מותו העגום של הילד צדף

cold as ice

New member
מותו העגום של הילד צדף

מחפש את הספר בעברית. אם יש למישהו בבקשה בבקשה, צרו קשר במסרים...

wolfyy

New member
אפשר

למצוא בסימניה מידע ורשימה של אנשים שיש להם את הספר, איתם אפשר ליצור קשר ולשאול אם הם מוכרים או היכן רכשו אותו. תמיד גם אפשר ליצור קשר עם חנויות ספרים ולשאול, אני מניחה שבמיוחד חנויות יד שניה :) בהצלחה!

cold as ice

New member
כן, אני יודע, כבר בדקתי

אף אחד מהם לא מעוניין למכור אותו... לכן אם למישהו בא לעזור ולמכור או אפילו להחליף בספר או בדברים של טים ברטון, אני אודה לו מאוד...

wolfyy

New member
צר לי שאני לא יכולה לעזור

הם לא אמרו לך איפה רכשו? הספר הוא של הוצאת מעריב הד ארצי, אולי אפשר לשלוח להם מייל ולשאול איפה אפשר להשיג ומה העלות.

giladwin

New member
לא ידעתי

שתרגמו את הספר, כל הכבוד על המידע. את האמת, שכמעט קניתי את הגירסה המקורית באנגלית (אותה עטיפה בדיוק) אבל בגלל המחיר ויתרתי. אל דאגה, יום אחד אני אקנה :)

tali44

New member
../images/Emo207.gifיהי נחמד אם מישהו מכאן

יכתוב את רשימת הספרים של טים עם תקציר קצר או הסבר קצר על כל ספר ועל מה הוא מדבר. סתם הצעה נחמדה, שמי שיותר מכיר את הספרים שלו יהיה נחמד אם הוא יעשה את זה. רעיון נחמד, לא?

LadySilkworm

New member
ספר? אין לו רק סיפורים קצרים כאלה?

או מה זה הלינק שיש פה בלינקים בפורום? נו, בקיצור, אני לא יודעת כלום על טים.. :'(

theEscapist

New member
שירה! חזרת לפה!../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

הלינק שיש פה בלינקים בפורום זה לינק לתצלומים של הדפים בספר של הסיפורים הקצרים- שאני מניחה שזה מה שאת דיברת עליו... וזה הספר היחיד ששמעתי אי פעם שטים כתב
ואגב- אם לא קראת, אז תקראי. זה מומלץ בחום!!! (מטריד רצח, אך גאוני להחריד) ובאופן כללי, זה לא שאני יודעת הרבה יותר ממך, כנראה
אבל אני אוהבת את הסרטים- ואת הסיפורים- אז אני פה

LadySilkworm

New member
כן, חזרתי! אחרי שנטשתי הרבה זמן. \:

ומזל טוב לך על ההאדמה!!!!#@ |חיבוקענק||לבענק| בהחלט מגיע לך;) האמת שהתחלתי לקרוא אותם וכן, גאוני. :) אני צריכה לעשות מחקר מקיף בגוגל על טים ברטון P: [כמו שאני אוהבת לעשות על כל מיני אנשים].

theEscapist

New member
ברוכה השבה../images/Emo25.gif

ותודה:) ואני יכולה להביא לך לינק נחמד: http://www.timburtoncollective.com/ (משם אני שולפת חדשות לאחרונה) אבל הדרך הכי הכי כיפית להכיר את טים ברטון- לראות את הסרטים

theEscapist

New member
../images/Emo207.gifסתם דבר נחמד- דיסק של המיטב של פסקולים!

http://www.timburtoncollective.com/tbcnews.html בלינק הזה, אחרי שאתם גוללים למטה ומתעלמים בדרך באלגנטיות מDVD אוסטרלי וויכוחים משפטיים על כסף, אתם תמצאו את העטיפה של הדיסק (בתמונה המצורפת
) ואת הטראק-ליסט, כמובן. מצד שני, אין לכם שום סיבה ללכת לשם, כי אני עשיתי לכם את העבודה
הטראק-ליסט: 1. Sweeney Todd - Main Titles 2. Sweeney Todd - No Place Like London 3. Sweeney Todd - A Little Priest 4. Sweeney Todd - Johanna 5. The Nightmare Before Christmas - Christmas Eve Montage 6. Corpse Bride - The Piano Duet/Victor's Piano Solo 7. Sleepy Hollow - End Titles 8. Batman - Theme/Flowers/Love Theme/The Joker's Poem/Up the Cathedral/Waltz to the Death/The Final Confrontation 9. Batman Returns - End Titles 10. Edward Scissorhands - Main Theme/Ice Dance 11. Charlie and the Chocolate Factory - Finale 12. Beetlejuice 13. Pee-wee's Big Adventure - Breakfast Machine 14. Ed Wood - Main Theme 15. Mars Attacks! יש שם גם לינק לאמאזון, ששם אפשר להזמין את הדיסק ו\או לשמוע דוגמיות. מה אתם אומרים, הייתם קונים את הדיסק הזה? בעיניי הבחירה לא רעה (והאמת שחלק מהסרטים פשוט לא ראיתי
). הבחירה של השירים בסוויני טוד לא משהו לדעתי (השיר על ג'ואנה מעצבן אותי-> אני לא לחבב אנתוני) אבל הפתיחה של הסרט מעולה, וכנ"ל שני השירים האחרים. הם עשו צעד גאוני לחלוטין כששמו את הסולו של ויקטור על הפסנתר ואת הדואט שלו עם אמילי (חתונת רפאים, כמובן) שהם פשוט יפיהפיים, שניהם
וגם הmain theme של המספריים של אדוארד הוא מוזיקה פשוט יפה, כזאת שנשמעת כמו מוזיקה שנועדה להרדים אותך, רק שהיא עושה את זה כל כך בחינניות
והפסקול של ביטלג'וס מגניב. בקיצור, אני אוהבת את הטראק ליסט. רק מה? אני לא הייתי קונה את זה. אני הייתי קונה את הפסקולים שאני אוהבת בנפרד וגומרת עניין. (וסוגשל כבר עשיתי את זה- חברה אחת מהחדר בפנימיה קנתה את סוויני טוד והוא הפך לרכוש משותף, ואני עוד מישהי קנינו לחברה אחרת מהחדר את חתונת רפאים, והוא הפך לרכוש משותף
) אה, והעטיפה מגניבה
(שנאמר: "אווווווו דם. והוא אפילו לא כתום כמו בסוויני טוד") מה דעתכם?

tali44

New member
תודה רבה על המידע!!../images/Emo2.gif../images/Emo47.gif

ה"מיטב" הזה זה בדרך כלל לאספנים או ל"להיטים המובחרים [
]" של הסרטים של טים. אני אישית לא אקנה את זה, אבל בהחלט הטראקליסט שווה. ואגב, השיר ג'ואנה מסוויני טוד - יש 2 שירים הנקראים ג'ואנה, אחד קצר של אנתוני ואחד של אנטוני + סוויני אז אני מניחה שזה של אנטוני וסוויני (שיר מס' 14 בפסקול של סיווני טוד). אבל בכל מקרה, גם לפי דעתי היו יכולים לבחור שיר יותר טוב. [או Pretty Women או My Friends]. ואת המנגינות \ שירים שמו מרוב הסרטים שאני מכירה וראיתי אז זה בכלל נחמד...
(כאילו יש רק כמה בודדים שאני לא מכירה מהדיסק הזה). בכל מקרה ,תודה על העידכון.

tali44

New member
השיר האהוב עלי משם.../images/Emo99.gif

(גם אני ממש אוהבת את המנגינת פתיחה...
)

wolfyy

New member
תודה רבה על המידע! ../images/Emo22.gif

לא הייתי רוכשת אותו, למרות שאני חושבת שהוא מייצג יפה את הסגנון של הפסקולים של סרטי טים, אבל כמו שענבר אמרה - הייתי מעדיפה לרכוש בנפרד את הפסקולים שאני אוהבת, וככה יש לך את כל השירים שמוצאים חן בעיניך. חוץ מזה שאם כבר עושים אוסף של המיטב מסרטי טים ברטון - צריך להיות דיסק כפול!

LadySilkworm

New member
אוי נחמד ביותר D:

לא ראיתי סוויני טוד אז אין לי מה להגיד על הפסקולים האלה. אבל אני כמוך, הייתי קונה את הפסקולים שאני אוהבת בנפרד [אחרי שאני אקנה את הפסקול השלם של שר הטבעות P:]. העטיפה ממש נחמדה :) בורדו כזה תמיד הולך יפה עם אפור כזה ושחור. :)

adi dion

New member
עוד ../images/Emo207.gif קטן-

קניתי סוויני!!!!!!!!!!
at last! my arm is complete again!!
סתם רציתי להתלהב

למעלה