מותגים בפחות מ10$

ירין109

New member
מותגים בפחות מ10$

אה ככה , מישהו פרסם אתר מחו"ל שמוכרים שם בגדים של כמעט כל החברות בעולם , יש שם בגדים קטלניים שאתם לא מאמינים ממש בזול ( הכל שם ממש בזול ) יש דברים יפים חבל על הזמן ויש דברים מכוערים שלא שווה לקנות מה שיפה נגיד נראה יותר יפה מאמיתי , עכשיו הבעיה שלי שזה באנגלית , אני ייתן לכם תאתר ותכנסו ותנסו לראות איך מזמינים משם וכמה עולה דמי משלוח , באמת אחד האתרים החזקים : http://correctrade.com/product/BrandProduct.aspx?bid=156 *** לא לשכוח תראו איך מזמינים וכמה עולה הזמנה ותגידו לי , יום טוב חברים !!!

ירין109

New member
די עם השטויות שלכם כבר די

מילה בוא אני מזמין אותך להיכנס לחולצות טי שירט של לקוסט אם אני לא טועה יש שם תמונות מילה אין דברים כאלה בארץ אחד היפים וזה זיוף ברמה גבוהה אתה לא מבדיל בכלל , תיכנס ותראה ויש בוקסרים כובעים ועוד מלא דבריםםםם

ירין109

New member
מטומטם , זיופים יכולים להיות גם מותגים

ואמרתי לך ימסכן אחד תכנס לטי שירט של לקוסט יעוף לך הבולבולון לשמיים יא כאפה סע סע

קצת השכלה.: מותג מסמל >שם< של >יצרן <אחד...

כך שאסור לך לכתוב על מוצר מסוים ( במקרה זה הזיוף שלך ) שבפועל מיוצר על ידי יצרן אחר שהוא כביכול מיוצר על ידי ה יצרן המקורי . כל העינין של המותג הוא אותו > בידול < מ(יצרנים) אחרים. או ( מתוך המילון ) מותג = מוצר + תג. מותג הוא שם, מונח, סמל, עיצוב או צרוף שלהם המיועד לזהות את המוצרים של יצרן אחד ולבדל אותם מאחרים. >מותג הוא זהות< ובמקרה שלך הוא כמובן זהות מזוייפת כי המותג כפי שאתה קורא לו לא יכול להחשב למותג על פי הכתוב מעלה. ככל שהמותג חזק יותר כך עוצמת ההזדהות של הלקוח גבוהה יותר. דבר זה מקטין את הסיכויים להחלפת המותג במותג מתחרה. ( ובזיוף שלך ! ) תהליך המיתוג הוא תהליך היצירה והניהול של אותה הזהות. מקווה שהשכלת!

ירין109

New member
חחחחח כנס

דבר ראשון הסברתי לך כבר שלמרות שזה חיקוי , החיקוי שם הוא אחד לאחד אמיתי , לא כמו בארץ . דבר שני , "זיוף שלי " ? לא זכור לי שאני מוכר את הבגדים האלה , אני רק קונה אותם , כך שאני לא עושה שום עבירה . דבר שלישי , פעם הבאה תנסה להיות קצת יותר מקורי ואל תחפש את ההגדרה של "מותג" במורפיקס או גוגל . נ.ב אין לך מילון כיס ?

eboy10

New member
כולה לא רוצה לקנות זיוף, בא לו לשלם 300 ש"ח

על החולצה האמיתית. זכותו ושיהיה לו בכיף. אין סיבה שתדבר אליו ככה.

ירין109

New member
לפלצן שמעליי

לפי מה שזכור לי לא הכרחתי אף אחד לקנות כאן שום דבר , בסה"כ התווכחתי איתו על נושא מסויים שאתה ממש לא קשור אליו . אז תעשה וזה של ציפור וטוס מכאן . יום טוב לכל עם ישראל בעזרת השם.

eboy10

New member
יום אחד תתבגר ותרצה למות כשתקרא את זה.

יום טוב.

ירין109

New member
עוד פלוץ לאוסף ??? חחח

לזה שמעלי רוצה להתערב שאני יודע אנגלית יותר טוב ממך ? If you think you know English better than me then I invite you to show me that.By what seemed to me you're a lifeless bet other people's affairs so do me a favor and shut her shoulder better?Ignorant you believe me מקווה שאתה תבין את זה

eboy10

New member
חח תודה אבל את הבגרות באנגלית כבר סיימתי../images/Emo6.gif

ירין109

New member
אבל העילגות שלך עדיין נשארה , אני ממליץ בחום

אחלה מורה לאנשים כמוך , הוא יודע איך לתקשר איתכם , אתה לא תתאכזב , נתתי לך תמספר כבר לא ?

eboy10

New member
האמת שמאז ההודעה הראשונה האיות שלך

והשימוש בסימני הפיסוק ממש השתפר! אולי באמת יש משהו במורה הזה...

ירין109

New member
התבלבלתה קצת , יש הבדל בין מורה פרטי , למורה

פרטי לחינוך מיוחד , במקרה שלך מורה לחינוך מיוחד זה נחוץ , אל דאגה אין הבדל רציני בין המורים , ההבדל היחיד שישנו זהו הOT של התלמידים בחינוך המיוחד , במקרה שלך זה פשוט חובה . דבר אחד אני לא מבין , איך הוריך הזניחו אותך במשך השנים ? עוד שאלה כללית : ההורים שלך אוהבים אותך מספיק ? אם לא אני מבין אותם .

eboy10

New member
הו, אני שמח שאין הרבה הבדל, כבר נלחצתי שלעולם

לא יהיה לי סיכוי להיות כמוך! וכנראה שההורים שלי באמת לא העניקו לי מספיק יחס ולא עזרו לי להתפתח... תודה שהארת את עיניי, עכשיו אני יודע את האמת ובפעם הבאה שהם ידברו איתי אני אגיד להם shut her Shoulder! ואם אם יחטטו בחיי הפרטיים אגיד להם you're a lifeless bet other people's affairs! שוב, תודה!

ירין109

New member
שמח מאוד להעיר את עיני המטומטמים במדינת ישראל

זו מצווה , במיוחד לאחד כמוך , עם OT נדיר מסוגו . ותחסוך ממני את ההתוודות שלך שאתה אוטיסט ולא תגיע לרמה שלי בחיים וגם את זה שההורים שלך לא אהבו אותך מספיק , את כל זה ידעתי כאשר התחלתי לדבר איתך , זה בולט מאוד . יום טוב

למעלה