילדות אהוב: סליחה??" היה אמור להביע? *אהמ* ילדה *אהם*?

למעלה