מותגים

מותגים

מותגים מקיפים אותנו בכל מקום.
אם פעם זה היה רק ב"אמריקה", עכשיו זה ממש אצלנו בבית.
בכל קניון הכי קטן מוכרים מותגים: ורסצ'ה, טומי הילפינגר וחבריהם

יש גם את החולצות האלה עם התנין-שזה חולצות פולו פשוטות ולוקחים עליהם 200 שקל ויותר וזה הורג אותי- רק בגלל השם אנשים רצים וקונים
.

אתמול היינו באאוטלט בשם ג'רזי גארדנס, חזרנו עם המון בגדים שווים (השארנו את רוב הבגדים בארץ בגלל אובר וויט מטורף). במקרה אחת החולצות שקניתי הייתה של קווין קליין ונמכרה ב-10 דולר וממש מצאה חן בעיני אז קניתי אותה. היום הלכתי איתה (מיתרונות מכונת כביסה ומייבש שהם לא על חשבוני
) וקיבלתי כל כך הרבה מחמאות ועוד יותר התלהבות כשגילו שהיא של קווין קליין...

בעלי האמת יותר בקטע של המותגים ממני, אני אוהבת לקנות בגדים איכותיים ולא בגדים של באזר אבל לא רצה לשלם אלפי או מאות שקלים על בגד רק בגלל שמעצב ידוע עיצב אותו. כמובן אקנה גם אם מעצב ידוע עיצב במידה והמחיר מתאים לי ואוהבת את הבגד

מה דעתכם
בעד או נגד מותגים

ואם כן-אילו מותגים הכי אהובים עליכם

Fufu The Girl

New member
לא טיפוס של מותגים...

אישית, אני לא מוכנה לשלם כ"כ הרבה כסף על איזה סמל מטופש.

דווקא בגלל שאני אוהבת בגדים ותמיד חסר לי (
) אני קונה בחנויות רחוב ומצליחה לקנות הרבה בגדים במחיר של בגד אחד מהמותגים.
לפני כמה זמן היה מבצע בחנות ליד הבית, כל פריט בחנות 20 ש"ח, קניתי משם 6 חולצות ו-2 זוגות מכנסיים ויצאתי בכלום כסף!!
כשאני מחפשת משהו איכותי יותר ורוצה קצת להתפנק אני נכנסת לקסטרו ובדר"כ מוצאת שם את מבוקשי.

הבעל לעומת זאת, יותר טיפוס של זארה.
רוב הבגדים שלו מזארה מלבד איזה 3 חולצות שקניתי לו בקסטרו.
אבל גם הוא לא משתגע ולא הולך לקנות כל יומיים... עושה 2 קניות גדולות בשנה ונראה מיליון דולר...

haych

New member
נגד

אני ממש לא טיפוס של מותגים, ולשמחתי גם א' לא.
המשפחה שלו לעומת זאת, זה כבר סיפור אחר...
לא מותגים-לא קונים. אפילו כפכפי אצבע הם קונים במאה ש"ח! הכל חייב להיות הכי יקר, הכי מרשים, הכי ממותג.
אני קונה את רוב הבגדים שלי בחנות שנקראת האנגר, שאני יודעת שזו רשת אבל יש מצב שרק באיזור הדרום. גם בתמנון אני קונה. אני צריכה גם להתחיל להעיז ולקנות בגדים מהאינטרנט, יש שמלה מאיביי שאני זוממת עליה.
אחות של א' קנתה לי מניו יורק חולצה של מעצב שאני אפילו לא זוכרת מי הוא. אני אוהבת את החולצה, אבל בכל פעם שאני לובשת אותה אני מרגישה קצת אי נעימות כי השם של המותג רשום עליה וזה ממש לא מסתדר עם הטיפוס שאני.

דובי1401

New member
בגבול הטעם הטוב....

אני אוהבת מותגים, אבל לא אם הם עולים הון... אני לא אלך לבזבז אלפים רק בגלל שזה "לואי" או "שאנל"
אוהבת מאוד את הבגדים האיכותיים (מנגו ,זארה וכדו) לבעלי אני יכולה לקנות חולצות פשוטות וזולות יותר( קסטרו,זיפ) וכשאני רוצה להשקיע אני קונה את החולצות שהוא הכי נהנה מהן (פייר קרדן) בגלל איכות הבד יופי ונוחיות (הוא נורא בעייתי מבחינת נוחיות הבד והחולצה) ואני מוכנה להשקיע קצת שקלקלים עליהן- כמובן ששוב בגבול הטעם הטוב כי חולצה ב600 שקל אני לא אקנה
&nbsp
אה ולאחרונה , גילינו את עלי אקספרס אז בכלללל אני בעננים חחח
&nbsp
אחרי העבודה הולכת לחפש שמלה לחג , יאייי :)
&nbsp
&nbsp

meedas

New member
אין לי בעיה עם מותגים

חוץ מזה שאין לי כסף לרכוש אותם...
בגדים אני קונה ברשתות השונות (קסטרו, פוקס, תמנון, זארה, H&M וכדומה), לפעמים גם בחנויות מסוג "האנגר" ודומיו.
פריטים ממותגים באמת (של מעצבים/פירמות עילית) אני לא יכולה להרשות לעצמי
&nbsp
מצד שני, האופניים שלי ממותגים, ואין סיכוי הייתי קונה זוג "אופני מדבקה" בחנות שכונתית או במגה ספורט (נגיד)

מותגים בבגדים

יש תחומים שבהם אני רואה קורלציה בין מחיר ואיכות, ושם אני מוכנה לשלם יותר. למשל, אני מעדיפה מוצר חשמלי איכותי שיעשה בדיוק מה שאני צריכה ושיחזיק הרבה זמן, מאשר גרסא זולה של המוצר שאצטרך להחליף אחרי כמה חודשים. אז ברור שזה לא תמיד נכון ולפעמים הזולים מחזיקים והיקרים מתקלקלים, אבל באופן כללי אני חושבת שבתחום הזה אפשר פחות או יותר ללכת לפי מחיר.
בבגדים, לעומת זאת, הקורלציה פחות פשוטה. מעצבים דופקים מחירים על שם, והחומרים לא תמיד יותר נוחים, נעימים ועמידים, גם העיצוב לא תמיד יותר מחמיא. גם כאן אני מוכנה לשלם יותר על מוצר איכותי, אבל זה לאו דווקא יהיה ממותג. באופן כללי, אני בוחרת קודם לפי כמה הבגד מוצא חן בעיניי ואח״כ לפי המחיר. לחנויות של מותגים יוקרתיים אני כמעט אף פעם לא נכנסת מלכתחילה (ובפעמים הבודדות שהייתי בהן הן היו ריקות, אז כנראה שאני לא היחידה). אני גם לא חושבת שרוב האנשים יכולים להבדיל בין בגדי מותגים ללא-מותגים, ולפחות אצלי זה לא משהו שנרשם בכלל. אני זוכרת שהיתה לי שיחה עם מישהי בתואר הראשון שדיברה על איזו מישהי שתמיד הולכת עם ג׳ינסים של המעצב ההוא וחולצות של ההוא וכמה זה בטח עלה, וכל מה שאני חשבתי הוא שבחיים לא הייתי שמה לב שהתלבושת שלה עלתה $3000 ולא $100.

1Shir

New member
אני היחידה שלא מכבסת בגדים חדשים לפני שימוש?

כולל תחתונים וחזיות?...
אם זה נראה בסדר ומריח בסדר, מרגיש לי בסדר להשתמש פעם אחת ורק אז לכבס...

haych

New member
גם אני לא

אף פעם לא חשבתי על לכבס לפי שאני לובשת, למרות שעכשיו כשאני חושבת על זה-זה נראה די הגיוני כי המחשבה שמישהו זר לבש את זה יכולה להיות די דוחה...
אבל אני עדיין לא מתכוונת לכבס לפני

מעולם לא כיבסתי לפני הלבישה הראשונה

על אף שראיתי פעם פרק בחוק וסדר על ג׳ינסים מורעלים שהרגו אנשים כי הם לא עשו להם כביסה אחרי הקניה וזה גרם לי לשקול מחדש
אבל בסופו של דבר העצלנות ניצחה

גם אני ראיתי את הפרק הזה

ואני תמיד מכבסת לפני הלבישה הראשונה. האמת שעל חלק מהבגדים שאני קונה לבנות (פה בחו"ל) כתוב במפורש לכבס לפני הלבישה הראשונה.

אני משתדלת לכבס, אם לא יוצא וממש בא לי ללבוש-אין לי בעיה

תחתונים וחזיות תמיד מכבסת לפני-שריטה שלי.

meedas

New member
אצלי זה לא קבוע

תמיד יש את הפחד שבכביסה הראשונה הבגד יהרס (בדרך כלל כי הוא התכווץ יותר מדי) ואני לא אזכה להינות ממנו בכלל
מצד שני, אם ברור לי שהפריט שכב על המדף עונה שלמה ובטח נמדד כבר 30 פעם, מגעיל אותי ללבוש בלי לכבס.
&nbsp
תחתונים אני קונה את אלו שמגיעים בקופסאות של כמה ואני מניחה שלא נלבשו קודם
חזיות - לא כל כך יוצא לי לקנות אבל אני חושבת עכשיו שעדיף לכבס אז כנראה שכיבסתי בעבר

למעלה