מותר לדבר על פיוצ'רמה?

מותר לדבר על פיוצ'רמה?

כי בוא נודע באמת, העונה החדשה של פיוצ'רמה סביר להניח עומדת לאכול בלי מלח את כל מה שהמשפחה הצהובה והאהובה הצליחה לספק לנו ב5 העונות האחרונות. אז מי כבר ראה את צמד הפרקים הראשונים של העונה השישית? הפרק הראשון לטעמי היה נחמד עם כי טיפה מפוזר, אבל הפרק השני עם זאק ולילה פשוט היה היסטרי וכמעט לא היה בו רגע ללא צחוק טוב.

e t a

New member
../images/Emo118.gifהספקתי לראות רק את הפרק הראשון בינתיים

הוא באמת נורא נורא מוזר, אבל פרק טוב
ולא יודע מה איתך.. סימפסון קרעו לי את הצורה גם בחמש עונות האחרונות

באמת שאני מטורף על המשפחה הצהובה ועדיין בדעה

שמה שהוצג בתקופה של שנות ה90-תחילת ה00 היא כנראה אחת הסדרות הקומיות הטובות ביותר שנראו על מסך הטלויזיה, אבל לתאר את חמשת העונות האחרונות כקורעות (במיוחד השניים האחרונות שהיו זוועות כמעט בלתי ניתנות לצפייה) זה פשוט אמור להיות פשע בז'אנר הקומדיה.

DeathK

New member
../images/Emo59.gif אסור לפרסם הורדות או צפיות לא חוקיות

אלא אם כן יש אתר רשמי.. ויש אתר אבל אנחנו מישראל לצערי לא יכולים לצפות בו.. אם אתה רוצה עזרה אתה מוזמן להוסיף אותי במסנג'ר, ואם יש לך אתר רשמי לצפיות בעל זכויות יוצרים אתה מוזמן לפרסם

DeathK

New member
../images/Emo59.gifמומלץ לדבר על פיוצ'רמה בפורום הזה

אחרי הכל זו סדרת בת של היוצרים של 'משפחת סימפסון'. אני העדפתי את הפרק הראשון על השני.. אבל היו בשני קטעים מעולים למרות שהוא היה הרבה יותר מדי צפוי שכנראה הרס לי קצת.. לא נראה לי שהסדרה תאכל את כל ה5 עונות האחרונות של סימפסון.. היו קטעים מעולים גם אם לא כל פרק ופרק. בקיצור אם תראה "בחדשות ספרינגפילד" הוספתי קצת על פיוצ'רמה.. וגם הקדשתי פוסט שלם על הסדרה.. מכיוון שהסדרות כלכך דומות

BeRo

New member
איך אפשר לא לדבר על פיוצ'רמה?!

וואי וואי, הפרק השלישי היה מטורף, מדהים וכל דבר אחר, איזה כיף שהסדרה חזרה ויורדת על כל דבר בעולמינו, היה כל מצחיק!!!! The new Eyephone 2.0 is here....

למעלה