מותר להצטרף גם בלי....???

מצב
הנושא נעול.

שלום לכולם ושבוע טוב...מותר להיות חברה גם ללא ילדים ( עדיין ) ??? ברצוני לשאול ( אם זה לא אישי מדי) האם מישהי עוברת הפרייה במחזור טבעי עקב בעיית הורמונים ? אשמח לשמוע פרטים. בהצלחה לכולם ושבוע טוב !!! תמימוקה

העין ה 3

New member
הי תמי,

שלום לכולם ושבוע טוב...מותר להיות חברה גם ללא ילדים ( עדיין ) ??? ברצוני לשאול ( אם זה לא אישי מדי) האם מישהי עוברת הפרייה במחזור טבעי עקב בעיית הורמונים ? אשמח לשמוע פרטים. בהצלחה לכולם ושבוע טוב !!! תמימוקה
הי תמי,
בודאי שמותר להיות חברה אצלנו, אבל למה לך? נכון שאנחנו נורא נחמדות ותומכות אבל יש בתפוז פורום "פוריות" ושם יש הרבה יותר בנות כך שתוכלי לקבל הרבה יותר תשובות. כאן הפורום זורם מאוד לאט והיתרון בשבילנו הוא שכאן אנחנו יכולות להזכיר את הילדים שלנו בלי לחשוש שמא נכאיב למשתתפות שאין להן ילדים. כשאני כותבת בפורום פוריות, גם אם אני אזכיר את העובדה שכבר ילדתי בעבר אני אף פעם לא אעשה את זה בהדגשה. לעומת זאת כאן אני יכולה לכתוב למשל אחרי שקיבלתי בטא שלילית - חיבקתי חזק חזק את הבן שלי... אבל אם לך זה לא מפריע וצובט בלב, אז בבקשה - את מוזמנת!

העין ה 3

New member
אופס, ותשובה לשאלתך

הי תמי,
בודאי שמותר להיות חברה אצלנו, אבל למה לך? נכון שאנחנו נורא נחמדות ותומכות אבל יש בתפוז פורום "פוריות" ושם יש הרבה יותר בנות כך שתוכלי לקבל הרבה יותר תשובות. כאן הפורום זורם מאוד לאט והיתרון בשבילנו הוא שכאן אנחנו יכולות להזכיר את הילדים שלנו בלי לחשוש שמא נכאיב למשתתפות שאין להן ילדים. כשאני כותבת בפורום פוריות, גם אם אני אזכיר את העובדה שכבר ילדתי בעבר אני אף פעם לא אעשה את זה בהדגשה. לעומת זאת כאן אני יכולה לכתוב למשל אחרי שקיבלתי בטא שלילית - חיבקתי חזק חזק את הבן שלי... אבל אם לך זה לא מפריע וצובט בלב, אז בבקשה - את מוזמנת!
אופס, ותשובה לשאלתך
לי אין. אני מעולם לא עשיתי טיפול על מחזור טבעי.

כמובן שאת מוזמנת להצטרף, תמימוקה!

כמובן שאת מוזמנת להצטרף, תמימוקה!
בנינו לנו כאן
חם, קטן ואינטימי וכל מי שמרגיש/ה בו נוח, מוזמנ/ת להצטרף. יחד עם זאת, כמו שכתבה לך ורדה, בגלל המסגרת המצומצמת יחסית שלנו, יהיו לא אחת מקרים שלא תמצאי כאן תשובות לשאלות, שדווקא ייענו בפורום פוריות המקביל, בו יש יותר משתתפות. אז כמו שחלקנו עושות, את מוזמנת להיות גם פה וגם שם. באשר לשאלתך, ענת של מאי עוברת שאיבות על בסיס מחזור טבעי, כי אסור לה לקבל הורמונים. אני מאמינה שהיא בוודאי תכנס לכאן היום או מחר ותשיב לך ביתר פירוט. תוכלי גם לשלוח לה מסר אישי. ושיהיה בהצלחה, תמימוקה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה