מותר לבכות לכן גם אם זה נושא ילדים?

מותר לבכות לכן גם אם זה נושא ילדים?

זוכרות שסיפרתי לקטנה יש cmtc ואחת התופעות העיקריות של זה זה הבדל בגפיים? ועד לפני כמה זמן לא היה. בבדיקה האחרונה לפני חצי שנה הכל היה תקין ואמרו לנו שהסיכוי שיהיה כבר קטן עד גיל ההתבגרות, הזמן בו ההורמונים משתוללים ואז יש סיכוי שוב שההבדלים יצוצו. מידי פעם אמרתי שנראה לי שיש הבדל קל בעובי, אבל לא ממש בדקנו. ביום שישי אמא שלי היתה אצלי ושמה לב שהיא צולעת. שאלנו אותה אם משהו כואב והיא אמרה כן והראתה כל פעם משקום אחר אבל בעיקר את הזרת. אבל לא ראינו כלום שם. היום גם היה חום קל. חשבנו קשור. עכשיו החלפתי לה טיטול והחלטתי להצמיד רגליים, בפירוש רגל אחת (ימין, איפה שהיא הראתה שכואב לה) ארוכה יותר. אבל מה שמוזר זה שהרגל הארוכה היא הרגל עם הפחות נגע וזה היה צריך להיות הפוך. השמאלית יותר עבה. יש לנו תור ביום רביעי לביקורת. תתפללו איתי שהאבחנה שלי שגויה, שהיא צולעת כי באמת משהו כואב ויעבור. אפילו בעלי ראה את ההבדל בין הרגליים. כל כך רע לי עם זה, אתן לא יודעות אפילו כמה. יש לנו המון דברים לבדוק אותה: הנגע - מעקב. הראש - גם חזרה הקליפה העבה הצהובה כמו אצל תינוקות וגם יש לה שיער לבן. ההתנהגות שלה ובעיקר אולי בעיות מגע/וויסות חושי. ועוד כמה דברים קטנים. כולי תקווה שהנגע לא גרם להבדלים בין הגפיים.
 

POOH*

New member
מחזיקה אצבעות וגם...

לא יודעת בת כמה היא.. אבל גם לגיא חזרה עכשיו הקליפה כמו אצל התינוקות - לדעתי זה מהחום. התחלנו להשתמש בשמפו חדש [טיבעי] וזה ממש עוזר... וגם לגיא יש בעיות מגע וכו'.. מעולם לא לקחנו אותה לאיבחון - איבחנו לבד וטיפלנו והיום המצב הרבה הרבה יותר טוב.. וכמובן מאחלת שהבדיקה תהיה תקינה... POOH
 
היא בת שנתיים, לה חזרה הקליפה

לפני חודשיים-שךושה, באיזה שמפו השתמשתם? מה עשיתם לגבי הבעיות מגע? רוצה בכל מקרה איבחון, שמעתי שיש אצלנו בקופ"ח חדר סנסורי מעולה, שווה ביקור.
 
למעלה