מיכי 10
Member
מותר להעיר כאן על בסיס "אורח לרגע רואה כל פגע"?
אני מתנצלת מראש, ולא רוצה לבקר אף אחד, אלא רק להציע הצעות קטנות.
בכוונה פתחתי שרשור חדש, כי לא רציתי להפנות את דברי לאף אחד ספציפית.
אני מתייחסת לשרשור שכותרתו "שוקיים הודו".
כיוון שאני גולשת בפורומים (בעיקר של שפות ובלשנות ונושאים של בוטניקה) כבר 12 שנים, וגם היה לי הכבוד לנהל פורום אחד, אני מכירה לא רע את ההתנהגויות השונות של גולשים שונים בפורומים.
יש סוג של נימוס לא כתוב אך מקובל בְּפורומים:
כיוון שאנשים רבים כותבים בשגיאות כתיב, וחוץ מזה, כמעט לכולנו נופלות טעויות פה ושם ותקלדות (=תקלות הקלדה), ולא כולם טורחים לעשות הגהות. לכן, מקובל לשתוק ולא להעיר, גם כשהשגיאות זועקות לשמיים. כולל שגיאות אצל המתקנים עצמם.
אי לזאת, יש בפורומים של "תפוז", אפשרות נהדרת: אפשר לכתוב את כל התיקונים, ההערות וההארות במסרים פרטיים. שם רק מי שמתכוונים אליו רואה, ויכול לקבל או לא לקבל את זה. ואז, גם אם הוא נפגע, הפגיעה תהיה קטנה ואישית, ולא יהיה הקטע של הלבנת פנים ברבים.
דווקא בפורום שלכם בדרך כלל האווירה מאד נעימה ונדיבה. חבל לקלקל.
מתנצלת שוב, למקרה שתראו בכך התפרצות למקום לא לי, אבל כוונתי כנה,
מיכל.
אני מתנצלת מראש, ולא רוצה לבקר אף אחד, אלא רק להציע הצעות קטנות.
בכוונה פתחתי שרשור חדש, כי לא רציתי להפנות את דברי לאף אחד ספציפית.
אני מתייחסת לשרשור שכותרתו "שוקיים הודו".
כיוון שאני גולשת בפורומים (בעיקר של שפות ובלשנות ונושאים של בוטניקה) כבר 12 שנים, וגם היה לי הכבוד לנהל פורום אחד, אני מכירה לא רע את ההתנהגויות השונות של גולשים שונים בפורומים.
יש סוג של נימוס לא כתוב אך מקובל בְּפורומים:
כיוון שאנשים רבים כותבים בשגיאות כתיב, וחוץ מזה, כמעט לכולנו נופלות טעויות פה ושם ותקלדות (=תקלות הקלדה), ולא כולם טורחים לעשות הגהות. לכן, מקובל לשתוק ולא להעיר, גם כשהשגיאות זועקות לשמיים. כולל שגיאות אצל המתקנים עצמם.
אי לזאת, יש בפורומים של "תפוז", אפשרות נהדרת: אפשר לכתוב את כל התיקונים, ההערות וההארות במסרים פרטיים. שם רק מי שמתכוונים אליו רואה, ויכול לקבל או לא לקבל את זה. ואז, גם אם הוא נפגע, הפגיעה תהיה קטנה ואישית, ולא יהיה הקטע של הלבנת פנים ברבים.
דווקא בפורום שלכם בדרך כלל האווירה מאד נעימה ונדיבה. חבל לקלקל.
מתנצלת שוב, למקרה שתראו בכך התפרצות למקום לא לי, אבל כוונתי כנה,
מיכל.