מותר לבכות גם לא בקשר ישיר לשרוול?

מותר לבכות גם לא בקשר ישיר לשרוול?

הבוקר התחיל בשמחה על שבירת מחסום והחלפת קידומת והמשיך בתחושה נוראית של תסכול וחשש . אני מתלוננת כל השבוע על אוזן אטומה והד . א.א.ג בקהילה לא מצא כלום ...ניצלתי את היותי פרסונל והלכתי לבדיקה במרפאות א.א.ג אצלינו ומסתבר ש....
יש לי מה שנקרא ירידה פתאומית בשמיעה ....רצו לאשפז אותי לקבלת טיפול בסטרואידים ובסוף הוחלט על מתן טיפול במינון גבוה בבית ....מיואשת וחוששת ...מעלייה במשקל, מהסוכר ובכלל ......עד שהכל מסתדר אז חייבים גם קצת להקשות?
האם יש קשר בין הויטמינים לזה? B1 היה תקין ו- B6 גבוה .....
שופכת את הלב ורע לי .

vo5

New member
תשובה

לא מכיר את הבעיה אבל בחיפוש קל בגוגל:
מתוך אתר כללית, הסיבה למה זה קורה:
"יש שמייחסים אותה לזיהום נגיפי, חסימת כלי דם, דלף נוזלים מהאוזן הפנימית, תגובה חיסונית של הגוף נגד האוזן הפנימית או גידול בעצב השמע. אולם ב־90 אחוזים מהמקרים הסיבה אינה ידועה"

באתר אחר רשום שכדאי לבצע MRI לבדוק את הסיבה.
בכול אופן, לא מצאתי קשר לבעיה זאת מסיבות של ויטמינים.

תודה. התייעצתי ואין קשר לויטמינים. אבל הטיפול

הוא מתן סטרואידים במינון מוגבר ....
בינתיים אתמול סוכר בערב 153 והבוקר 103 - סביר (אחרי שכל הערכים שלי כבר היו תקינים לחלוטין.
מקווה לא ישתולל - אני אמשיך לעקוב.
MRI מבצעים בהמשך הטיפול ......
תודה רבה.

מרים 882

New member
אור יקרה תרגישי טוב

מרים
מבואסת ברמות.

מפחדת מחזרה אחורנית .....ובעיקר מאפשרות של חרשות ....

מרים 882

New member
אוישששש

תנסי להיות אופטימית
הסטרואידים הם לזמן מוגבל והעליה שאולי תתרחש בעקבותיהם
תיגמר ברגע שתפסיקי ליטול אותם.
אני ממש מבינה אותך.
אני מפחדת מהריון מהסיבה הזו.

מרים, תודה יקירה על העידוד.

אני ממש בדיכאון מכל הסיפור הזה ....חרשות? מאיפה זה הגיע ?

אור יחיד , נתקלתי בסימפטום הזה , תיכנסי.

יש לי חברה שבאופן טבעי היא מאד רזה. אחת שלא אוכלת. בתקופה שלא אכלה בגלל עומס של עבודה ,בית, ילדים קטנים, המשקל שלה היה נמוך מאד. היא היתה מידה 38 עם גובה של מעל 1.70 מ' . באותו זמן ,היתה לה תופעה שהיא תיארה אותה כמו רוח באזניים. היא הלכה לד"ר שפיצר תומס א.א.ג. (היום הוא מקבל דרך מכבי בגבעת שמואל ועוד מקום)שנחשב מאד מומחה והוא אמר לה שיש תופעה כזאת שלא מובן להם למה אבל מה שהיא מתארת מאפיין משקלים מאד נמוכים. סה"כ אותה חברה לא סבלה מהידרדרות של שמיעה . אני יכולה לברר לך מה קורה היום,הואיל והסיפור הזה היה לפני למעלה מעשר שנים.אם תרצי לדבר אפשר דרך מסר . בכל אופן,נראה שאולי דוקא הרופא הזה יודע את התשובה. תרגישי טוב , מיכל.

ליבי3617

New member
ירידה בשמיעה

יכולה לקרות מלא מעט סיבות.
ממשהו נגיפי ועד דלקת באחד העצבים שקרובים לאוזן. אצל קרוב משפחה שלי זה הסיפור...
תבררי את התקופה שבה תצטרכי לקחת סטרואידים ואולי זו תקופה קצרה שבקושי תתבטא אצלך בעלייה במשקל.
בכל אופן הייתי גם מתייעצת עם דיאטנית לגבי התקופה הזו ואיך לאכול מאוזן בזמן הזה.

למעלה