מותו וחייו של סופרמן

יהורמי

New member
מותו וחייו של סופרמן

בוקר טוב לכולם הפנו אותי לכאן אתמול בלילה אז אני חדש פה... רציתי לשאול אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את סדרת הקומיקס של "מותו וחייו של סופרמן"? זו סדרה של 3 ספרי קומיקס -הראשון- "מותו של סופרמן" השני -"עולם ללא סופרמן" והשלישי -"החזרה של סופרמן" אני יודע שיש חוץ מזה גם ספר ממש (לא קומיקס) ואותו יש לי, היה לי גם את הספר הראשון של הקומיקס -"מותו של סופרמן" אבל כשעברנו דירה הוא נקרע לגמרי... בכל אופן אם מישהו יודע איך אפשר להשיג את הסדרה הזו אני אודה לו מאוד יום טוב איתמר

chatenoire

New member
יש בקומיקום

שלח אימייל לערן ([email protected]), או שתדבר איתו כאן בפורום (הוא illustrator) ותגיד לו מה אתה מחפש. אל תתן למלאי המצומצם שהספקנו להעלות לאתר להטעות אותך - עכשיו כשיש לנו קצת זמן פנוי בהחלט נעדכן את האתר ונעלה מבחר קצת יותר רציני ממה שיש לנו במחסן.

tomel

New member
עוד משהו שרצוי לדעת

אחרי שתקנה ותקרא ותהנה ומשלושת החוברות אני ממליץ להמשיך ולקרוא את suprman/doomsday-hunter/prey ואת the doomsday wars.

יהורמי

New member
שאלה לי

שלושת החוברות הן כל הסאגה נכון? מאז דומסדיי ועד החזרה, לא פספסתי משהו באמצע נכון? ול-tomel הסיפור בחוברות שציינת הוא טוב? אני זוכר ש-superman\doomsday זו סדרה של כמה חוברות אבל אני לא ממש זוכר את הסיפור

moshikgulst

New member
אני...

היחיד שלא סובל את הלוק החדש הקריקטוריסטי משהו של סופרמן???

moshikgulst

New member
אחחח, אחח...

איפה ג'ון בירן, איפה דן ג'רגנס, איפה ניל אדמס, איפה קורט סוון?!... איפה ג'ו שוסטר?

ykonijn

New member
לפחות אחד בקבר../images/Emo121.gif

אני אישית לא מבין איך שמת את ברן, ג'ורגנס וסוון באותה קטגוריה עם אדאמס. סוון ספציפית אחראי לעשרות שנים של סטאטיות בציורי סופרמן, ולתקופה המשעמת ביותר שלו (מבחינה אומנותית).

moshikgulst

New member
אישית...

ג'רגנס הוא הצייר החביב עלי מכולם. מבחינת קרדיט אין על סוון, מה לעשות. את השאר על אדמס לא הבנתי...

למעלה