מותר להתפרץ? מחפשת רעיונות למשימות

Mרוצה

New member
מותר להתפרץ? מחפשת רעיונות למשימות

אני אמא של ילדה בכיתה ה' שבעוד שלושה שבועות יש לה יום הולדת. חשבנו לעשות משחק "סוף הדרך" בתור מסיבה. מה דעתכם? יש רעיונות? המשחק יתקיים ביום חול בשעות אחה"צ בגבולות השכונה שלנו, שרוב ילדי הכיתה גרים בה. הילדים יחולקו ל-4-5 קבוצות של 6-8 ילדים. הכבישים אצלנו יחסית לא מאוד סואנים, אבל גם אין בשכונה הרבה חנויות, עסקים או מוסדות ציבור. משימת חיפוש שחשבתי עליה היא להביא כמה שיותר תמונות של ילדי הקבוצה כשהיו תינוקות. אני מחפשת רעיון למשימת "אקסטרים" שאפשר להרים בכוחותינו הדלים ושכמובן לא תהיה ממש מסוכנת, רעיון למשימה "מגעילה" שלא תהיה זוועתית מדי לילדים בני 10-11 (חשבתי לתת להם לאכול צנצנת גרבר גזר עם קשית או משהו כזה) ורעיון למשימת "קומבינה" שלא דורשת יותר מדי התארגנות. אשמח לכל רעיון מדליק ומעשי. אם תבקשו, אני מבטיה לדווח אחר כך ואפילו לשים תמונות. המון תודות!

shakshuka6

New member
אחלה רעיון ליומולדת...אם יהיה לי

רעיון אני אכתוב לך עכשיו אין לי ממש משו בראש...

shakshuka6

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה הד0וש|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif

נעים לקבל תגובות כאלו....
הייתי ממש עסוקה בשבועיים וחצי האחרונים
קשור לחזרה ללימודים את יודעת השלמות וכאלו... בגרויות זה לא עסק פשוט

יש לי צשימה "מגעילה" בשבילך

גם לאח שלי בשבט עשו "סוף הדרך" אז נתנו להם לאכול ביצה רכה כאילו לא מבושלת- אותי בכל אופן זה מגעיל מקווה שעזרתי

הדמר

New member
זה עלול להיות קצת בעייתי כי יש בעיה

בס"ד של סלמונלה בביצים לא מבושלות ולא כדאי לקחת סיכון. אני אציע הצעה חלופית: משהו פשוט להכנה ואני מקווה שאין איתו בעיות בריאות, לתת להם לשתות מיץ מלוח או סתם מי מלח או תה מלוח וכו'....

kiti3

New member
משימת קומבינה בשבילך!!!

לארגן 20 ילדים שיבואו למסיבה.. וכאילו הילדים עד שיקנו מתנה ואם הם יבואו כי לא מכירים ובלאגן וזה משימה יפה! דעתייייייי

שטופ

New member
../images/Emo77.gifההורים שלי עשו כזה שנה שעברה.

היה מגניב.

davidori

New member
../images/Emo180.gifמצטרף לבקשה...../images/Emo180.gif

גם אני צריך רעיונות למשימות... בעיקר אולי אקסטרים אם יש למישהו...וגם אולי קומבינות...
אמ...ובשבילך...מצטער, אבל אין לי כ"כ משימות....

הדמר

New member
רעיונות למשימות:

בס"ד לפני הכל לגבי משמיות אקסטרים במגבלות העומדות לרשותכם כדאי שיהיה לכם אולם ספורט של איזשהו בי"ס ושיהיו מספיק מזרונים אל תקחו סיכון. א- טיפוס על חבל.=משימת אקסטרים. ב- אחדד רעיון שהועלה פה לבקש מאנשים ברחוב לכתוב ברכה לבעל השמחה=משימת קומבינה. ג- משחק טריוויה =משימת ראש בראש ד- פאזל עם תמונות של ילד היום הולדת= מוקש. ה- לגבי משימת החיפוש אני אחדד את רעיונך ואיסף כי קחי תמונה של ילד אחד והם יצטרכו לזהות מיהו ולהגיע אליו הביתה ומשם לקחת את המשימה הבאה, חשוב: שהילד לא יידע מזה כי אז הוא יגלה לחבריו. טוב זהו לעכשיו

davidori

New member
וואי, הדמר , או איך שקוראים לך

נראה לי למי שעושה את היומולדת עזרת פוווול אהבתי את המישמות שלך, אבל הם מתאימות רק ליומולדת , לא לי...
סתאאאם, רעיונות חמודים, תודה בשמה...

למעלה