מותר להצטרף?D:

Gummy Bears

New member
מותר להצטרף?D:

אני נאמא, 13, פסנתרנית (הגזמתי. אני מנגנת על פסנתר, כן, אבל אני לא מתקרבת לרמה שבה אוכל להרוויח את התואר) ואוהבת מושבעת של מוזיקה קלאסית (את זה אני כן יכולה להגיד בפה מלא). נעים מאוד.

Reign In Blood

New member
ברוכה הבא

בטח שמותר ואפילו מומלץ להצטרף.. אני הראל, בן 17, אשמח לשמוע איך הגעת לזה ומי הם המלחינים האהובים עלייך ופרטים שכדאי לדעת עלייך :)

Gummy Bears

New member
תודה.../images/Emo13.gif

אני אוהבת יצירות יותר משאני אוהבת מלחינים, כך שאני יכולה לאהוב מאוד יצירה של מלחין אחד ולא לאהוב יצירות אחרות של אותו מלחין. המלחינים יוצאי הדופן (אלה שאני אוהבת מאוד את רוב היצירות שלהם - שהספקתי לשמוע, כמובן - ואת הסגנון והייחוד שלהם) הם שופן, למשל, שלטעמי הוא אחד מהמלחינים הגאוניים ביותר שהשפיעו הכי הרבה, באך (גם קרל פיליפ עמנואל, אבל אני יותר אוהבת את אביו), בטהובן, מוצרט, ויואלדי וצ'ייקובסקי. הכרות עמוקה עם מלחינים והיצירות שלהם הוא דבר שמזמן רציתי להרחיב, במיוחד לאור העובדה שיש מלחינים שמאוד אהבתי יצירות מסוימות שלהם (כמו ליסט, פגניני, רחמנינוב ובראמס) וחבל לי שאני לא מכירה אותם יותר טוב. האמת היא שאני לא בדיוק זוכרת איך הגעתי למוזיקה קלאסית, אבל אני כן זוכרת שהמלחין הראשון ששמעתי יצירה שלו היה בטהובן. אח"כ שמעתי עוד ועוד יצירות שלו, ואז הרחבתי את המעגל לעוד מלחינים ועוד יצירות, עד שנפתח בפני עולם שלם, שלדעתי אני אפילו לא קרובה ללסיים לגלות.

amitmis

New member
לא הבנתי...

זה אמור להכתב עם עי"ן וה"א ורק עכשיו כתבת את זה עם שני אלפ"ים (אם כן - למה?)? או שהשם "נאמא" לקוח מן השם "נעמה" (אם כן - למה?)?
אם אני מציק - אנא אמרי לי. תודה על התשובות.

למעלה