מותר לבכות? ממש בא לי!

קרן משם

New member
מותר לבכות? ממש בא לי!

ויודעת שפה יש מי שמקשיב בלילה...אז במקום לבכות בכרית חשבתי לשתף אתכם... מי אמר שבחו"ל יותר טוב? אתמול בכיתי לבעלי....דמעות תנין היו שם ואני כזאת שנדיר מאוד שתמצאו אותה במצב רוח שחור. והוא מסכן הגיע מהעבודה עייף ושאל לשלומי ואני שיחררתי מלוא קיטור! נמאס לי, נשבר לי, אני מתוסכלת, קשה לי, עצוב לי , אני מתגעגעת, כל כך הרבה חסר לי: הספרים שלי, העיתונים שלי, האוכל של אמא שלי, החיבוק של אמא שלי, החברים שלי, העבודה שלי...נשמע מזה אגואיסטי הא? בחיי היומיום כשאני מתפקדת כאמא ל3 ילדים בני שנתיים וחצי אוטוטו אני תמיד מחוייכת ומפעילה ועקרת בית שעושה את מטלותיה... האמת? אני לא יודעת אם זה ישתפר, נכון להיום נראה לי שכל יום שעובר מעצים את התחושות הנ"ל שלי! התסכול בי זו תחושה שלא ידעתי כמעט מעולם! הדברים שבאים בטבעיות לבעלי גורמים לי לקנא בו בצורה מטריפה וזה משגע אותי...מעולם לא הייתי כזאת...זה לא פייר כלפיו! אבל לו יש חברים וחשבון בנק והורים פה ליד ועבודה ושפה מוכרת (בעלי הונגרי) ומה יש לי מלבדם? מלבד בעלי וילדיי? ייתכן ואני אגואיסטית אבל אני לא יודעת אך להפתר מהתחושות הנ"ל! האמת? אני מלאה ברחמים עצמיים כעת ומרגישה כל כך אאוטסיידרית! אני נותנת לבעלי את החופש שיבלה ויהנה עם חברים וכו' ואני לא מצטרפת אליו...זה לא מדבר אלי, אני מסוגרת וממורמרת ובעיקר עצובה. זה ישתנה פעם? חשבנו ביחד עם בעלי (שאתמול שמע ממני לראשונה את הקשיים והרגשות הקשים הנ"ל) על נסיון להקל עלי...חשבנו על נסיעה לישראל לביקור מולדת... קצת אמא ואבא קצת אחים קצת חברים קצת אוכל ישראלי קולנוע, ספרים, עיתונים ושאר דברים חומריים שחסרים לי חשבנו שאולי זה יקל...לדעתי להחליט על נסיעה כזאת למשל פעם בכמה חודשים יכול בהחלט להקל! הציפיה מנסיעה לנסיעה הבאה תגרום לי לחכות למשהו ...לעשות עוד X על יום עד הפעם הבאה! המצב הכלכלי כעת לא מאפשר לי לטוס לארץ, אבל אני מקווה שבקרוב זה ישתנה...אני חייבת להאמין בזה! נכון להיום כל יום שעובר אני מסמנת עוד X אבל אין לי מושג למה? אני לא מחכה לשום דבר ולא רואה שמשהו הולך להשתנות....אז מזה משנה אם הימים יעברו מהר או לאט? מתנצלת מראש על הודעה קנטרנית ואגואיסטית קרן בימים קשים מאוד שבת שלום לכולם

טאKילה

New member
בואי ממי שימי ראש תבכי,,תקטרי..

אני בנתיים הולכת לקרוא מה את כתבת לנו,,קחי חיבוקי נשיקולה ותכף מסיימת לקרוא.

טאKילה

New member
געגועים געגועים..../images/Emo24.gif

אני עוד זוכרת איך ספרת את הימים ללכת מכאן,, היתה בך אופטימיות ,לפחות כך היה נדמה. החיבור למדינה ולמשפחה דרך האינטרנט גם עושה משהו, אבל הטעמים החיבוק הנישוק והאוכל של אמא,איפה שלא יהיה גם מרחק קטן מיצר געגוע,ובפרט כשהים מפריד ומרחיק. חומד אל תסמני איקס,תני לעצמך הזדמנות לחיות עם המשפחה הקטנה שלך. וכשיבואו ימים טובים יותר תארזו מזוודה ובואו לגעגוע. הרבה כוח נפשי דרוש לך,אל תעסקי בלרחם עליך,זה רק מקשה. הנה אנחנו פה בשבילך שם. מואאאאה}{

קרן משם

New member
יקירתי../images/Emo24.gif

הימים שספרתי היו רק בשביל להתייחד עם משפחתי, 3 חודשים לפני שעזבתי את ישראל לא ראיתי אותם....אל תטעי יקירה, לא מיהרתי לעזוב את המוכר והאהוב. עזבתי כי הקשיים היו רבים מידיי, עזבתי כי תמיכה כלכלית ופיזית אנו מקבלים פה בגידול השלישיה....תמיכה שהיתה חסרה לנו מאוד שם...עם אמא חולה ואבא שנותן לה את כולו, לא יכולתי לצפות מהם ליותר. עזבתי ולא נראה שנחזור בקרוב, אם רק יכולתי לשים את האצבע מתי אוכל לחזור זה בטח היה משנה את פניי הדברים. אני צריכה להפתח לחברה ולתרבות שכל כך שונה ורחוקה ממני....אני צריכה כי אין לי ברירה וכל יום שאני לא עושה זאת מתסכל עוד יותר. אני צריכה לישון ולקום לבוקר טוב יותר...לקום לנשיקות של ילדיי שברגע שהם ממלאים את מיטתי בשבת בבוקר אני הכי גאה בעולם! משפחתי הקטנה פה היא נחמתי היחידה! רק רציתי לספר לכולכם שתדעו שלא משנה כמה שיט יש בארץ הייתי רוצה כעת להיות שם איתכם ולא פה!

טאKילה

New member
קרן...

התכוונתי לנסיעה הראשונה,כשנסעת יחד עם בעלך והילדים. כשהית בארץ לבד אי אפשר היה לקנא בך,ובכאב שלא חווית צעד ראשון של הגוזלים המקסימים שלך,נקרעתי מהכאב שלך. תתגברי מותק אין מה לעשות,כשבונים חיים הולכים לקראת.

את בכלל אבל בכלל לא אגואיסטית../images/Emo70.gif

ידעתי שזה יקרה במוקדם או במאוחר הגעגועים לשפה למנטליות לארץ שלך, אבל אגואיסטית לא הייתי קוראת לך כלל!! כי אחותי שנדור לעומתך פה בארץ למד באולפן את השפה והתאקלם מהר יחסית לשנדור בארץ היו משפחות הונגריות שאימצו אותו בחום לחיקם, למה את לא מנסה לחפש משפחות ישראליות ואפילו לא בעירך זה יעזור אחותי היקרה, את יודעת עד כמה זה עזר לבעלך כאן. ועוד דבר בגלל ששנדור השתלב פה נהדר הוא רכש לו חברים ישראלים, מלבד החברים ההונגרים שהיו לו פה בשפע(ובל נשכח שהוא היה גם רוק בתחילת דרכו כאן מה שזה גם משנה את תמונת ההתאקלמות במדינה חדשה, מה שאצלך לא פשוט בעצם היתך אמא לשלישיה שזו עבודה לא קלה).. בכל מקרה לשפוך קיטור זה בריא אחותי, ואני כל כך מבינה את הרגשתך אבל את חייבת להתחזק למען ילדייך למען משפחתך, והכי למענך. שולחת לך המון חיבוקים
ונשיקות
ואנחנו עוד נדבר היום נשמהה .. אוהבת אותך מאוד מאוד אחותך
שאת תמיד בלבה ומבינה את כאבך.

danistar

New member
קרן ../images/Emo24.gif

קודם כל טוב לשמוע ממך . אני משוכנע שהילדים לפחות מביאים לך נחת ( נשמח לראות תמונות עדכניות ) ולמי שלא יודע לקרן יש שלישיה מקסימה !! . אני בהחלט מבין את הגעגועים שלך גם אני בזמנו כששהיתי ( אומנם רק חצי שנה ) בארה"ב הבנתי מהו הניתוק מהארץ וכמה זה נהיה יותר קשה עם הזמן . בכל מקרה תיהיי חזקה בשבילם כי ם צריכים אמא חזקה . אני בטוח שבסוף הכל יסתדר לך ותגיעי לביקור מולדת .

קרנונית זוטכרת שכתבתי זאת לך אז..

אולי זה יחמם את לבך באהבתי הגדולה אליך.. לאחותי הקטנה..}{ הנה התחילו נדודי הלילה, מזה שלושה חודשים שישנה עד הבוקר משעה תשע בערב ולא קמה בכלל, והיום משתים בלילה התעוררתי והסתובבתי במיטה, והיא כל הזמן בראשי, אחותי הקטנה... לפעמים אני חושבת שלא יודעים עד כמה מתגעגעים עד שממש יושבים האחד מול השני, הלב שלי באמת התכווץ מגעגועים אליה, אז נכון אין בעולם אהבה כמו אהבה של אימא, אבל אני חייבת להוסיף שגם אין בעולם אהבה וקשר, כמו אהבת אחיות, כן אחותי הקטנה, היא האחות היחידה שלי, כמובן שיש עוד אח אחד.. אבל אליה הייתי קשורה מאוד, היא תמיד הייתה בשבילי פה, בטוב וברע, כמו שאומרים דם סמיך ממים, ואתמול שראיתי אותה אחרי חצי שנה שלא התראנו, כי היא עזבה להונגריה הרחוקה, הרגשתי שבא לי לסגור את גבולות הארץ ולהשאיר אותה פה איתי, כן אגואיסטיות מצידי, אבל ככה הרגשתי רוצה אותה פה לצידי. יודעת שיש לה שם את משפחתה את ילדיה, אבל אוהבת אותה, כל כך רוצה שתחזור לפה! כן היא אחותי הקטנה, ואחת מאהבותי הגדולות... אז שתדעי לך אחותי, לבי ממש התכווץ אתמול שראיתיך, ואת שמעת את שאמרתי מולך, התגעגעתי אליך מאוד!!, אז נכון באת בסיבות לא הכי נעימות בגלל אימא, אבל שתדעי לך שכל כך התגעגעתי אליך, ואת כל כך חסרה לי כאן... אחותי הקטנה..אוהבת אותך כל כך.. אחותך הגדולה }{ ריקי באמת שמתגעגעת מאוד מאוד

קרן משם

New member
אחותי היחידה!

אוי
העלית לי זכרונות שבא לי פשוט לבכות....זוכרת ת'לילות שישבתי איתך ועם אחינו הצעיר....כאילו הדודה מאמריקה הגיעה לביקור...מבלי להרגיש נתתם לי כל כך הרבה! עם כל השיט והחרה מסביב אין תחליף למדינה שלנו, אני יודעת שגם בראשך חלפה החשבה לעזוב ומשיקולים אחרים ויתרת על זה...אני רוצה לחזק את הצעד הזה שלך! אל תטעי במחשבה שאני רחוקה מהחרה שמקיף אתכם שם, הייתי רוצה להיות שם, להיות לידכם על כל המשתמע מכך! והלואי הלואי הלואי ואוכל לבקרכם בקרוב אני מאמינה שזה יתן לי כחות לסחוב עוד כמה חודשים רחוקה מכם, מכל היקר לי! אני באמת עצובה ואתם באמת חסרים לי מאוד! מסרי לאבא שאתמול לא יכולתי לתקשר איתו בנט בגלל שהוצפתי בקשיים שהתפוצצו אתמול...ואני מתנצלת ושנדבר היום בערב. נשיקות יקירתי

קרן משם

New member
דניל'ה וואהו אכן מזמן

לא תקשרנו....אבל קראתי את הסיפור המדהים שלך לתחרות ונזכרתי בימים ההם...כתיבתך כל כך נגעה בי! הנה כמה תמונות שתתעדכן---->>

טאKילה

New member
וואוו קרן..../images/Emo24.gif

איך שהם גדלו, אני זוכרת אותם פיצי,איזה מתוקים. גדלי אותם בנחת.

danistar

New member
איך שהם גדלו !!!!! ../images/Emo24.gif

איזה מקסימיםםםםם קרןןןן.... הלוואי עלי לפחות אחד כזה

אהובה.א

New member
קרן יקרה

מצטערת שלא יצא לי להכירך באמת חבל לי. געגועים למשפחה , לחיים ולשפה קשים הם. בתור אחת שגרה הרחק מהוריי ונוסעת אליהם אחת לשלושה-ארבעה חודשים , מבינה את תחושותייך. נכון שהשפה המדוברת אצלנו היא עברית - אולם רוצה לראות את משפחתי. את אמא , אבא ואחיי. היו תקופות , שבמשך 8 חודשים לא הצלחתי לצאת להוריי עקב עבודתי ועבודת בעלי. הגעגועים אז העמיקו. לא יכולתי להחזיק מעמד יותר ולקחתי את ילדיי עימי לראותם. כי גם הוריי התגעגעו לנכדים. קרן , אמרת שקשה לך לחשוב על נסיעה מידי שנה למשפחה בארץ. חפשי דרך להעביר את חייך - כשאת לא עסוקה עם ילדייך - עם חברים ישראלים. אני בטוחה שבאזורך יש קהילה ישראלית שנמצאת באותו מצב. מצאי חברים , שתפי אותם , השתתפי בפעילויות שהם מארגנים - כך תוכלי להעמיק את חייך ולהעביר את הגעגועים הלאה ממך. מכירה את הנושא מבעלי. הוריו נמצאים בארה"ב ואחת לשנה אנחנו מתראים , היכן שלא יהיה. או שהם מגיעים לכאן , או אנחנו לשם , או נפגשים ב"אמצע הדרך" - פעם אחת זה היה בפריז , פעם אחת זה היה בלונדון. זה חוסך ממך ומהם גם זמן (get leg) , גם כסף רב וגם געגועים. שבת שלום לכולם

למעלה