מותר לי לעדכן?O_O יצא פרק 131

JeeChan

New member
נמ ../images/Emo58.gif

פרק סביר לעומת שאר הפרקים בסאגה הקצרה הזאת. האקשן היה חביב [למרות כשהיטסוגאיה עשה בנקאי, זה נראה כל כך מפגר, שבכיתי מצחוק XD]. הקטע של שוטה ורנגיקו ביחד מכים בסוף היה מפגר ~_~ ויותר מפגר שההולו המפגר הזה, אמר שיש לו שריון יותר חזק מאספדה, כן בטח XDD פרק הבא, לפחות יהיה קצת משעשע לראות את היסטוגאיה משחק כדורגל <:

Ihavenonick

New member
ככה מנצלים בן אדם חולה? מודיעים לפניו?

יהיה בסדר, אני אחיה. ואז אני אראה את הפרק

Ihavenonick

New member
פרק נחמד../images/Emo58.gif

סוף הסיפור הגיע. זה היה כל כך צפוי. מה שכן אהבתי בסיפור הזה הוא השילוב של הדמויות מעבר לשילוב הקבוע של איצ'יגו, רוקיה והחברה. צריך יותר דברים כאלו. כשהיא נתנה לילד להחזיק את החרב, למה? אה כן, כדי שהוא ירגיש טוב עם עצמו. חוץ מזה אין שום סיבה נורמאלית. פרק הבא יש כדורגל (מונדיאל מישהו?). בלה

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif פרק חביב ^^

הפילרים בסדר אנשים... אל תתלוננו.. נכון זה עדיין לא העלילה המקורית.. אבל תנו להם קרדיט על ההשקעה ^^ואני עדיין לא מבינה.. רק אני שמתי לב?.. גילו לנו מה קורה לנשמות שנאכלות ע"י הולואים!! (מגיעות לסו"ס כמו כולם). לא יודעת מה איתכם.. אז זה עושה לי טוב על הנשמה במיוחד בגלל שאימא של איצ'י היקר שלנו נאכלה ע"י הגראנד פישר הזה (ימח שמו). ואממ הקטע ששוטה ורנג'יקו מחזיקים את החרב היה חמוד!!! כן זה רק היה כדיי שירגיש טוב עם עצמו.. אבל אז מה? זה היה חמוד~~~~ יאללה ועכשיו מתחילים הפילרים המפגרים XDDDD (אבל נקווה משעשעים..) שמות הפרקים הבאים: 132 (שיר סיום חדש,ברוך השם) Hitsugaya, Karin and Soccer Ball 133 Ikkaku's Hot-Blooded Kendo Tale 134 The Beautiful Patissier, Yumichika! 135 Kon is Deceived! Rangiku on the Lookout.. ובואו נקווה שכאן זה ייגמר>> (עצוב לדעת ששני פרקי פילרים שווים לפרק אנימה חדש אחד =\ כלומר הרווחנו כולה 4 פרקי אנימה).

למעלה