מותר לחלוק איתכם?

טאניוש

New member
מותר לחלוק איתכם?

הכתבה שעוררה בי הרגשות מעורבות, בקטע "איפה עובר הגבול?"... פעם ראשונה בחיים אני שומעת על אמא לילד בן 4 וחצי שאומרת (היום, כשהיא מגדלת אותו 4 וחצי שנים!) שהייתה מעדיפה להפיל. יש לי המון שאלות וקשה לי עדיין להתנסח. כנראה כאן אני לא צריכה להסביר למה נקודה כל כך רגישה. לא רוצה לגרום לסערות ומריבות בפורום, אבל כאן המקום היחידי שבו יבינו אותי (אולי?...)

ווא התבלבלתי ../images/Emo2.gif

אני בהלם מצד אחד! איך אפשר אחרי 4 וחצי שנים?, גם אחרי שנתיים ושנה ואפילו פחות????? לוותר אפילו במחשבה על הילד שלך, פרי אהבתך, או לפחות הפרי שלך???? במקום כלשהו, הרגשתי הזדהות מסוימת עם הכתבה. ברגע שידענו לראשונה שיהיה לתמיר קלאב פוט והרופא "החכם" הציג לנו את הקלאב פוט כסוף העולם!!!!! באותו רגע, התגובה הספונטנית שלי הייתה: לעשות הפלה!!!!
אבל ברגע שהוא נולד, עם השנייה הראשונה, קיללתי את עצמי על המחשבה המעוותת שעברה בראשי (נכון שאז בתור עובר, לא הייתי מחוברת אליו רגשית, אבל בכל זאת....) בקיצור, העלת את הכתבה הזאת, ומעניין אותי לדעת מה האחרים חושבים עליה בכל מקרה, שורה תחתונה, נראה לי מ ז ע ז ע ולא הגיוני!!!! יום נעים אורית

tgdr

New member
אל לנו לשפוט.

מאחר ועל פי החוקים המקובלים ללדת זו זכות יסוד של כל אדם וכל זאת בלי לבדוק האם מדובר באנשים כשירים להיות הורים, אז יש גם הורים כאלה שלא מסוגלים לעמוד בלחצים כאלה או אחרים וחבל. תחשבו לרגע: כדי לנהוג, צריך ללמוד ולהבחן! כדי להיות עו"ד, צריך ללמוד ולהבחן! למעשה על מנת לעבוד ברוב המקצועות צריך ללמוד ולהבחן ולהצליח!!! רק על מנת להיות הורים ולהיות אחראים על יצור אנוש חסר ישע אנחנו לא צריכים ללמוד ולהבחן כל מה שאנחנו צריכים זה חשק ומזל....וכל השאר ביד הגורל! לכן אנחנו שומעים יותר ויותר על מעשים נוראים שנעשים בילדים ואנחנו רואים יותר ויותר ילדים מוזנחים. אלו הדילמות ומה התשובות????? אני מאמין שאם העולם היה משקיע יותר בחינוך, יותר בסולידריות חברתית ופחות ב"השכלה", ב"תחרותיות" היינו רואים פחות ופחות תופעות כאלה. שיהיה רק טוב רפי

גווניבר

New member
הם בטח

אומרים את זה רק בגלל התביעה. או שיש להם הרבה בעיות שלא קשורות בפלאסטיקה...

בעייתי מה?

יש באמת בעיה עם רופאים שמתחזים למומחים. זה דיון אחד. לא הבנתי מהכתבה שהאם לא אוהבת את בנה... אולי היא רואה שהוא ממש סובל ומרחמת עליו? "קל" לעשות הפלה בגלל בעיה לפני שמכירים את הילד. זה נורא לחשוב שהורה "מעדיף" למען ילדו שלא היה נולד. מזעזע. באופן אישי אני לא יודעת הרבה על שפה שסועה, אם יש דרגות קושי ומה עוברים הילדים. לא רוצה להיכנס לנעליים שלהם מכמה משפטים בכתבה ובאמת חוסר ידע על המקרה ועל כלום. ובכל מקרה זה כל כך עצוב.

למעלה