מותר להתליץ על דיסק ?

מותר להתליץ על דיסק ?

ככה סתם, לשמוע בשביל הכיף. לא צריך להיות חובב מוסיקת דאנס כדי להנות מהדיסק SPEED 2 . צריך פשוט לבוא עם מצב רוח רגוע, ואפילו גם טיפה עצבם יכולים לעזור . מדובר בדיסק כיפי ,זורם ומרגיע, שבו מקובצים מיטב להיטי הדאנס של התקופה האחרונה ,מינוס קיילי מינוג. בדיסק יש את הלהיטים של PPK, ONE-T, DANCE NATION , וגם שמות יותר מוכרים וידידותיים כמו אמבר (כן) ,בייסמנט ג´קס (היכן ראשך), ATB (להחזיק אותך) ,ועוד. 20 שירים ,רובם טובים , וזו תמורה לא רעה לכסף שמשקיעים בדיסק. מחירים מומלצים : צליל- 59 ש"ח שוק הפשפשים- 20 ש"ח

Lee Tergesen

New member
אם כבר המלצות על...

אוספי דאנס שאת רוב השירים בהם ישכחו כבר עוד חודשיים, אז שמעתי שהאוסף Maximum Dance 2002 או משהו כזה אמור להיות טוב. ביצ´ר

alonbb

New member
הכי זוכרים את השירים שם

יש לי אוסף של להיטי דאנס ואפילו טראנס משנת 93 ואני לא מפסיק לשמוע אותו קנו אותו מלא אנשים ועושה רושם שדאנס טראנס והאוס חוזר לאופנה יותר מתמיד

idan3k

New member
היכן ראשך??????? ../images/Emo5.gif

מזה פה שיעור תנ"ך?? למה לקלקל שם חמוד כמו Where´s Your Head At? מעכשיו.... לא מתרגים שמות של שירים!!!

ועוד המלצה - NOW51

המחיר מופקע אז מצידי תורידו רק את השירים, אבל יש כמה פנינות. מלבד קיילי, אלליה, בריטני ושות´ תמצאו שם את די.בי. בוליוורד עם "פוינט אוף וויו" ואת לאזגו עם "סאמת´ינג", את "מי ג´ולי" של אלי ג´י ושאגי ש(אני לא מאמין שאני אומר את זה)ממש התחבב עליי, את "טריפינ´" וכו´. החסרון - המחיר (119 ש"ח) והדיסק השני - הכולל את ניקלבאק, עוד איזה להקת רוק של ילדים עם מספר, אליאן אנט פארם ושות´.

למעלה