מותר להעלות לכאן שירים?

coby83

New member
מותר להעלות לכאן שירים?

זאת אומרת להעביר דרך הפורום הזה שירים חסידיאים? אני שואל כי בפורום מוזיקה הרגיל אסור...

כדי לא ליצור בעיה עם זכויות יוצרים

לא ניתן גם יהיה להעלות לכאן שירים

im yesh al ze zchuyot yotsrim?...?

az tsrich le`avi kishur le`atar acher shesam yesh et milot ashir ho et amangina!

אכן כך(עד שהבנתי את האנגלית../images/Emo6.gif)

באתר חסידיסק שהוא אתר מצויין יש הרבה מילים וגם שירים להשמעה.האתר פועל הצורה מסודרת וחוקית. בכלל...במוזיקה חסידית מילים כמו"אשא עיני אל ההרים" למשל או כל פסוק אחר אין עליהם בעיה של זכויות יוצרים. זה שייך לקב"ה
לו יש זכויות יוצרים על כל העולם הזה ולאוו דווקא על המוזיקה:) הבעיות מתחילות בהעלאה של שירים משרת פרטי.מילים שבכל זאת נכתבו למוזיקה חסידית והן לא הובאו מהמקורות וכן הלאה. אנחנו נמתין בסבלנות עד השבוע הבא. אז הפורום יעלה לדף הקהילות ויקבל פרסום נוסף.אז בעז"ה נוכל להתחיל להתפתח וגם להזמין לכאן זמרים לארוחים מצולמים וכן הלאה. ידידי היקר,מנהל הפורום ר' מתנדב הי"ו יהיה כאן איתכם וינהל את הפורום ברוח הידידותית והטובה שהוא אמון עליה מזה זמן רב
כמו שאנו עושים מידי פעם בפורום כליזמרים,אני אשתדל להעלות לכאן ב"נ קטעי מוזיקה להמחשה שבהם אני שר ומנגן.

coby83

New member
נשיר הזה לא שייך לקב"ה...

הוא שייך לדוד המלך:) תזהר שהוא לא יתבע אותך....

../images/Emo13.gif)

דוד מלך, מלך ישראל!! זכותו תגן עלינו ועל כל עם ישראל. ברוך הבא!
)

coby83

New member
אפשר לשמוע לא להוריד...

ומן הסתם יש להם אישור... הלוואי שיהיה מותר גם לכאן להעלות שירים.... יש לי הרבה ובטח להרבה אחרים כאן יש גם הרבה ויכולות להתבצע פה אחלה של החלפות....

למעלה