מותר לנסוע על קטנוע בלי רשיון בנאפה

tk123

New member
מותר לנסוע על קטנוע בלי רשיון בנאפה

מבחינת החוק שם, (אם משטרה תופסת למשל).. מותר לנסוע באיה נאפה על קטנוע (קטן-נוע) בלי רישיון? תודה

napaTheBest

New member
מבחינת החוק...

מבחינת החוק מותר ליסוע על קטנוע...אבל אסור ליסוע שם בלי קסדה..וחייב שיהיה לאחד ממכם רישיון עם רכב או משהו...כי אני השכרתי 3 קטנועים עם רישיון 1!! אז זה לא הבעיה.. אבל הכי אבל הכי חשוב להיזהר שם בכבישים.. ובקשר לשוטרים אין לכם מה לדאוג כי פעם ב 4 ימים אתה תיראה שוטר!!

חחח אנחנו כל יום ראינו שוטרים

ולא היה יום אחד שמישהו לא נפצע מהאופנוע או קיבל דוח

על נהיגה בלי קסדה

נהיגה במהירות ועוד מלא...אנשים שם ביבזו את כל הכסף שלהם על שילום הדוחות

אתה טועה ומטעה ומסבך אנשים

אחזור על מה שכתבתי למטה: השכרת רכב על פי החוק רק מעל גיל 21 וותק נהיגה מעל שנה לכן חובה רשיון נהיגה בינלאומי וצמוד אליו רשיון הנהיגה הישראלי. ביוון החל מ-2003 חובת חגירת חגורת בטחון ברכב וחבישת קסדה כמו בארץ. נהיגה בניגוד לחוק מבטלת אוטומטית את רשיון הנהיגה ואת הביטוח גם האישי וגם של חברת ההשכרה (אם בכלל יש ביטוח...). במקומות כאלו קטנים, מי שמשכיר לכם רכב ממש לא מוטרד בן כמה אתה , אבל כאשר תתעורר בעיה אתם בצרות, אלא אם ההורים שלכם עשירים ויוכלו בשעת הצורך להטיס אתכם הביתה על חשבונם, או שיצטרכו למכור את הבית כדי לממן טיפול רפואי והטסה הביתה. חוץ מזה כל הדיבורים הללו על פריקת עול וחוק הם ההסבר מדוע ישראלים שנואים במקומות מסויימים..... אז איך אמר ג'וג'ו חלאסטרה: "ותחשבו על זה".

napaTheBest

New member
אההה אתה מבין

זה ידוע שאם תיסע בלי רשיון אתה לא ניחשב שאתה נוהג חוקי עדיף תמיד עם אבל עם שוטר עוצר אותך בנאפה (אותי עצר) הוא מבקש רשיון ואתה מראה לו את הקבלה של חברת ההשכרה וזה ניחשב כמו הרשחיון שלך באיה נאפה אז אל תקשקש לי במוח אל תשכחו הקבלה ניחשבת כ'רשיון בנאפה וכמו שמשה אומר "אל תחשבו פשוט תעשו"

למעלה