מותר להשוויץ כאן
....

avitalp

New member
מותר להשוויץ כאן../images/Emo35.gif.... ../images/Emo9.gif

היום 20 ביוני...
הנחת שלי, בכורתי, מסיימת כתה ח' ועומדת להביא הביתה תעודת הצטיינות, בפעם השניה השנה...
השבוע הסתיימו הלימודים גם בתוכנית לילדים מחוננים (בה היא לומדת פעם בשבוע מכיתה ד')... חייבת לצטט מתעודת ההערכה שקיבלה: "על כשרון האיור שלך אין מה להוסיף, הוא פשוט שם והוא גדול. כולי תקווה שתשכילי לפתח אותו על מנת שיהיה כלי שרת בעשייתך העתידית... זכרי שהחלק הטוב ביותר בעשייה הוא התהליך ולא בהכרח התוצר... תיהני ממנו..." וגם: "היתה לי חוויה יוצאת דופן לפגוש בך שוב, נערה עם נפש רגישה, אמיתית, יודעת מה היא רוצה ונאמנה לעצמה... יכולת הציור שלך מדהימה. שילוב נדיר של עדינות ועוצמה...." אחחחחחחחחחחחח.... ה
מתרחב... העיניים דומעות מהתרגשות... גאה בך ילדה מיוחדת שלי אוהבת עד כלות אמא

בטח מותר../images/Emo24.gif

וואו אביטל איזה יופי איזה מילים איזו ילדה מדהימה אני ממש נרגשת לקרוא כמה מוכשרת הבכורה שלך שתזכו להרבה הרבה נחת ואושר.

yaeli4

New member
איזה אושר, אביטל, לקבל מילים כאלה

את בטח ברקיע השביעי. שיהיה לכם רק אושר ממנה והמון בריאות ומזל

עלמה 3

New member
את נשמעת אמא מקסימה ../images/Emo140.gif

ושתמשכי להיות מאושרת איתה עוד ימים רבים ומלאנים הצטיינויות.. איך אני אוהבת אמאות רגישות כמוך... שבת שלום , עלמה

rolan

New member
אחחחחח איזו נחת

זה כייף ונפלא, אביטל, הילדים שלנו מקור גאוותנו וההמשכיות שלנו. הם בהחלט יכולים להסב לנו נחת. משתתפת איתך בשמחה המרנינה הזו, שכך יהיה לכם כל הזמן. מנצלת את ההזדמנות, להוסיף ולומר לך, כמה מילים על המסר שלך מהלילה. קראתי את סיפור, תחילת המורכבות שלכם. אני חייבת לומר לך, שמהמסר למדתי עליך המון... עשית בחכמה, השתמשת בשכל הישר שלעיתים אנחנו מזניחים אותו לטובת רגשות, או אז, כולנו מסתבכים. כל הכבוד על הדרך, צריכה לשמש דוגמא!!! אהבתי

avitalp

New member
../images/Emo51.gif, רולן ../images/Emo9.gif

נעלמו לי הנמשים...מהסומק...

*יערית

New member
באמת ילדה של נחת../images/Emo39.gif

והציטוט "נערה עם נפש רגישה, אמיתית, יודעת מה היא רוצה ונאמנה לעצמה" אכן מתאים לה
בהצלחה בהמשך הדרך.... נ.ב מאחורי כל ילד מצליח...יש הורים מצליחים

למעלה