מותר לי ?

מייפלס

New member
מותר לי ?

אני בת 28 ויש לי ניסיון רב עם בעלי חיים וגם אבל קצת פחות עם בעלי חיים טיפוליים ולכן אני מחפשת עבודה בתור מטפלת בבעלי חיים ובאמצעותם - בעלי חיים טיפוליים .
אני מוכנה לבנות פינת חי לאיזה מוסד לילדים מיוחדים או אוטיסטים ...
אפילו בתור חונכת לילד מיוחד ( אבל העדפה לעבודה עם בעלי חיים ) !
איזור נתניה והשרון בלבד - נתניה והסביבה , חדרה , הרצליה , רעננה , רמת השרון , כפר סבא .

אנא העבירו הלאה ועיזרו לי למצוא עבודה שאוהב ושאעזור בה לאחרים - כמו שאתן הרבה אקבל חזרה עוד יותר !

תודה רבה מראש ...

KFIRB

New member
כמה אפשרויות

1. אתר שתיל מלא בהודעות כאלו.

2. דרך הלב - מפעילה שני פרויקטים מדהימים מבחינתי- של שילוב משתקמים במערך השיקומי- הפרוייקט הראשון הוא צרכנים נותני שירות בכל הארץ, הסניף שלהם בכפר סבא, אבל הם משלבים בכל המסגרות [הוסטל, דיור מפעל מוגן ועוד כמדרכים או חונכים-והשכר הוא שכר רגיל-מינימום]. הפרוייקט השני הוא סקר איכות השירות שמראיינים מתמודדים אחרים על ספק השירות , בשני הפרוייקטים ניתנת הדרכה נוספת על ההדרכה שמקבלים במקום העבודה ואפילו מלווה בתכנית הכשרה.

3. בנוסף את יכולה לפנות לתעסוקות נתמכות שיסייעו לך למצוא עבודה.

4. יש באיזורך הרבה מושבים וקיבוצים, בטח צריכים בהםמידיים עובדות לפינת החי, הלול, הרפת או דיר עיזים. גני חיות באיזוריך ועוד. פנסיונים לכלבים .

5. בעתיד את יכולה לבקש [שכחתי את שם היזם] להיכנס לפקרוייקט ליווי עיסקי לכלבייה או תרפיה בחיות , שכחתי את היזם, יש יזם שעוסק בזה בשירותי השיקום במחוז שלך.

מייפלס

New member
תודה רבה !

באתר שתיל אני מתסכלת אבל לא מצאתי משהו שעונה להגדרות שלהם שאני מתאימה אליהן .
יש אפשרות לפרסם שם שאני מחפשת עבודה ?
פשוט לא מצליחה אם כן ...

את שתיים לא ממש הבנתי .

בתעסוקה נתמכת מרוויחים גרושים או שזה שכר כמו בשוק החופשי ?

אני מחפשת עבודה עם בעלי חיים שונים - כמו שכתבתי גם לטפל בהם וגם לטפל באמצעותם ...

אם תיזכרי בשמו של היזם אני מאוד אשמח .

KFIRB

New member
ככה

בשתיל יש מודעות על חונכות , בייבי סיטר שילוב [משלבת לילדי הספקטרום] הדרכה ועוד.

2. את צריכה לבקש מפעל מוגן ממשרד הבריאות (אל דאגה, השכר הוא שכר מינימום כמקובל בשוק , אבל השירות נקרא מפעל מוגן ) ולפנות ל"דרך הלב" שם ישוחחו עימך ותחליטו ביחד אם מתאים לך צרכנים נותני שירות או סוקרי איכות.

3. חברות השמה של תעסוקה נתמכת מוצאות תעסוקה בשוק החופשי, ייתגן שתצטרכי לעבור אבחון לשכר מותאם , אך ברוב המקרים שלי יצא לעבור עימם , הם מוצאים עבודות בשוק החופשי ללא אבחון שכר מותאם והשכר הוא סביב המינימום +3-5 ש"ח לשעה או מינימום.

מייפלס

New member
תודה רבה לך

אברר את זה ( למרות שמתארת לעצמי את התגובות של הצוות , יש לי אפשרות לעקוף את הצוות ולעקוף אותם ולברר בעצמי בלי שהם ידעו ? ) ...

:)

KFIRB

New member
לצערי לא

כי צריך להגיש טפסי 13-14. למשהב"ר.

אך למה את כה שלילית? תבואי לצוות בגישה חיובית תסבירי כמו שהסברת כאן, אם יש להם התנגדויות הם יצטרכו להסביר לך אותן, אם את עדיין תתנגדי , לא תהיה ברירה לשלוח 13-14 [שזו זכותך כמשתקמת] עם ההסברים שלך ושלהם ומשהב"ר יחליט.

לעתים דרך הלב מסכימים לראיין לפני האישורים , כדי לברר אם זה בכלל מתאים, לעתים חברות השמה מסכימות לקבל אותך לשירות תמורת תשלום של 200-300 ש"ח לחודש עד קבלת האישורים.

מייפלס

New member
אני שלילית כי אני יודעת טוב מאוד מה הם חושבים

עלי ומה הרושם שלהם ממני ...

מייפלס

New member
לא דימינתי משהו ספציפי ולא איכפת לי מה הם

חושבים ואיך שהם מתרשמים ממני ... זה כן מפריע ומתקיל אבל אני יודעת טוב מאוד מי אני ומה היכולות שלי !
אני רק צריכה הזדמנות או הזדמנויות ( לא מהם ) בכיוון הנכון ... מהיקום .

מממ..."הם" ..הרעים?!

בדיוק זו כוונתי משלא תראי בהם את הרעים,
או הטובים אלא אנשים שמנסים לעשות עבודתם כמיטב הבנתם 'על הצד' הטוב ביותר, ותראי את מבנה הרשת, והאחרים,
כישויות נפרדות שהן חלק ההיקום שסביבך תוכלי לצור יקום שעונה על התיאור שבחתימתך,
שאגב אני מברכת עליה בשתי ידי....

יש רון כזה..שנקרא אהוואז (הוא נראה כמו האות M..דומה) ומשמעותו: בצאתך לדרך (למסע)דע לראות את שותפיך לדרך,
וריתמי אותם למעשייך > אחריו מגיע הרון מנז- שמשמעו דעי לנצל מצבים, לנצל את כוח הרשת לטובתך

מייפלס

New member
הם לא רעים ... הם פועלים איתי לא נכון

והם מתרשמים ממני בצורה מוטעית ...

הבנתי

הבעיה שלך היא עם אישורים מהצוות שאת מולו כיום...
אני מסכימה עם כפיר
תבואי בגישה חיובית ותעמדי על מה שחשוב לך..תשכנעי אותם ביכולתך להתמודד..ותקדמי את מטרותייך,

מייפלס

New member
אני הסברתי להם הם מסרבים להבין\לקבל

כי מה שהם רואים שאני נושרת מעבודות של שיקום אז איך אני רוצה לעבוד בשוק החופשי ?
אני נתתי להם את הרושם שלא עבדתי בחיים שלי וזה לא נכון , עבדתי אבל לא הרבה ...

ניסיתי לבוא בגישה חיובית לא פעם ולא פעמיים ולהתעקש על שלי וזה ממש לא עוזר לי .

למעלה