מותר לגנוב את שרשור הבוקר טוב?

reviital

New member
מותר לגנוב את שרשור הבוקר טוב? ../images/Emo13.gif

אז בוקר טוב לכולן! אח!! איזה גשם! איזה כייף! אני מבינה שכולן כאן בענין של "במרחק נגיעה"...

reviital

New member
אז תרשו לי תזכורת קלה:

הסידרה הזו מאד יפה, מאד כובשת, אהבה אסורה... וכל המילים האלה, נכון! צודק! אבל אם אתן חושבות שבאמצעות הסדרה הזו אתן נחשפות לעולם החרדי - זו טעות. הדברים שם מאד מוקצנים. יש אולי אחוזים בודדים ממש בציבור החרדי שחיים כך. ויש שם המון דברים שמפריעים לי שבמציאות לא ממש קורים. אני היחידה ששמה לב לזה? או שכבר עסקו כאן בנושא הזה ולא שמתי לב?

שונית 7

New member
בוקר טוב רביטל עד כמה שזכור לי

לא עסקו בכך בפורום אבל בשיחות פרטיות כן.ברור אפילו לחילונית כמוני שהסידרה מדהימה וכן צוות השחקנים אבל היא בוודאי לא משקפת את המציאות אחד לאחד ויש להתיחס אליה כסידרה טובה ותו לא. אשמח לשמע ממך שמכירה קצת את הנושא דוגמאות למה שהפריע לך במיוחדכדי להכיר את הנושא יותר טוב

reviital

New member
בואי נתחיל בזה ש

אין דבר כזה שמפגישים בחור עם בחורה בסלון - בנוכחות שני זוגות ההורים, כאשר הם יושבים ומקשיבים לכל מילה ועושים קולות רקע של "יש סודה/אין סודה" "יש מזגן/אין מזגן". מפגישים - כן, אבל נותנים פרטיות, אם זה בית פרטי אז- בחדר שקט, דלת סגורה, או יוצאים לטייל איפשהו, או קובעים בבית מלון/בית קפה או מה שלא יהיה. עוד דבר, בודדים ומעטים ואני לא מכירה אישית וכו' וכו' אנשים שילחצו על הבת שלהם להתחתן בזמן שהיא בכלל רוצה ללמוד - והכל בשביל לקבל מזגן הביתה... לא זורקים ביצים סתם על בן אדם ברחוב, אולי זה יכול לקרות - אבל רק לקמצוץ קטן מאד של אנשים שחיים אולי במאה שערים (וגם הולכים לאיראן לכנס משמיצי השואה... כך שאני לא מצפה מהם הרבה דברים...). ועוד משהו בקטנה, הכיסוי ראש המחריד שהאמא לאה לובשת - מה זה? מי לובש דברים כאלה היום?? רק אולי נשים שמאושפזות בבית חולים לחולי נפש... וזה על קצה המזלג, וגם בהתחשב בזה שראיתי רק 2 פרקים...

שונית 7

New member
../images/Emo51.gif על האינפורמציה.עד כמה שהבנתי

המגזר החרדי מורכב מיותר מרובד אחד ומקבוצות שונות שלא כל כך מסכימות בינהן.את לפחות נמנית על הבוצה שיותר קל לי להזדהות איתה ועם אורחות חייה.

reviital

New member
ברור שיש הרבה קבוצות ורבדים שונים

אני מכירה את רובם, חלק מקרוב וחלק מרחוק, ועדיין לא ממש קורים שם דברים כאלה. אה, ונזכרתי בעוד דבר: אין דבר כזה שבחורה שומעת שהציעו לה שידוך והענין דיי רציני - מחברות שלה. בד"כ על ענייני שידוכים שומרים יחסית בשקט, ולא רצה שמועה בנדון שמגיעה לאוזני הבחורה לפני שההורים שלה מדברים איתה על זה.

שונית 7

New member
אבל בתור סידרה נטו בלי לנסות להשוות

למציאות תודי שהסידרה מעולה.יכול להיות שהיה מקום לעשות עבודת שטח וייעוץ כדי לדייק יותר

ברור שזה בכלל לא כמו החרדים,וגם

לקחו ממש את הקיצוניים באורח חיים שלהם,מאה שערים זה לדוג'.. כי השחקנים באים בכלל ממקום אחר לגמרי..

reviital

New member
כתבתי שהסידרה כובשת ויפה, רק רציתי

להזכיר שלא תחשבו בטעות שכך חיי הציבור החרדי כולו, אלא אולי רק בודדים.

thr7

New member
היי רוויטל

דווקא יש לי קרובים שחיים במאה שערים (אחרי שחזרו בתשובה לפני 20 שנה כמעט וכשסיפרתי לגיסתי עלהסידרה היא מאד חשבה שיש קווים רבים דומים.(לא הכל כמובן)

אופס התכוונתי לשרשר...

לא הצליח. כדי לצאת מהשביזה, בהורוסקופה השבועי בעיתון "רייטינג" מעל מזל קשת מופיעה תמונה שלש זקי. שונית את אחראית על חצי הכוס המלאה...

שונית 7

New member
מוזמנת למלא את מקומי../images/Emo6.gif לפחות

באופן זמני כי אצלי נשברה הכוס כרגע על שני חצאיה.יקח לי קצת זמן למצא כוס אחרת או לפחות את החצי הנכון!

הייתי אומרת הורסססס קופה.....

תכתבי כאן איך ההורוסקופה שלנו בני מזל קשת??? חייבת לדעת אם הולך להיות לי שבוע מוצלח..... נשיקות....

kapit5

New member
ניראה לי שאני היחידה בארץ

שלא ראתה את התוכנית עשיתן לי חשק,יש לי רושם שפיספסתי. מקווה שיהיו שידורים חוזרים או שישימו את זה ב-vod

למעלה