מותר להצטרף?

אביב ש

New member
מותר להצטרף? ../images/Emo9.gif

אז אני אביב, ואני בן 16 (בקרוב), מה שאומר שהשנה יש לי בגרות בלשון, ולמען האמת- לא ממש אכפת לי, כי אני אוהב לשון ואוהב את השפה שלי. זו אולי גם הסיבה שאני חבר בפורום אחר שגנגי המנהלת חברה בו, פורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה כאן בתפוז. בכל אופן, הייתי רוצה להיות משתתף פעיל בפורום הבאמת מעניין הזה..

אביב ש

New member
ובתור התחלה

עולם הטכנולוגיה שלנו מתפתח (טכנולוגיה? איך אומרים בעברית בכלל?), ובדיוק כמו המדפסת, השח רחוק (כן, בטח..), הונטילטור בהפך למאוורר והפוד פרוססור שהפך למעבד מזון- איך הייתם קוראים לDVD שבא אלינו בשנים האחרונות? ומה בקשר למודם שבמרשתת? למישהו יש רעיון? אני חשבתי על הדי וי די כעל מצליל ועל מודם כעל מִקשר. מה דעתכם?

scooby4

New member
מצליל?

מצליל מהמילה צלול או מצליל מהמילה צליל? כי די.וי.די. לפי הידע הצר שלי לא גורם להרגיש צלול יותר, ובטח שלא מוציא רק צלילים. אם כבר אז וידאו דיגיטלי. אבל עזוב דיגיטלי, צריכים להמציא קודם מילה חדשה לוידאו!

גנגי

New member
מממ...../images/Emo12.gif תן לי לחשוב על זה...

מותר?! ברוך הבא!
יש פחזניות במטבח, תתנחם בינתיים בוירטואליות, ובאוגוסט תקבל אמיתיות.

אביב ש

New member
טוב, מתפקידה של המנהלת לקרוא לסדר..

אני יודע *הרבה* על מפגשי פורום למרות שאף פעם לא הייתי באחד.. זה מזכיר לי שכשהמורה שלי לאנגלית מגלה שאנחנו לא יועים משהו, הוא משרטט על הלוח נקודה שחורה ואומר "הור בשכלה" (חור בהשכלה) במבטא עמוק של וירג'יניה מולדתו. ו.. אוי לא!! רק אל תקחי ממני את הפחזניות שלי (/ שלך..)! ו.. באמת, מאיפה הגיעה המילה פחזניות? זה נשמע כל כך בעברית, אבל כל כך לא מתקשר לשום דבר. דווקא השורש המרובע פ.ח.ז.ן יכול להיות נחמד. כמו למשל: התפחזנתי לי בנחת, או.. פיחזנתי אותה!- את המשמעות: נשאיר לדמיון שלכם..

גנגי

New member
וואללה, שאלה טובה.

ךא יודעת מאיפה הגיעה המילה, אבל יודעת מאיפה מגיע המילוי, ותאמין לי זה שווה יותר. בכלל, לדעתי "פחזניות" זה שיבוש של השם הנכון "פחגנגיות". שנאמר: פחחח.. גנגיות!

Mנטה

New member
פחזניות על שום מה ?

על שום שרק פוחזים אוכלים אותן ! (וגם פוחזות).

גנגי

New member
שניים פוחזין

זה אומר כולה שלי וזה אומר כולה שלי. ואני אומרת - כ-ו-ל-ה פחזנית.

למעלה