מותר לי?????????????

תמי11

New member
מותר לי?????????????

גם לשאול שאלה???????? או שאני רק על תקן "מפיצת השקופיות"

זהבה נ

New member
בטח שמותר ורצויי שתשאלי מהר../images/Emo92.gif

אמנם המנהלת של הפורום בחופשה אבל אני מבטיחה ששאר המשתתפים יכנסו וינסו לענות. לילה טוב,

תמי11

New member
טוב

אז ................ הבת שלי (היפה המקסימה והמטריפה)..........אני חייבת להגיד זאת זה כמו אויר בשבילי אני חולה עליה
בת 7 עם C.P ללא פיגור ילדה מאוד נבונה בזמן האחרון משבשת מילים כמו מיונז=ימונז דיסק=דיקס כשהולכים לפיזיוטרפיה אז אצלה בקיצור זה פיזיו שהפך ל- זיפיו יש מקום לדאגה או שאני סתםםםםםםםםםם אמא הסטרית

זהבה נ

New member
תמי11 יקרה את מודאגת וערנית וחשוב

שכך, אני לא חושבת שאת היסטרית כלל. למיטב ידיעתי (אין לי הרבה ידע באופן מקצועי בשפה או בתקשורת כי אנני קלינאית תקשורת), אני ממליצה לך להתייעץ עם אחת כזו שתוכל גם להמליץ לך מה אפשר לעשות, במידה והיא תמצא קושי אמיתי(או שזה סתם הסטריה אימהית). יכול להיות שהיא בלחץ (הילדה) כאשר זה קורה או שזה הפך להיות הדיבור שלה? האם יש מצבים שהיא לא מסכלת את האותיות? המשיכי לעדכן אותנו כאן, כי המנהלת המלומדת של הפורום הזה בחופשה לכשתשוב, אני בטוחה שיהא תוכל להשיב לך תשובה רצינית יותר ממני. בהצלחה,

תמי11

New member
את הרוב

היא מדברת מאוד יפה ברור ובוגר חלק מהמילים הם חדשים וכשאני שואלת מהאת רוצה ?????????? עם חיוך כזה גדול שמראה לה שהיא טועה אז היא לפעמים "מחזירה" את האותיות למקום שלהם זה שאני מתקנת זה טוב ברוב המיקרים אנחנו "צוחקים" ביחד (לא מלעג) על הקטע הזה ולפעמים זה נשמע לי כל כך מתוק שהיא "מתבלבלת" וישר רצה לשאלה שיש בה את הטעות כמו מיונז=ימונז תמיד אני מחדירה לה שאלה שקשורה היא די אוהבת את זה אדבר מחר אם קלינאית התקשורת ואיך עושים שזה לא יגבר????? האים להמשיך לעשות לה "תיקונים" והאים להמשיך ב"משחקים"

זהבה נ

New member
לדעתי לא לתקן אלא לחזור במדוייק

על אותה מילה שהיא סיכלה את האותיות שלה. לדוגמה: היא: "היום חורחת הששם" את: "כן יפה שלי היום זורחת השמש". זו עיצה פרטית שלי שקפי לה את כיצד צריך לומר כל דבר לא בצורה של ביקורת, אלא בצורה אמפטית וחיובית. לילה טוב,

פאני א

New member
לתמי

ניסית ליפנות לאיזיק? אני לא כלינת תיקשורת עבל עובדת בתחום הספתי . גם אותנו לימדו לא לתקן שגיעות אלה לחזור על המישפת בצורה נכונה. החששות של אם תמיד נכונות וכידי ליפנות ליעוץ במיקרה אחי גרוע יגדו לך שאת אמא דעגנית.

פאני א

New member
איזיק ישראל

היתקבנתי לאיזיק ישראל , יש לינק לאתר שלהם מפורום של קליניות תיקשורת. שם יש ליפנות לז´ודי ויין. בהצלחה

למעלה