מותר לי לפתוח על זה הודעה חדשה?

dehofrin

New member
מותר לי לפתוח על זה הודעה חדשה?

ברור שמותר לי! אני מנהל! רק לא כחול
באסה...
תכירו אותי

dehofrin

New member
זה אני, איתמר, החלפתי ניק כדי לא

להיות כחול... הכחול הזה עלה לי לראש.. חוץ מזה שאי-אפשר להשאר עם אותו ניק להרבה זמן... אני עדיין מנהל את הפורום... רק עם ניק שונה... קאפיש

dehofrin

New member
לללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאא

אמרתי שהכחול עלה לי לראש לא שהראש שלי כחול יש הבדל - תלמד... ומה אמרתי על קללות? איש רע!

WickeDevil

New member
איתמר! משהו אצלך לא בסדר ../images/Emo60.gif

דבר ראשון: אני לא מכיר בן שלא חרמן דבר שני: חרמן זה לא קללה

dehofrin

New member
תמיד יש פעם ראשונה...../images/Emo168.gif../images/Emo186.gif

ואני יודע, אני פשוט משחק אותה המורה שלי להיסטוריה שנה שעברה... זה יעבור... ולאנה - יש לך הודעות עם יותר מאמוטיקון אחד בכותרת? מילים לא עולות כסף...

WickeDevil

New member
אתה לא חרמן! ../images/Emo60.gif

אמאאאאאאאאאאלההההההההההההה! אין כזה מישהו! רק אתה! הא בעצם גם הומואים לא חרמנים, איתמר! זה מעיד על משהו?

mayjen

New member
דרור../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה באמת שרוט...חחחחחח

לאנה

New member
../images/Emo6.gif

ורק בשבילך, הרי, אני יודעת לכתוב. חיחיחי, גם אני שמתי לב לקטע של האייקונים בכותרת, אבל לא היה לי ממש מה להגיד, ו, אמ, הרבה פעמים אני אומרת שטויות, אז חשבתי "אם אין לי משהו חכם להגיד, עדיף לא להגיד כלום, right?", אז לא אמרתי כלום, אבל עכשיו אני חושבת שיש לי מחסור בbabbling, וזה לא טוב, כי אני רק מתמזרת מרגע לדודלי, ואם אני לא מפכפכת הכל נשאר בתוכי ומצטבר ומתפרץ בהודעה אחת חביבה בפורום דה קולינג המנוהל עי´ איתמר ועי´ איתמר בתחפושת!, פיו, אני צריכה אוויר..., בלה.
אז מה אתה אומר - עדיף שאני ידבר, או שלא...?

dehofrin

New member
אני מרשה לך לדבר... ../images/Emo168.gif../images/Emo186.gif

לא כל כך הרבה... ולא כל כך שטויות...

למעלה