מותר להשוויץ פה?

HiLoLiT7

New member
מותר להשוויץ פה? ../images/Emo9.gif

ביום חמישי האחרון, פחות משבועיים מאז שהזמנתי, הגיעה אליי החבילה מטרנס דיזיין. הזמנתי 8 לקים של אסי ועוד אחד של OPI שנדלקתי על הצבע שלו. בסה"כ אני דיי מרוצה מכל הלקים, לא נראה לי שאני אזמין עוד פעם לק של OPI כי לא הסתדרתי עם המריחה שלו, המברשת שלו עבה בטירוף, לפחות בהשוואה למברשת של אסי. גם מבחינת הלקים של אסי אני מרוצה מהצבעים שהזמנתי, אולי שני לקים אני לא בטוחה שאני אמרח הרבה (ודווקא אלו מהקולקציה האחרונה) כי הם יותר אטומים כאלה ואני פחות אוהבת אבל לא נורא להזמנה הבאה אני כבר אשתפר
וכמובן תודה רבה לניצ ובוב על העזרה

4LeafClover

New member
../images/Emo13.gif איזה צבעים מדהימים!

את יכולה בבקשה לכתוב את השמות?

HiLoLiT7

New member
הצבעים מימין לשמאל

מייבש לק NO PRE-NUP- ורוד מהיר שקוף. אחרי 3 שכבות מקבל גוון מאוד יפה GERANIUM- אדום עם גוון טיפה טיפה כתמתם. מתה מתה מתה על הצבע הזה!!!!!!!!
TART DECO- מהקולקציה האחרונה, כתום בהיר, לק אטום. פחות אהבתי אותו POP ART PINK- ורוד חלבי כזה, גם הוא מהקולקציה האחרונה. עוד לא מרחתי אותו על כל היד אבל הוא גם אחד שיככב אצלי הרבה על היד
CANTELOUPE- כתום אפרסק. מבחוץ הוא נראה מאוד דומה לטארט דקו אבל כשמורחים הוא מאוד שונה ממנו. זה מה שהיום מרחתי. מאוד מאוד אוהבת אותו. NEO WHIMSICAL- סגול בהיר, גם הוא אטום ולכן לא יודעת כמה אני אשתמש בו, פחות אהבתי את הסוג האטום. גם הוא מהקולקציה האחרונה. DIM SUM PLUM של OPI- סגול פשוט מהמם! ואחרון חביב עוד מייבש ל'ק.

די אני מסמיקה פה ../images/Emo9.gif

ולגבי OPI , כשניפגש כבר אז אני מבטיחה להראות לך את האוסף שלי +הסבר על המברשת שנשבעת לך שלא תרצי להחליף בשום דבר אחר. מעבר לזה-בחירות יפות ועדינות!

HiLoLiT7

New member
תודה!

ויאללה מתי אנחנו נפגשות כבר? מה עם השבוע? תכתבי לי במסר מתי נוח לכם ונקפוץ.

Ultra marine

New member
הזמנה מתוקה ../images/Emo23.gif

באמת מאוד עדין. אני חושבת שאצל רוב הבנות OPI הוא סוג של טעם נרכש. ואחרי שמתרגלים למברשת פשוט אי אפשר לחזור אחורה.. אותי אישית, בתור טיפוס קצת "מופרע" או יותר נכון להגיד "נון-קונפורמיסטית" הצבעים של אסי משעממים. אני אוהבת את הגוונים עצמם, וכמובן על בנות אחרות אבל לא על עצמי. בכל מקרה, לאסי יש בדר"כ פחות מבחר של דברים "מעניינים"/"מיוחדים" ואז מגיעים אל OPI וכמובן מתמכרים

אביeג7

New member
תתחדשי!! יש לנו טעם דומה למדי..

ואכן.. אין כמו ניצוש! גמלי היא הסבירה עם מלא סבלנות.... ובזכותה יש לי ולקוסמטיקאיות שלי לקים של אסי ואופי.. ואין מאושרות מאיתנו!!

sHiR TaDmOr

New member
וואו! אחלה צבעים ../images/Emo23.gif

מעניין לראות איך הם מתקבלים על הציפורן...(רמז דק לסווצ'ים
) תתחדשי!

SimplyMe1

New member
אהבתי מאוד..יש לי לק דומה לאדום-כתום

של אסי בשם FORMAL AFFAIR

למעלה