מותר להתאבל קצת?

מיליתו

New member
מותר להתאבל קצת?

אני כל כך שונאת לקבל בשורות רעות. אני מרגישה שכל פעם מחדש אני מפתחת ציפיות. אומרת לעצמי שדי, הגעתי כבר לתחתית, עכשיו הדברים ישתפרו. זה לא קורה משום מה. נכשל ניסיון ההפריה שלי. נכשל עוד לפני שהתחיל. לקחתי זריקות שבוע - וכלום לא קרה. לא ביצית אחת קטנה אפילו - כלום. הרופאים הציעו פשוט להפסיק את הטיפול כי הוא מיותר. אין טעם בו כי הוא לא משפיע. לדעתם הסיכוי (הנמוך מאוד) שלי להכנס להריון ספונטאני יותר גבוה מהסיכוי להרות עם טיפולים. שוב ושוב אני מגלה עד כמה הרפואה המערבית המהוללת חסרת אונים. יודעים לטפל בכמה בעיות וזהו. אולי, בעזרת השם, דברים יסתדרו מעצמם כמו אצל דגנילי. על הרפואה אני כבר לא סומכת. בינתיים, היום אני
הרבה.

ihovav

New member
אני קוראת שוב ושוב

את ההודעה שלך, מרגישה צורך להגיב ולא מוצאת מה להגיד. כל כך מבינה את הכאב. הסרטן ובעיות בכבד - גם אצל אבא שלי יש שילוב כזה... והאובדן, פוריות - נושאים כאובים וקשים... (גם אצלינו במשפחה...) מחזיקה לך אצבעות שאחרי כל הייסורים והסבל שעברת ושאת עוברת בסוף זה יגיע בדרך הכי טבעית! כל כך מגיע לך... שולחת
גדול!

24 ברבלה

New member
מחזיקה אצבעות ../images/Emo57.gif

שבסוף זה יקרה בטבעיות ואני מאמינה שזה ייקרה כי אם באמת יש סיפורי הצלחה כמו של דגנילי - השמים הם הגבול. צריך המון להאמין בעצמך ובכוח שלך להצליח ולמרות הנפילות שאת חווה אני מקווה שתהיה בקרוב עלייה והחיים יחייכו יותר נמאס לי לרשום תהיי חזקה כי זה חארטה שכל כך כואב. כול שנותר לי לרשום זה שאני איתך ומאמינה בלב שלם שהעתיד יחייך לך! בהצלחה מתוקה אמן ונשמע בשורות טובות בעתיד הקרוב או הרחוק העיקר שיהיו טובות!

דגנילי

New member
מיליתו יקירה

אני שולחת לך הרבה תקוה, למרות שקשה לך לראות את זה.. תני לגוף עוד להתאושש. אני לא חושבת שאת צריכה את הלחץ והאכזבות האלו. אני יודעת כמה שאת כמהה, אבל אני מאמינה שזה יגיע בזמנו (חבל שלא לפי רצון העיתוי שלך). זה לא יכול להיות ולא הגיוני בשבילי שזה לא יגיע. קחי לך עוד זמן לרגיעה. איזה עולם אבסורד שיש נשים שעושות הפלות שוא שוב ושוב ומשחקות עם הביציות שלהן.. ואת שכל כך כמהה... אני מאמינה שזה יגיע, רק צריך סבלנות. בנתיים אני פה, ומקווה בשבילך ומחבקת אותך חיבוק עדין ואוהב.

קצת תקווה

אין לי הרבה מילים לכתוב ובכל זאת תמיד צריך ואפשר לראות את האור בקצה המנהרה גם עם המנהרה מפותלת. בשעה כזו את מרגישה הכי למטה אבל תדעי שתמיד ישנן הפתעות בחיים. ומנסיון אישי , אומנם אז לא הייתי חולה ובכל זאת ילדים לא הגיעו עם הפריות וכל הטיפולים, ולאחר שאימצתי את הילד הראשון הגיעו שתי בנות ביולוגיות. כך שבחיים הכל צפוי. מאחלת לך את כל מה שאת מבקשת ובמהרה.

מיליתו

New member
היום אני כבר במצב יותר טוב

אפשר להגיד שאתמול היה המשבר, והיום אני כבר חוזרת ומתמלאת בתקווה.

t w i x i t

New member
../images/Emo50.gif מותק !! ../images/Emo25.gif

אני ממש מקווה שהכל יסתדר... מה עם רופאה אלטרנטיבית ? זה לא יכול לעזור ?...

מיליתו

New member
הלוואי בע"ה

אני מטופלת גם ברפואה אלטרנטיבית (ממילא די התייאשתי מהרפואה הקונבנציונאלית בהרבה תחומים). צריך בעיקר סבלנות ותקווה כרגע. אמנם יש לי משברים ופרצי בכי פה ושם, ותסכול וכעס על זה שהסכמתי להשתלת מח עצם, ולמה עשיתי את זה לעצמי... אבל אני משתדלת להדחיק את זה מהר ולעבור הלאה (ולא בטוח שזה רעיון כל כך טוב) - אולי אני באמת צריכה להמשיך בטיפול הפסיכולוגי שלי...

yaldasukar

New member
שולחת לך חיבוק ענק ../images/Emo24.gif

בס"ד מתוקה! אני מאחלת לך שמשאלתך תתגשם מהר-מהר ושיהיו לך המון המון שמחה ואושר בחיים
מותר מדי פעם לכעוס, לבכות ולהתעצבן- אבל אל תאשימי את עצמך! אני מאמינה שהכל נכתב
לנו שם למעלה ואין טעם לחשוב מה היה קורה אם היינו עושים משהו אחרת. והכי חשוב - אף פעם אל תאבדי את התקווה
(אה, ואני בעיקרון ממש בעד טיפול פסיכולוגי..
) שולחת לך המון
אנרגיות חיוביות

מותר להתאבל קצת../images/Emo24.gif

ולהמשיך הלאה, לקוות ולהלחם ואני מאמינה שתצליחי להגשים את החלום. אני מציעה שלא תחשבי הרבה על הריון (אני יודעת שזה קשה), ותנסי להעסיק את עצמך בדברים אחרים. במקביל המשיכי להנות בתחום זה (ידוע שלחץ לא עוזר במקרים כאלה, מניסיון!). נשיקות והלוואי שהכל יסתדר

למעלה