מותר להשתפך אצלכם בפורום?

**Blue-Lagoon**

New member
מותר להשתפך אצלכם בפורום?

אמרתם כן? יופי! איזה חמודים!
טוב אז אתם צריכים להבין שאני במשבר. בעצם, מתחילת השנה אני במשבר. איזה משבר? משבר ה"OH MY GOD זאת השנה האחרונה שלי בבית ספר" שברגע הוא בשלב ה"עוד 3 חודשים וזהו" זה פשוט נוראי. מה לעזאזל אני אעשה בעוד 5 חודשים (אחרי הבגרויות)?! אמנם אני מתה להיות אחרי הבגרויות וכל הלחץ הזה, אבל אחרי זה החיים שלי יהיו משעממים (אחרי חודש-חודשיים של PARTY 24\7 שאנחנו מתכננים). חוץ מזה שאין לי רבע מושג מה אני הולכת לעשות שנה הבאה, שזה הרגע שבו אני מצטערת שאני לא מתגייסת (אבל זה עובר אחרי כמה דקות
). אשכרה כולם בדיכאון נוראי, כי שנה הבאה כל אחד עוזב. חלק הולכים ללמוד בארה"ב, קנדה, אנגליה ובקיצר כבר לא נהיה כולם ביחד. חוץ מזה שאף אחד לא ממש יודע מה הוא רוצה ללכת ללמוד (איזה טימטום, בגיל 17 אני אמורה להחליט מה אני רוצה לעשות כל החיים שלי?!) אז כולם נלחצים, ומספיק יש לנו לחץ בבית ספר (ומי שמכיר אותי יודע כמה ימים השנה שישנתי 2-3 שעות בלילה כי למדתי עד 4-5 בבוקר), בקיצר רוצים להיות אחרי זה אבל מצד שני- החיים שלי יהיו כל כך ריקים בלי כל הלחץ הזה. אז עכשיו סופרים ימים. פחות משלושה חודשים. ה12 באפריל וה22 במאי הם שני ימים נוראיים. לא רוצה שזה יעבור
טוב נראה לי שנרדמתם אז אני אשתוק
תודה שהקשבתם. סופשבוע טוב ~אמילי~

המרחפת

New member
כבר דיברנו על זה ב-ICQ, וארשה

לעצמי להצטרף להשתפכות. כבר הגענו למסקנה ששתינו במצב דומה. וזה היה כך במיוחד לפני שהחלטתי סופית שכן, אתנדב לצבא, וזה היה בשיאו קצת לפני הפסיכומטרי. אני לא חושבת שאי פעם היה משהו שגרם לי להרגיש כל כך טפשה וחסרת תועלת.... גם הידיעה שעוד שנה אתנדב לצבא לא ממש מוציאה אותי ממשבר ה"OH MY GOD זאת השנה האחרונה שלי בבית ספר" . וזה מפחיד. מאד. *המרחפת ואמילי ברגע של השתפכות* שלום לכולם, ד"א

icy rain drop

New member
פשוט תזרמי

עם החיים ועם מה שהם מציעים לך, ומה שנקרה בדרכך. תהיי ספונטנית ועל תחשבי על העתיד כל כך הרבה, אולי זה לא יעיל אבל זה יותר קל. ובלי לחץ.. הכל יסתדר בסוף. icy

**Blue-Lagoon**

New member
אין ממש לחץ

לגבי העתיד, מה שיהיה יהיה. אבל זה סתם הקטע ששנה הבאה כלום כבר לא יהיה אותו דבר (אמאלה אני נשמעת פילוסופית). יש הבדל קטן בין לסיים בית ספר בארץ, ולסיים בית ספר בחו"ל, במיוחד כשזה בית ספר בינלאומי. בארץ כולם הולכים לצבא (טוב הרוב) אז אין ממש הבדל, ויש לך שנתיים-שלוש שאין לך ממש ברירה את תקועה שם. אבל פה, שנה הבאה כל אחד נוסע למקום אחר, ואמנם עם החברים הטובים נשארים בקשר תמיד, תמיד יש את אלה שסתם נחמד לפגוש כל יום, אבל בחיים לא תשמרי איתם על קשר. אני כנראה סובלת מחרדת נטישה
סתם לא יודעת איך להסביר, היום במקרה דיברתי על זה עם חברה שלי (כן בטח, אנחנו כל יום מדברים על זה) ושעות דיברנו על כמה נתגעגע לאנשים ובכלל לכל המסגרת הזאת.

../images/Emo6.gif אמילי! (איזה שם יפה!) ../images/Emo42.gif../images/Emo112.gif

כאילו, מה נראה לך?! שאחרי שנגמרים הלימודים, אז זהו?! יש איזה וואקום שחור גדול? חחח....איזה נשמה החיים ממשיכים! יהיו דברים אחרים לעשות! כמובן!
תמצאי לעצמך עיסוק אחר, אולי איזו עבודה קטנה, ככה, שלא ישעמם או לימודים באוניברסיטה (אם את כל-כך אוהבת ללמוד...) וגם מסיבות 24/7 נשמע לי כמו רעיון לא רע בכלל...יו, איזה כיף... אני בטוח שיהיה לך מה לעשות! חכי ותראי! שבת שלום וכל טוב. |מגדל אייפל| ההההה....

OMO

New member
גירלז ג´אסט וואנה הב פאנן

בתור אחד שסיים אך-זה-לא-מזמן את ביצפר, ויושב בבית ועדיין לא מתגייס (בקרוב, בקרוב) ולא עושה כלום, פשוטו כמשמעו, אני מחויב להגיד לך: זה כיף חבל על הזמן!!!!|
לגבה! תראי, אין לאן לרוץ, כל מי שמחליט בגיל 17 מה הוא רוצה להיות בגיל 30 מטומטם. אני למשל מצטער היום, בגיל 18 על בחירות שנראו לי נכונות בגיל 15 לפני התיכון. אז הטעות הזאת לא השפיעה על החיים שלי, ויש לי המון אפשרויות מעניינות וזמן לחקור אותן לעומק. ולא חייבים להחליט עכשיו כלום. בכל אופן, האופציה שהכי מתקבלת על הדעת בשבילך זה ללכת עם כולם, עם כל החברים ש"יודעים" מה הם רוצים ללמוד, וללמוד קצת מכל דבר ובעצם הכל. אני בטוח שתוך שני סמסטרים כבר תדעי באיזה מקצוע יהיה התואר שלך... והכי הכי הכי חשוב, תעשי כיף חיים, כי השנים האלה לא חוזרות נבר אבר אגיין!

MARMELAD

New member
כולם ג´אסט וואנה הב פאן ../images/Emo6.gif

ואמילי יקירתי... העולם יחכה. אין לך מה למהר. תאמיני לי - כשתהיי בת 23 ותעבדי בתחנת דלק - אז תוכלי להגיד לעצמך שהגיע הזמן לעשות שינוי. עד אז - לכי תשתוללי. השנים האלה לא חוזרות. ותשתדלי למצות את החבר´ה מבי"ס - כי למרות כל ההבטחות להיות בקשר - זה אף פעם לא אותו דבר אחרי שהבי"ס נגמר. חבל ועצוב, אבל אלו החיים. ויש בזה גם משהו מנחם. שעל כל דבר שנגמר, מתחיל משהו חדש. ואם תרצי מספיק - אז כל דבר שיתחיל יהיה הרבה יותר כיפי ממה שנגמר לפניו. יו גו גירל!

**Blue-Lagoon**

New member
חמודים אתם

אני כנראה אחיה עם זה
מן הסתם אלא אם כן אני אכשל השנה ואשאר עוד שנה (חחחחח רק זה חסר לי) בכל מקרה תודה שהקשבתם לשטויות שלי

למעלה