../images/Emo207.gifסתם דבר נחמד- דיסק של המיטב של פסקולים!
http://www.timburtoncollective.com/tbcnews.html בלינק הזה, אחרי שאתם גוללים למטה ומתעלמים בדרך באלגנטיות מDVD אוסטרלי וויכוחים משפטיים על כסף, אתם תמצאו את העטיפה של הדיסק (בתמונה המצורפת
) ואת הטראק-ליסט, כמובן. מצד שני, אין לכם שום סיבה ללכת לשם, כי אני עשיתי לכם את העבודה
הטראק-ליסט: 1. Sweeney Todd - Main Titles 2. Sweeney Todd - No Place Like London 3. Sweeney Todd - A Little Priest 4. Sweeney Todd - Johanna 5. The Nightmare Before Christmas - Christmas Eve Montage 6. Corpse Bride - The Piano Duet/Victor's Piano Solo 7. Sleepy Hollow - End Titles 8. Batman - Theme/Flowers/Love Theme/The Joker's Poem/Up the Cathedral/Waltz to the Death/The Final Confrontation 9. Batman Returns - End Titles 10. Edward Scissorhands - Main Theme/Ice Dance 11. Charlie and the Chocolate Factory - Finale 12. Beetlejuice 13. Pee-wee's Big Adventure - Breakfast Machine 14. Ed Wood - Main Theme 15. Mars Attacks! יש שם גם לינק לאמאזון, ששם אפשר להזמין את הדיסק ו\או לשמוע דוגמיות. מה אתם אומרים, הייתם קונים את הדיסק הזה? בעיניי הבחירה לא רעה (והאמת שחלק מהסרטים פשוט לא ראיתי
). הבחירה של השירים בסוויני טוד לא משהו לדעתי (השיר על ג'ואנה מעצבן אותי-> אני לא לחבב אנתוני) אבל הפתיחה של הסרט מעולה, וכנ"ל שני השירים האחרים. הם עשו צעד גאוני לחלוטין כששמו את הסולו של ויקטור על הפסנתר ואת הדואט שלו עם אמילי (חתונת רפאים, כמובן) שהם פשוט יפיהפיים, שניהם
וגם הmain theme של המספריים של אדוארד הוא מוזיקה פשוט יפה, כזאת שנשמעת כמו מוזיקה שנועדה להרדים אותך, רק שהיא עושה את זה כל כך בחינניות
והפסקול של ביטלג'וס מגניב. בקיצור, אני אוהבת את הטראק ליסט. רק מה? אני לא הייתי קונה את זה. אני הייתי קונה את הפסקולים שאני אוהבת בנפרד וגומרת עניין. (וסוגשל כבר עשיתי את זה- חברה אחת מהחדר בפנימיה קנתה את סוויני טוד והוא הפך לרכוש משותף, ואני עוד מישהי קנינו לחברה אחרת מהחדר את חתונת רפאים, והוא הפך לרכוש משותף
) אה, והעטיפה מגניבה
(שנאמר: "אווווווו דם. והוא אפילו לא כתום כמו בסוויני טוד") מה דעתכם?